Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Medi Ambient

imagen

Narració de contes a la Font de la Girada aquest diumenge

La trobada es farà a les 12 h i els relats aniran a càrrec de Joan Cirera. Prèviament a les 11.30 h es repartirà un esmorzar de pa amb oli i vi i sucre per a tothom.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament tanca i protegeix per motius de seguretat la font ornamental de la plaça Espanya

Les properes setmanes està previst fer  una actuació per traslladar les bombes d’impulsió i filtrat, corregir les esquerdes i millorar els espais interiors on els treballadors fan el manteniment de la maquinària.

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa obté el certificat vinculat a la ISO 50001 de l'empresa SECE

Manresa és la tercera ciutat catalana que obté aquest certificat després de Tarragona i Martorelles. SECE és la primera empresa del sector de l’enllumenat públic en obtenir la ISO 50001.

Llegir més
imagen

L'empresa que gestiona el col·lector de salmorres del Cardener comença la restauració de les zones de la ribera del riu afectades per vessaments

Després de reiterats vessaments en el terme municipal de la ciutat, els expedients oberts per l'Ajuntament de Manresa a l'empresa gestora del col·lector i a l'Agència Catalana de l’Aigua culminen amb l'engegada dels treballs de restauració dels espais naturals afectats

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa estrena un mètode contra les plagues dels arbres més respectuós amb el medi ambient i les persones

El nou tractament s'ha iniciat a l'arbrat de l'avinguda de les Bases de Manresa i continuarà al carrer Martí i Pol. L'endoteràpia evita l'emissió de plaguicides a l'atmosfera i és innocu per a la població

Llegir més
imagen

Una trentena de persones voluntàries participen en la jornada de neteja a la vora del riu Cardener

L'acció de sensibilització ambiental "Let’s clean up Europe", celebrada dissabte passat, s’emmarcava dins una jornada organitzada de forma simultània a diversos municipis de tot Europa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa millora el parc infantil de la plaça de la Música

L’actuació ha consistit en la renovació total del paviment de cautxú, el repàs dels elements de jocs existents i el tancament perimetral amb tanca de fusta.


Llegir més
imagen

Obert el Concurs de Rehabilitació de Barraques de Vinya i altres construccions de pedra seca

El concurs va adreçat a tots els propietaris o responsables directes i entitats sense ànim de lucre de la comarca del Bages d’aquestes construccions. Els participants han de fer la inscripció per escrit abans del 17 de juliol a la secretaria del C.R.D.O. Pla de Bages a la Casa de la Culla.

Llegir més
imagen

Dissabte l'acció "Let's clean up Europe" convida els ciutadans a fer neteja al riu Cardener

L'acció, que va adreçada a voluntaris de totes les edats i començarà a les 10.30 h en punt sota el Pont Nou, s’emmarca dins d’una jornada de sensibilització ambiental que es fa de forma simultània a diversos municipis de tot Europa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament iniciarà una actuació per millorar el passeig Sant Jordi de la Balconada

Els treballs milloraran trams de vorera i calçada en mal estat que inclou la retirada d’arbres que aixequen les voreres i la seva substitució per un arbrat més adequat. Aquesta primera fase dels treballs, consensuats amb l’Associació de Veïns, tenen un pressupost de 38.000 euros.

Llegir més