Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Medi Ambient

imagen

L'ajuntament realitzarà un tractament contra les males herbes a diferents espais verds de Manresa

 L'actuació es durà a terme els dies 6, 7 i 8 de novembre de 8 a 10 del matí.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament farà controls fitosanitaris per combatre la processionària de pins i cedres a diferents punts de la ciutat

La matinada del  divendres 3 al dissabte 4 de Novembre, de les 22 a les 06 h, es farà una ruixada per combatre la processionària de pins i cedres al c. Sant Antoni Abat, al parc del c. Cintaires, al camp de futbol de Sant Pau, a la zona verda de la Culla i a la Casa Flors Sirera (c. Saleses).

Llegir més
imagen

La Manresa Solidària participa a l’Ecoviure amb propostes per millorar l’impacte mediambiental

La Cooperativa Som energia, els activistes mediambientals i  cuines del món, seran experiències que es trobaran aquest cap de setmana a Ecoviure per compensar l’ús abusiu dels recursos naturals.


Llegir més
imagen

Dilluns se celebra una nova 'àgora ciutadana' per debatre la reducció i reciclatge dels residus a Manresa

Emmarcat del projecte europeu UrbanWINS, el teatre Kursaal acollirà, a partir de les 17.45 h de la tarda, la tercera  sessió per debatre sobre com millorar la reducció dels residus a la ciutat, així com la seva correcta gestió. La sessió és gratuïta, però cal inscripció prèvia a l'adreça urbanwins@ajmanresa.catLlegir més
imagen

L'Ajuntament farà controls fitosanitaris per combatre la processionària de pins i cedres i l'assecada dels xiprers del cementiri

La matinada del dijous 26 al divendres 27 d’octubre, de les 22 a les 06 h, es farà una ruixada per combatre la processionària de pins i cedres a diferents zones de la ciutat, i també per evitar  l’assecada dels xiprers del cementiri.

Llegir més
imagen

La mostra de vehicles elèctrics, principal novetat d’Ecoviure 2017

La fira torna aquest cap de setmana al Palau Firal amb les darreres novetats en medi ambient, ecologia i sostenibilitat


Llegir més
imagen

La transició energètica cap a un nou model sostenible serà el tema del Fòrum Energia, divendres a l’Ecoviure

El fòrum, que es durà a terme al Palau Firal, està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i oferirà 8 ponències que tracten diferents aspectes com l’energia verda, les renovables, etc. Es tracta d’una proposta per compartir experiències, innovacions i realitats a l’entorn de la transició energètica cap a un nou model sostenible.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament comença un tractament fitosanitari contra les males herbes i escocells a diferents espais de la ciutat

A partir d’avui i fins el dilluns 6 de novembre, tots els dies laborables en horari de 7 del matí a les 3 del migdia, es farà aquesta actuació que té per objectiu el manteniment de les zones arbrades de la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa farà un tractament fitosanitari als pins i cedres de diferents punts de la ciutat

La nit d’avui dilluns a dimarts, de les 22 a les 06 h, es farà una ruixada per combatre la processionària, un insecte lepidòpter que ataca totes les espècies de pins i cedres.

Llegir més
imagen

Els socis europeus del projecte europeu UrbanWINS es reuneixen a Bucarest

La trobada té com a objectiu revisar l’estat actual del projecte i definir els següents passos a seguir fins a la seva finalització. UrbanWINS és un projecte de tres anys finançat per la Unió Europea que pretén desenvolupar i provar estratègies eco-innovadores per a la prevenció i gestió dels residus en vuit ciutats pilot d’Itàlia, Portugal, Romania i Catalunya.

Llegir més