Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Serveis Socials

imagen

Acords de col·laboració per al projecte Mosaic i per millorar l’ocupabilitat de persones amb malaltia mental

L’Ajuntament de Manresa i la Fundació Germà Tomàs Canet han signat dos convenis  per contribuir a assegurar una assistència integral i de qualitat a les persones que pateixen problemes de salut mental així com la seva integració sociolaboral.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa complementa la beca de menjador escolar a 787 infants

El pressupost municipal dedica 170.000 euros anuals per garantir les necessitats bàsiques com és l’alimentació dels infants.


Llegir més
imagen

Manresa engega el Programa Català de Refugi amb la primera trobada entre mentors i persones refugiades

A Manresa i el Bages, com al conjunt del país, persones voluntàries han rebut formació per tal d’esdevenir mentors de persones refugiades i poder-los donar acompanyament i suport, en el marc del Programa Català de Refugi. Divendres va tenir lloc la primera trobada entre mentors i persones refugiades, amb la participació de responsables de l’Ajuntament, Generalitat i Consell Comarcal.

Llegir més
imagen

La 7a edició de Setmana dels Drets dels Infants a Manresa fixa la mirada en els infants refugiats

La programació inclou activitats de solidaritat, educatives, social i de lleure adreçades als infants de la ciutat. En total més d’una vintena d’actes que s’allargaran fins al 25 de novembre i organitzades per l’Ajuntament de Manresa i diverses entitats de la ciutat.


 

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Privada Rosa Oriol signen un conveni per ajudar famílies amb risc d’exclusió social

La Fundació Privada Rosa Oriol rebrà una subvenció de 54.150 euros per donar suport a les famílies amb necessitats d’aliments, a través de la Plataforma d’Aliments; per atendre a les persones amb necessitats de llar, a la Residència Rosa Oriol i mitjançant el programa “Pisos d’Acollida”, i per fer el seguiment de les persones i famílies amb risc d’exclusió social.


Llegir més

Presentació de la programació de la 7a edició de la Setmana dels Drets dels Infants a Manresa

Dia: 15/11/2017
Hora: 12.00 h.
Lloc: Sala de Premsa de l'Ajuntament de Manresa, Plaça Major 1
Intervenen:

Mercè Rosich, regidora de Cohesió Social, Gent Gran, Salut, Ensenyament i Universitats

Representants de la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (FAVM), Creu Roja Manresa i CNL Montserrat 

Llegir més
imagen

Serveis Socials de l’Ajuntament de Manresa reforça el Servei a Domicili i aconsegueix eixugar tota la llista d’espera

L’Ajuntament de Manresa està incorporant durant aquest any 50 noves persones usuàries al Servei d’Ajut a Domicili Municipal, de manera que ha aconseguit eixugar la llista d’espera. Per aconseguir-ho ha reforçat el servei, amb 60.000 euros anuals més de pressupost del servei, que ofereix 3.125 hores anuals més.

Llegir més
imagen

El Servei d'Acollida de Serveis Socials de l'Ajuntament es mudarà a un local més ampli i adequat al carrer Sant Francesc

El nou local estarà situat al carrer Sant Francesc, 4-6-8. Des del 2011 aquest servei s’ha anat fent des del carrer Canal, 6, però les dependències s’havien quedat petites en haver de compartir espai amb altres serveis municipals.

 

Llegir més
imagen

L’alcalde de Manresa visita l’ampliació de la residència Sant Andreu en la recta final de les obres

Valentí Junyent i les regidores Mercè Rosich i Àngels Santolària han visitat aquest migdia els treballs. El nou equipament s’estrenarà abans d’acabar l’any i sumarà 38 places de residència i 30 places de centre de dia.

Llegir més
imagen

Últims dies per demanar la subvenció adreçada a famílies monoparentals per al pagament de l'IBI

La finalitat d’aquesta subvenció és equiparar la repercussió que té l’IBI en l’economia familiar amb les famílies que tenen la consideració de nombroses. El termini per presentar la sol·licitud acaba aquest divendres, 29 de setembre.

Llegir més