Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Medi Ambient

imagen

L'Ajuntament comença un tractament fitosanitari pel control de les males herbes a diferents espais de la ciutat

A partir de demà i fins el dilluns 23 d’abril, tots els dies laborables en horari de 7 del matí a les 3 del migdia, es farà aquesta actuació que té per objectiu el manteniment de les zones arbrades de la ciutat.

 

Llegir més
imagen

Manresa se suma dissabte a "L'Hora del Planeta" i apagarà els llums de la Seu, la Cova, l'Ajuntament, Pont Vell i el Pont Nou

Un any més, la ciutat de Manresa s’adhereix a “L’Hora del Planeta”, una iniciativa promoguda pel World Wide Fund for Nature (WWF) a nivell mundial que consisteix en una apagada elèctrica voluntària en llars, edificis, monuments i empreses per demostrar un suport global a l’acció contra el canvi climàtic. L’apagada es farà aquest dissabte, 24 de març, entre 2/4 de 9 i 2/4 de 10 del vespre i s’emmarca en el conjunt d’accions que promou la ciutat per fomentar la sostenibilitat.

Llegir més
imagen

Manresa celebra el Dia Mundial de l’Aigua amb una campanya d’informació i sensibilització sobre l’estalvi i gestió de l’aigua

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua que se celebra el 22 de març, s’han programat una sèrie d’actes (exposicions, visites, tallers, etc.) amb l’objectiu d’explicar i aconsellar sobre com estalviar l’aigua i la importància de no malbaratar-la, així com fer-ne una millor gestió tant en l’àmbit privat com en els equipaments públics.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa publica deu itineraris de natura per l’Anella Verda

L’edició de fulletons amb les rutes de natura complementa la publicació del plànol desplegable d’itineraris per l’Anella Verda, publicat a inicis de l’any passat. Es poden obtenir gratuïtament a l'Oficina de Turisme o a www.anellaverdamanresa.cat


Llegir més

Presentació de l'edició de materials divulgatius dels itineraris de natura per l'Anella Verda de Manresa

Dia: 12/03/2018
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major, 1)
Intervenen:

-Pol Huguet, regidor d'Entorn Natural

-Joan Calmet, regidor de Turisme

Llegir més
imagen

Més d’un centenar de voluntaris planten 148 nous arbres a la llera del riu Cardener

Dissabte passat es va poder culminar amb èxit la plantada popular al riu Cardener, entre el Pont Vell i la Reforma, una iniciativa organitzada per la regidoria d’Entorn Natural de l’Ajuntament de Manresa.


Llegir més
imagen

Manresa presenta la 34a edició d’una Transèquia solidària i més sostenible

La 33a edició de la prova arriba el proper 4 de març i es podrà torna realitzar en les quatre modalitats: caminat, corrent, en bicicleta i en handbike. Un 1 euro de totes les inscripcions serviran per col·laborar amb el projecte de la Fundació Althaia per un nou Hospital de Dia d’oncologia.

Llegir més
imagen

La Diputació lliura a l'Ajuntament dues bicicletes elèctriques que podran utilitzar els serveis municipals

L’acte de lliurament, a càrrec de Valentí Junyent en l’exercici del seu càrrec com a diputat d’Espais Naturals, va tenir lloc ahir al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona. El regidor de Qualitat Urbana i Serveis, Jordi Serracanta, va rebre les dues bicicletes en nom del consistori.

Llegir més
imagen

Més d’un centenar de persones participaran diumenge en la plantada popular d’arbres al Cardener

Aquest diumenge 4 de febrer, a 2/4 d’11, la regidoria d’Entorn Natural de l’Ajuntament de Manresa organitza una plantada d’arbres al riu Cardener, entre el Pont Vell i el pont de la Reforma. Hi està convidada tota la ciutadania i es compta amb la col·laboració de més de 100 infants i joves de l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch i joves que participen en diversos programes d’inclusió de l’Ajuntament, com Joves del Nucli Antic (JNA), Ludoteca Ludugurus i el Casal-Ot.

 

Llegir més