Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Medi Ambient

imagen

Manresa celebra el Dia Mundial de l’Aigua amb una campanya d’informació i sensibilització sobre l’estalvi i gestió de l’aigua

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua que se celebra el 22 de març, s’han programat una sèrie d’actes (exposicions, visites, tallers, etc.) amb l’objectiu d’explicar i aconsellar sobre com estalviar l’aigua i la importància de no malbaratar-la, així com fer-ne una millor gestió tant en l’àmbit privat com en els equipaments públics.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa publica deu itineraris de natura per l’Anella Verda

L’edició de fulletons amb les rutes de natura complementa la publicació del plànol desplegable d’itineraris per l’Anella Verda, publicat a inicis de l’any passat. Es poden obtenir gratuïtament a l'Oficina de Turisme o a www.anellaverdamanresa.cat


Llegir més

Presentació de l'edició de materials divulgatius dels itineraris de natura per l'Anella Verda de Manresa

Dia: 12/03/2018
Hora: 11 del matí
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (plaça Major, 1)
Intervenen:

-Pol Huguet, regidor d'Entorn Natural

-Joan Calmet, regidor de Turisme

Llegir més
imagen

Més d’un centenar de voluntaris planten 148 nous arbres a la llera del riu Cardener

Dissabte passat es va poder culminar amb èxit la plantada popular al riu Cardener, entre el Pont Vell i la Reforma, una iniciativa organitzada per la regidoria d’Entorn Natural de l’Ajuntament de Manresa.


Llegir més
imagen

Manresa presenta la 34a edició d’una Transèquia solidària i més sostenible

La 33a edició de la prova arriba el proper 4 de març i es podrà torna realitzar en les quatre modalitats: caminat, corrent, en bicicleta i en handbike. Un 1 euro de totes les inscripcions serviran per col·laborar amb el projecte de la Fundació Althaia per un nou Hospital de Dia d’oncologia.

Llegir més
imagen

La Diputació lliura a l'Ajuntament dues bicicletes elèctriques que podran utilitzar els serveis municipals

L’acte de lliurament, a càrrec de Valentí Junyent en l’exercici del seu càrrec com a diputat d’Espais Naturals, va tenir lloc ahir al Recinte de l’Escola Industrial de Barcelona. El regidor de Qualitat Urbana i Serveis, Jordi Serracanta, va rebre les dues bicicletes en nom del consistori.

Llegir més
imagen

Més d’un centenar de persones participaran diumenge en la plantada popular d’arbres al Cardener

Aquest diumenge 4 de febrer, a 2/4 d’11, la regidoria d’Entorn Natural de l’Ajuntament de Manresa organitza una plantada d’arbres al riu Cardener, entre el Pont Vell i el pont de la Reforma. Hi està convidada tota la ciutadania i es compta amb la col·laboració de més de 100 infants i joves de l’Agrupament Escolta i Guia Cardenal Lluch i joves que participen en diversos programes d’inclusió de l’Ajuntament, com Joves del Nucli Antic (JNA), Ludoteca Ludugurus i el Casal-Ot.

 

Llegir més
imagen

Manresa participa a la 3a marató de l'estalvi energètic per a la lluita contra la pobresa energètica

Manresa es torna a afegir a aquesta campanya de sensibilització i bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia. Cinc equipaments municipals tractaran de reduir durant el mes de febrer el 10% els consum d’aigua, electricitat i gas respecte a l’any passat.

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa inicia una nova actuació de millora de l'arbrat del Passeig Pere III

En aquesta fase se substituiran 10 arbres. Els treballs duraran tres setmanes i tenen un cost d’uns 33.000 euros. Aquest treballs són la continuació de la primera part de l’actuació que es va iniciar l’any passat amb la substitució de cinc arbres

Llegir més

Nova actuació de millora de l'arbrat al Passeig de Pere III

Dia: 28/01/2018
Hora: 10.30 h.
Lloc: Crist Rei (Passeig de Pere III)
Intervenen:

Jordi Serracanta, regidor de Qualitat Urbana, Mobilitat i Serveis

Llegir més