Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Medi Ambient

imagen

Demà comencen les inscripcions per al 1r concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric

Els veïns i veïnes interessats a participar ho podran fer fins al dijous 19 maig. El concurs se celebrarà el dissabte 21 de maig.

 

Llegir més
imagen

Manresa impulsa el 1r concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric

El concurs se celebrarà el dissabte 21 de maig. Els veïns i veïnes que vulguin participar posant flors al seus balcons caldrà que s’inscriguin del 12 al 19 de maig.


Llegir més
imagen

Aquest dissabte jornada de neteja a la llera del riu Cardener amb "Let's Clean up Europe"

Amb el lema “Fem dissabte al Cardener” es convoca els ciutadans a les 10.30 hores al costat de la Carpa del Riu per participar en una jornada de neteja ambiental que consistirà a recollir les escombraries que s’acumulen vora el riu al llarg del Passeig del Riu i a recuperar un espai situat al parc de Josep Vidal.


Llegir més

Substitució d'unitats d'arbrat i millora de la xarxa de reg al Parc Vila Closes

Demà se substituiran 6 arbres i es repararà la xarxa de reg de la vorera de l’Avinguda Tudela, entre el carrer Martí i Pol i el carrer Lleida. No es podran estacionar els vehicles en l’àmbit dels treballs.

 

Llegir més
imagen

Conveni entre la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament i l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

L’alcalde de Manresa i president de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament, Valentí Junyent, i l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, han signat avui un conveni per a la connexió de les aigües residuals dels habitatges del passatge de Sant Marc (Urbanització del Calvet) al clavegueram municipal.


Llegir més
imagen

"Let's Clean Europe" torna el 7 de maig per netejar i recollir els residus de la llera del riu Cardener

Amb el lema “Fem dissabte al Cardener” es convoca els ciutadans a dos quarts d’onze del matí (al costat de la Carpa del Riu) per participar en una jornada de neteja ambiental que consistirà a recollir les escombraries que s’acumulen vora el riu al llarg del Passeig del Riu i a recuperar un espai situat al parc de Josep Vidal.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa treballs de millora de jardineria als carrers Josep Maria Planes i Carrasco i Formiguera

L’actuació consisteix en la substitució de plantes existents als parterres per espècies amb flor més adaptades a la climatologia de l’estiu.
 


Llegir més

L'Ajuntament de Manresa farà un tractament contra les males herbes a diferents espais de la ciutat

L'actuació es farà des del dia 27 d’abril fins al 6 de maig, de 7 del matí a 3 de la tarda

Llegir més

Treballs de reparació del camí transversal del Poal

L’actuació s’inicia dilluns que ve i té una durada prevista de tres setmanes


Llegir més
imagen

Manresa s'adhereix a "L'Hora del Planeta" i aquest dissabte apagarà els llums de la Seu, la Cova, l'Ajuntament, el Pont Vell i el Pont Nou

La ciutat de Manresa s’adhereix a “L’Hora del Planeta”, una iniciativa promoguda pel World Wide Fund for Nature (WWF) a nivell mundial que consisteix en una apagada elèctrica voluntària en llars, edificis, monuments i empreses per demostrar un suport global a l’acció contra el canvi climàtic. L’apagada es farà aquest dissabte, dia 19 de març, entre 2/4 de 9 i 2/4 de 10 del vespre i s’emmarca en el conjunt d’accions que promou la ciutat per fomentar la sostenibilitat.
 

Llegir més