Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Medi Ambient

imagen

Manresa estrena dissabte el Parc de Secà amb una jornada plena d'activitats gratuïtes

Un nou espai per gaudir de la natura, amb itineraris senyalitzats, al terme municipal de Manresa, en el marc de l'Anella Verda. Aquest dissabte, un dia abans del Dia Mundial del Medi Ambient, s’inaugura el Parc del Secà. El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha habilitat i senyalitzat aquest espai, a l’entorn del Parc ambiental de Bufalvent, que queda obert perquè en pugui gaudir la ciutadania. Caminades, activitats familiars i el concert del grup Gossos són els plats forts de l’acte de dissabte

Llegir més

El projecte Manresa en simbiosi puja un nou esglaó i convoca la segona sessió de treball amb empresaris

La reunió tindrà lloc dijous 9 de juny, a les 5 de la tarda, a la seu social de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent. L’objectiu és aprofundir en les sinergies detectades entre empresaris en la primera reunió i per trobar noves oportunitats de negocis al convertir en recursos els residus no aprofitats.


Llegir més

Presentació projecte "Refugis World Nature de Fauna i Flora" al Parc de Puigterrà i taller de caixes-niu

Dia: 25/05/2016
Hora: 10:30
Lloc: Parc de Puigterrà
Intervenen:

-Jordi Serracanta, regidor de Qualitat Urbana i Serveis

-Antoni Carulla, representant de la Fundació World Nature

-Amb la presència d'alumnes de 1r d'ESO de l'institut Lluís de Peguera

Llegir més
imagen

Èxit de la jornada de neteja a la llera del Cardener amb la recollida de 357 kg de residus més que l'any passat

En total s’han comptabilitzat 857 kg de residus recollits que supera amb escreix els 500 kg de l’any anterior. Enguany la jornada de neteja “Fem dissabte al Cardener” es va dur a terme a la vora del Cardener al llarg del Passeig del Riu i a un espai situat al parc de Josep Vidal.


Llegir més
imagen

Demà comencen les inscripcions per al 1r concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric

Els veïns i veïnes interessats a participar ho podran fer fins al dijous 19 maig. El concurs se celebrarà el dissabte 21 de maig.

 

Llegir més
imagen

Manresa impulsa el 1r concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric

El concurs se celebrarà el dissabte 21 de maig. Els veïns i veïnes que vulguin participar posant flors al seus balcons caldrà que s’inscriguin del 12 al 19 de maig.


Llegir més
imagen

Aquest dissabte jornada de neteja a la llera del riu Cardener amb "Let's Clean up Europe"

Amb el lema “Fem dissabte al Cardener” es convoca els ciutadans a les 10.30 hores al costat de la Carpa del Riu per participar en una jornada de neteja ambiental que consistirà a recollir les escombraries que s’acumulen vora el riu al llarg del Passeig del Riu i a recuperar un espai situat al parc de Josep Vidal.


Llegir més

Substitució d'unitats d'arbrat i millora de la xarxa de reg al Parc Vila Closes

Demà se substituiran 6 arbres i es repararà la xarxa de reg de la vorera de l’Avinguda Tudela, entre el carrer Martí i Pol i el carrer Lleida. No es podran estacionar els vehicles en l’àmbit dels treballs.

 

Llegir més
imagen

Conveni entre la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament i l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola

L’alcalde de Manresa i president de la Mancomunitat de Municipis del Bages per al Sanejament, Valentí Junyent, i l’alcalde de Sant Salvador de Guardiola, Albert Miralda, han signat avui un conveni per a la connexió de les aigües residuals dels habitatges del passatge de Sant Marc (Urbanització del Calvet) al clavegueram municipal.


Llegir més
imagen

"Let's Clean Europe" torna el 7 de maig per netejar i recollir els residus de la llera del riu Cardener

Amb el lema “Fem dissabte al Cardener” es convoca els ciutadans a dos quarts d’onze del matí (al costat de la Carpa del Riu) per participar en una jornada de neteja ambiental que consistirà a recollir les escombraries que s’acumulen vora el riu al llarg del Passeig del Riu i a recuperar un espai situat al parc de Josep Vidal.


Llegir més