Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Serveis Socials

imagen

El Servei d'Acollida de Serveis Socials de l'Ajuntament es mudarà a un local més ampli i adequat al carrer Sant Francesc

El nou local estarà situat al carrer Sant Francesc, 4-6-8. Des del 2011 aquest servei s’ha anat fent des del carrer Canal, 6, però les dependències s’havien quedat petites en haver de compartir espai amb altres serveis municipals.

 

Llegir més
imagen

L’alcalde de Manresa visita l’ampliació de la residència Sant Andreu en la recta final de les obres

Valentí Junyent i les regidores Mercè Rosich i Àngels Santolària han visitat aquest migdia els treballs. El nou equipament s’estrenarà abans d’acabar l’any i sumarà 38 places de residència i 30 places de centre de dia.

Llegir més
imagen

Últims dies per demanar la subvenció adreçada a famílies monoparentals per al pagament de l'IBI

La finalitat d’aquesta subvenció és equiparar la repercussió que té l’IBI en l’economia familiar amb les famílies que tenen la consideració de nombroses. El termini per presentar la sol·licitud acaba aquest divendres, 29 de setembre.

Llegir més

El 29 de setembre finalitza el termini perquè les famílies monoparentals sol·licitin una subvenció per al pagament de l'IBI

La finalitat d’aquesta subvenció és equiparar la repercussió que té l’IBI en l’economia familiar amb les famílies que tenen la consideració de nombroses


Llegir més

L’Ajuntament es reuneix amb els veïns de l’edifici incendiat i organitza el reallotjament de totes les famílies mentre no puguin tornar a casa

L’Ajuntament de Manresa ha fet avui una segona inspecció de l’edifici afectat per l’incendi que va tenir lloc dissabte,  a l’edifici del carrer Sarret i Arbós, que determina que no hi ha danys estructurals a l’immoble. Tot i així, l’Ajuntament ha sol·licitat a la propietat un informe tècnic urgent que ha confirmi. Aquest mateix migdia s’ha organitzat una reunió amb els veïns per informar de la situació i, com que encara ningú no pot tornar a l’edifici, s’ha analitzat cas per cas les necessitats de reallotjament temporal de cada família. La majoria poden allotjar-se a casa de familiars o amics, llevat de cinc famílies, que a partir d’avui mateix es poden traslladar als allotjaments temporals que els ha proporcionat l’Ajuntament.

Llegir més

L’Ajuntament farà demà una nova inspecció a l’edifici incendiat al carrer Sarret i Arbós i reunirà els veïns per fer balanç dels danys

L’Ajuntament de Manresa es reunirà demà dilluns amb la propietat i veïns de l’immoble on ahir al migdia es va produir un greu incendi, al carrer Sarret i Arbós, per tal de fer balanç dels danys produïts. La primera inspecció duta a terme pels serveis tècnics revela que l’estructura no ha resultat afectada, si bé demà a primera hora s’hi farà una altra inspecció.


Llegir més

Les famílies monoparentals obtindran una subvenció per al pagament de l’IBI

La finalitat d’aquesta subvenció és equiparar la repercussió que té l’IBI en l’economia familiar amb les famílies que tenen la consideració de nombroses. El termini per presentar la sol·licitud per obtenir aquest ajut comença demà i acabarà el 29 de setembre.

Llegir més
imagen

El servei de teleassistència es dota de més recursos i a Manresa ja arriba a prop de 1.700 usuaris

L’edifici dels Infants de l’Ajuntament de Manresa, a la carretera de Vic, acull des de fa unes setmanes una unitat mòbil de primera resposta del Servei Local de Teleassistència. Fins ara el servei ja es prestava, però ara Manresa és la base d’acollida d’aquesta unitat. Es tracta d’un servei que garanteix la seguretat a persones en situació de risc i que ofereix la Diputació de Barcelona, que ha incrementat recentment la seva xarxa d’unitats mòbils. A Manresa el servei de teleassistència creix de manera constant i ja arriba a prop de 1.700 persones. 

Llegir més
imagen

L'alcalde afirma que "la suma de complicitats" ha fet possible el nou magatzem distribuïdor d'aliments solidaris

S'inaugura a Manresa un nou espai que ha començat a funcionar gràcies a  l’acord subscrit per la Diputació de Barcelona, la Fundació Privada Banc dels Aliments i la Fundació Rosa Oriol, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, l’Obra Social ”la Caixa” i Pirelli. El nou magatzem permetrà distribuir aliments a quinze entitats d’ajuda social de les comarques del Bages, el Berguedà i el Moianès que atenen un total de 3.725 persones.

Llegir més