Sala de premsa

imagen

El servei s'inserció de persones amb discapacitat del CIO gestionat per AMPANS aconsegueix 35 contractacions

AMPANS, que es va fer càrrec del servei el setembre de l’any passat després de signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa, ha atès 190 persones en aquests mesos.

Llegir més

La Fundació CATIC aposta per continuar la promoció de la tecnologia i del sector TIC a través dels seus patrons i les empreses i entitats associades

Els patrons de la Fundació decideixen el cessament temporal de l’activitat per les pèrdues acumulades com a conseqüència de la davallada d’ingressos.

Llegir més
imagen

Una pintura mural del projecte Art ksuma enfila la seva fase final amb el suport d'artistes de diferents generacions

L’obra de les artistes Clara Oliveres, Berta Oliveres i Rosa Rebordosa és desenvolupa a l’Avinguda de les Bases de Manresa, a prop de la plaça Prat de la Riba, i està impulsada per la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa augmenta la qualitat i la transparència de la web municipal i obté la més alta distinció de la UAB

La puntuació de Manresa ha augmentat de 71 a 95 punt des de l’última avaluació del maig de 2013. El Segell Infoparticipa, creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, es lliurarà demà a 36 ajuntaments de Catalunya

Llegir més

L'Ajuntament comença un tractament fitosanitari contra les males herbes als escocells de 2.500 arbres de la ciutat

Durant aquest setmana, en horari matinal i per minimitzar les molèsties als ciutadans, es farà aquesta actuació que té per objectiu el manteniment de les zones arbrades de la ciutat.

Llegir més

Endesa inicia nous treballs d'enderroc a edificis propers a l'Anònima

Durant dos mesos, els nous edificis afectats són els situats al carrer Sant Salvador 6-12, 14 - 20, al carrer Llussà 7 i 9, i al carrer Puigterrà de Dalt, 16-18.

Llegir més
imagen

Manresa acull un espai de recerca intensiva de feina amb la previsió d'atendre 400 demandants d'ocupació a l'any

L’espai estarà ubicat al CIO (Centre d’Iniciatives per la Ocupació) de l’Ajuntament de Manresa i els seus usuaris han de tenir una ferma voluntat d’incorporar-se a un lloc de treball i amb un objectiu professional clarament definit, a més d’uns mínims coneixements informàtics i una disponibilitat horària per assistir al CIO 4 hores al dia i 2 dies a la setmana durant un mes.

Llegir més
imagen

Manresa presenta un ampli programa d'actes per commemorar el tricentenari de la Guerra de Successió

D’abril a juny es podrà visitar l’exposició “Catalunya i la Guerra de Successió” i s’organitzaran diversos actes com sessions de jocs de rol, activitats didàctiques i el Dia Internacional dels Museus. La Festa Major també inclourà espectacles relacionats amb aquests fets històrics. I durant els mesos de setembre i octubre hi haurà els debats filosòfics Pessics de Saviesa com a plat fort del programa.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa atorga l'autorització sanitària a quatre establiments que fan tatuatges i pírcings

La Unitat de Sanitat ha comprovat que aquests centres compleixen amb les condicions tècniques i sanitàries pel que fa a les instal·lacions, mobiliari i esterilització del material, instrumental, ús de productes i material d’un sol ús o estèril, higiene i protecció personal, mesures d’autocontrol i gestió de residus.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa repara la part superior de la xemeneia dels Panyos per evitar despreniments

Durant l’actuació s’ha fet neteja i s’han fixat els materials susceptibles de caure a la via pública. Properament es començarà a redactar un projecte de rehabilitació per resoldre les fissures que presenta al llarg del seu fust.

Llegir més
imagen

Infants colombians expliquen la seva realitat en un documental que es podrà veure a l'Auditori de la Plana de l'Om

“Pequeñas voces” és un documental estrenat a Venècia i dirigit per Jairo Eduardo Carrillo que dóna veu a quatre nens i nenes de 8 a 13 anys que van néixer al mig de la violència i el caos de Colòmbia. La filmació, presentada a Manresa pel Consell Municipal de Solidaritat, es podrà veure aquest dimarts a les 7 de la tarda.

Llegir més