Sala de premsa

imagen

El fotògraf Genís Sáez ingressa el seu fons fotogràfic a l'Arxiu Comarcal del Bages

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i l’artista manresà signen el contracte de donació gratuïta del fons fotogràfic per conservar-lo, fer-ho accessible als investigadors i contribuir a difondre’l en benefici de tota la ciutadania.

Llegir més
imagen

Dissabte l'acció "Let's clean up Europe" convida els ciutadans a fer neteja al riu Cardener

L'acció, que va adreçada a voluntaris de totes les edats i començarà a les 10.30 h en punt sota el Pont Nou, s’emmarca dins d’una jornada de sensibilització ambiental que es fa de forma simultània a diversos municipis de tot Europa.

Llegir més
imagen

El Centre Cívic Selves i Carner acull l'exposició d'aquarel·les i escultures "Els Amunts"

La mostra, que es podrà visitar del 12 al 29 de maig, consisteix en una vintena d’aquarel·les de Dolors Mas Rubio i de quatre escultures de Pep Call Prunés que tenen com a denominador comú la natura de les terres altes, els amunts de l' illa d'Eivissa i els amunts de Catalunya.

Llegir més
imagen

Artur Mas presideix l'acte de donació a la ciutat del monument a les empreses

Una representació del món empresarial del Bages ha acompanyat el president de la Generalitat i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, en l’acte de lliurament a la ciutat de l’escultura “Ala de Mercuri”, que la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa ha donat a la ciutat en commemoració del seu centenari.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament aporta 229 m3 de tot-u reciclat per millorar diferents camins rurals de Manresa

Els pagesos es cuidaran d’estendre aquest material a les zones de Viladordis – El Grau; Ferreres – Monistrolà; Poal – Mas d’en Pla; i Santa Caterina. El tot-u reciclat és un producte resultant del tractament de residus provinents de la construcció i la demolició. La campanya té un cost d’uns 4.000 euros.


Llegir més

Roda de Premsa de presentació de les millores realitzades al Camí de Santa Caterina

Dia: 09/07/2015
Hora: 09.30 h.
Lloc: Camí de Santa Caterina (entrada des del barri de La Guia)
Intervenen:

 

Jordi Serracanta, regidor d'Espai Urbà i Entorn Natural

 

Llegir més
imagen

Alumnes de la Unitat d'Escolarització Compartida La Clau han fet tasques de manteniment a la Font dels Capellans

Els 22 alumnes que han finalitzat el curs 2014-15 han portat a terme tres accions en l’espai comú: l’acondiciament i cura de les pistes de petanca, el pintat de baranes i escales públiques del barri i del poliesportiu, i la reparació de joguines del Centre Obert de la Font dels Capellans.


Llegir més

Acte d'homenatge a Trinitat Serra Grifell amb motiu del seu centenari

Dia: 08/07/2015
Hora: 13.00 h
Lloc: Carretera Santpedor, 206, 1r-1a.
Intervenen:

Llegir més

Els casals d'estiu de Manresa, una iniciativa per atendre nens en situació de risc social durant els mesos que no tenen escola

Enguany es disposen de 60 places en els centres oberts municipals on els nens troben atenció socioeducativa i un servei d’alimentacióLlegir més

L'Ajuntament aprova el plec de clàusules administratives per a l'execució de l'Espai Manresa 1522, la ciutat d'Ignasi

Aquest centre d’interpretació dedicat a sant Ignasi de Loiola i a la Manresa desapareguda del 1522 està previst que es posi en funcionament abans d’acabar aquest 2015 i estarà  ubicat al teatre Conservatori, amb entrada al carrer Mestre Blanc


Llegir més
imagen

L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari a diversos trams d'arbrat de la ciutat

L’actuació es farà la matinada de dijous a divendres als arbres del Passeig Pere III i del carrer Sant Joan d’en Coll

 

Llegir més
imagen

Manresa celebra la 2ª edició del Festival de teatre de petit format "Apell"

Des d’aquest divendres i fins el 19 de juliol es faran 8 actuacions de temàtica diversa. Les novetats d’enguany són que la proposta incorpora espectacles adreçats als infants i un espai nou, el pati de la palmera dels minyons escoltes Cardenal Lluch, a la vora de la Seu, així com el format Fringe itinerant en l'acte inaugural.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Rosa Parrot Vila, que compleix 100 anys

Per celebrar l’efemèride, el regidor de la Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa, Miquel Davins, li ha lliurat una placa i un ram de flors.

Llegir més

Tall de trànsit en un tram de la carretera de Santpedor

Amb motiu de treballs de canalització soterrada de serveis elèctrics entre els números 142 i 152 d’aquest vial. L’actuació té una durada prevista de dues setmanes.

 

Llegir més