Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Serveis Socials

imagen

Manresa penja la bandera irisada al balcó de l’Ajuntament i estrena mural reivindicatiu amb motiu del Dia de l’Orgull

Els colors de l’arc de Sant Martí també arribaran avui als bancs de la plaça Icària en el marc d’una activitat organitzada pel consistori a través de Manresa Jove.

Llegir més
imagen

La Plana de l'Om acollirà una exposició sobre alopècia femenina per foragitar-ne el tabú

La Júlia, la Mari Carmen, l’Elisabet, la Lídia i la Núria són les protagonistes de l’exposició fotogràfica que a mitjans de juny es podrà veure a la Plana de l’Om. La mostra reivindica de forma positiva la figura de les dones que han perdut els cabells.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa millora l'accessibilitat de la pàgina web a persones amb discapacitat

El web municipal incorpora una eina que facilita la navegació i la cerca d’informació a persones amb disminució o falta de visió, amb disminució o falta de mobilitat en mans i braços o amb discapacitat cognitiva.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa publica la Guia d'Activitats d'Estiu per als infants, adolescents i joves de la ciutat 2023

El document, amb propostes de lleure, culturals i educatives, es pot consultar i descarregar des de la pàgina web del consistori. A més a més de les activitats locals, també inclou informació sobre camps de treball i colònies d’arreu de Catalunya.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa i el Consell Comarcal del Bages organitzen la segona jornada per prevenir els maltractaments a les persones grans

La jornada es durà a terme el proper 15 de juny a la Plana de l’Om coincidint amb el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i els Maltractaments a les Persones Grans.

Llegir més
imagen

El Casal de les Escodines i la Ludoteca Ludugurus acolliran uns nous casals d’estiu destinats a facilitar la conciliació familiar, laboral i personal

La iniciativa forma part del projecte ‘Temps x Viure’ i també inclourà dues matinals de lleure a la plaça de Puigmercadal. La proposta arrenca amb 170 places a les Escodines i 70 a la Ludugurus.

 

Llegir més
imagen

Marc Buxaderas i Adnan Almousa, ambaixadors de la 2a Cursa Adaptada que es farà aquest dissabte a Manresa

Organitzada per AMPANS i l’Ajuntament de  Manresa, la segona edició suma la col·laboració d’UManresa-FUB, Escola Montserrat i CRTEA, amb el suport de CaixaBank

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa commemora la diversitat afectiva, sexual i de gènere amb activitats durant tot el mes de maig

Entre les activitats programades destaca un espai LGTBI+ per a joves, un grup d’acompanyament per a persones trans*, intersex i no binàries, accions de sensibilització a joves d’instituts i universitats de Manresa i una sessió de contes a la Biblioteca Infantil.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa obre el període per homologar empreses prestadores de serveis en l’atenció domiciliària dins el programa Xec Servei

Les empreses interessades es poden posar en contacte amb Serveis Socials a través del correu rafi.gonzalez@ajmanresa.cat, el telèfon 938752507 o presencialment a la carretera de Vic 16 (Edifici Infants).


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i Sant Andreu Salut signen amb la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia un projecte pioner per incrementar el servei d'ajuda domiciliària a persones dependents

L'objectiu principal del projecte és augmentar els serveis d’ajuda domiciliària i retardar o evitar l’ingrés de persones dependents en centres residencials. L’acord està finançat pels fons Next Generation en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Llegir més