Sala de premsa

Noticies de l'àmbit : Medi Ambient

imagen

La propietat de la finca de l'antiga discoteca Krono's la cedeix gratuïtament a l'Ajuntament de Manresa

S’ha formalitzat tant la cessió dels terrenys de Can Poc Oli que estipulava un conveni urbanístic del 2003 així com la donació de la part restant que quedava fora d’aquest conveni. Per al regidor d’Urbanisme, Ramon Bacardit, és “un pas important en la protecció de l’entorn natural de la ciutat, que posa punt i final a una problemàtica històrica”. 

Llegir més
imagen

Manresa participa en una campanya d'àmbit europeu de recollida de residus

La jornada de sensibilització ambiental, anomenada “Let’s clean up Europe”, consistirà, a la capital del Bages, en la recollida de les escombraries que s’acumulen a la vora del riu Cardener a la zona del Pont Nou. L’activitat, que va adreçada a tots els ciutadans, tindrà lloc aquest dissabte, 9 de maig a les 10.30 h.

Llegir més
imagen

Manresa presenta recorreguts per la natura adaptats per persones amb qualsevol tipus de discapacitat

Els circuits inclusius consten de dos itineraris ja existents al rodal de Manresa, un de 3,86 quilometres i un altre de 5 amb diferents desnivells i amb una senyalització permanent aptes per persones amb dificultats físiques, psíquiques i sensorials.

Llegir més
imagen

Manresa té una nova APP que permet introduir itineraris creats per l'administració, entitats i ciutadans

KM2 Ciutat és un projecte comunitari d'utilització de tecnologies de geolocalització per a la creació de continguts informatius sobre una àrea de la ciutat. A Manresa la proposta ha començat recollint diversos itineraris per l’Anella Verda però l’objectiu final és que s’hi vagin incorporant noves idees. 

Llegir més

L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari contra les males herbes i canyes a diferents espais verds municipals

L'actuació es farà durant aquesta setmana i acabarà el dimarts 7 d’abril en horari matinal per minimitzar les molèsties als ciutadans.

Llegir més
imagen

La Torre Lluvià rep 348 visitants que es mostren encantades amb les obres que s'hi han realitzat

La jornada de portes obertes celebrada aquest dissabte i diumenge ha consistit en un circuit per l’edificació des del soterrani, la primera planta, que acull el Centre d’Interpretació de l’Anella Verda, i la resta de pisos de la casa senyorial.

Llegir més
imagen

Demà i diumenge es faran visites ciutadanes gratuïtes a la Torre Lluvià

Les visites, organitzades per l’Ajuntament de Manresa, a aquesta joia del patrimoni cultural i natural que ha estat rehabilitada recentment, es podran fer a peu, en bicicleta o en cotxe. Només cal inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Manresa.

Llegir més
imagen

L'allau d'inscripcions deixa només dos torns lliures per apuntar-se a la visita del cap de setmana a la Torre Lluvià

Actualment només queden disponibles els últims torns de visita del matí de dissabte i de diumenge, que comencen a les 13 h.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament organitza visites ciutadanes aquest cap de setmana per conèixer la Torre Lluvià

Les visites a aquesta joia del patrimoni cultural i  natural de Manresa que ha estat rehabilitada recentment són gratuïtes i es podran fer a peu, en bicicleta o en cotxe. Només caldrà inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Manresa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa instal·la el primer punt de recàrrega públic i gratuït per a vehicles elèctrics

El punt està situat al costat de la Universitat Politècnica de Manresa (UPC). Per al seu ús caldrà sol·licitar una targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament.

Llegir més