Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Medi Ambient

imagen

Diumenge es fa la propera sortida de marxa nòrdica per l'Anella Verda

Es farà un recorregut circular de 15 km que començarà a les 9 del matí en punt al bosc del Suanya per anar a la Font del Raurich i pujar i baixar de serra Malera. L’excursió té prevista una durada de 4 hores.

Llegir més
imagen

El Departament de Medi Ambient de la Generalitat tala plàtans a la zona verda del Pont Nou

Es tracta de 6 arbres morts que presentaven perill de caiguda. La intervenció s’ha fet previ avís a la Unitat de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Manresa

Llegir més
imagen

Manresa dedicarà la jornada 'Fem Dissabte!' a la neteja del tram de la riera de Rajadell que passa pel barri del Xup

La ciutat es tornarà a adherir, el dissabte 10 de maig, a la campanya de neteja de rius i rieres "Fem Dissabte!”, que organitza l’associació Hàbitats a tot Catalunya amb l’objectiu de netejar els espais fluvials i fer un acte de conscienciació ambiental a l’entorn de l’Anella verda.

Llegir més

L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari contra les males herbes als escocells de 1.849 arbres de la ciutat

Aquesta actuació, que té per objectiu el manteniment de les zones arbrades de la ciutat, es farà durant els propers quinze dies en horari matinal per minimitzar les molèsties als ciutadans.


 

Llegir més

L'Ajuntament comença un tractament fitosanitari contra les males herbes als escocells de 2.500 arbres de la ciutat

Durant aquest setmana, en horari matinal i per minimitzar les molèsties als ciutadans, es farà aquesta actuació que té per objectiu el manteniment de les zones arbrades de la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament talarà demà cinc arbres malalts de la plaça del Remei per garantir la seguretat de vianants i cotxes

Arran de la caiguda d’una branca de grans dimensions sobre un vehicle el novembre passat, els serveis tècnics de Jardineria han detectat que la majoria d’arbres presenten podridures molt importants que afecten al tronc i que no permeten la seva recuperació.

Llegir més