Sala de premsa

imagen

L'alcalde agraeix el comportament cívic i democràtic dels manresans en el 9N i destaca la feina dels voluntaris i les entitats

Valentí Junyent assegura que el govern de la ciutat mantindrà el seu compromís amb el procés polític català, recollint el sentiment de la ciutadania que ha demostrat que vol decidir lliurement el futur del seu país.

Llegir més
imagen

Manresa ha rebut avui el Segell de Ciutat Amiga de la Infància atorgat per UNICEF

El segell ha estat entregat avui a Guadalajara i reconeix la tasca feta pels municipis en defensa dels drets del infants, promovent polítiques pel desenvolupament dels menors, impulsant la seva participació publica i afavorint el treball en xarxa amb altres entitats locals.

Llegir més

Manresa augmenta la freqüència de pas del servei de bus el diumenge per facilitar la participació el 9N

Les dues línies que operen normalment els diumenges, la L8 i LF, faran un recorregut cada 30 minuts per cobrir els cinc instituts que són locals de votació: Cal gravat, Guillem Catà, Lacetània, Lluís de Peguera, i Pius Font i Quer.

Llegir més

El govern municipal de l'Ajuntament de Manresa fa una crida a la participació el 9N

Anima els manresans i manresanes a expressar lliurement la seva opinió sobre el futur polític de Catalunya en uns moments transcendentals per al país.

Llegir més

L'Agència Catalana de l'Aigua i l'Ajuntament de Manresa milloren un tram de la llera del riu Cardener al seu pas pel municipi

Els treballs, amb un cost conjunt proper als 15.000 euros, estan finançats en un 80% per l’ACA i el 20% restant a càrrec del consistori manresà. Els treballs duts a terme han consistit en l’eliminació de canyes, en l’acondicionament dels talussos, així com també en la plantació de plantes autòctones de bosc de ribera

Llegir més
imagen

L'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris dels Trullols impulsen el desplegament de fibra òptica al polígon

L’Ajuntament de Manresa aprova una subvenció de 12.000 euros per a la implantació aquest 2015 i amb l’objectiu de millorar la competitivitat de la seixantena d’empreses d’aquest polígon. L'empresa manresana Fibracat durà a terme els treballs.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa obté la seva màxima puntuació en l'Índex de Transparència dels Ajuntaments amb 97,5 punts

És la puntuació més elevada que ha obtingut el consistori en la historia dels indicadors ITA i la tercera del rànquing que avui ha fet públic l’organització Transparència Internacional.

Llegir més

Protecció Civil de Manresa declara la prealerta per forts vents i recomana suspendre les activitats a l'aire lliure

La mesura s'ha adoptat després que Protecció Civil de la Generalitat hagi activat la fase d'alerta del Pla Procicat en previsió d'una ventada que afectarà la major part del territori fins el matí de demà, segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Llegir més
imagen

Manresa acull demà un acte per recordar les víctimes de l'holocaust nazi

L’acte, que es farà davant de l’estàtua de l’escriptor Joaquim Amat-Piniella al Casino, consta d’una exposició de murals realitzats pels alumnes dels instituts Lluís de Peguera i Pius Font i Quer, així com de L'Escola d'Art; i una acte ciutadà i institucional amb la intervenció de diferents personalitats.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament inicia els treballs de millora sol·licitats per l'Agrupació de Pescadors de Manresa

L’actuació, aprovada en el ple municipal, té l’objectiu de millorar l’accés a la llera del Cardener i amb la voluntat de fomentar els usos i activitats en aquest entorn.

Llegir més

Es convoca el primer concurs d’aparadorisme i decoració interior Fira de l’Aixada

El seu objectiu és implicar i promoure el comerç local en les activitats de la Fira de l’Aixada. El període d’inscripció al concurs s’inicia aquest dijous, 29 de gener de 2015, i finalitzarà el 19 de febrer.

Llegir més
imagen

“Sumem pel Civisme” agafa impuls amb l'objectiu de fomentar els valors de convivència i coresponsabilitat ciutadana

El projecte, que va començar l’any passat, suma adhesions de diverses entitats ciutadanes que aporten les seves capacitats i especialitats per assolir el repte comú de generar, entre els ciutadans, inèrcies actives i reflexives basades en valors cívics.

Llegir més

L'informe tècnic sobre la Sala Ciutat conclou que l'edifici no reuneix les mínimes condicions de seguretat per fer-hi actes públics

L'Ajuntament de Manresa ha presentat avui les conclusions dels tècnics municipals, que alerten dels diversos riscos que planteja l'estat d'abandonament de l'edifici després de vuits anys sense ús a l'espera de l'enderroc. 

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa afirma que la indústria ha de ser clau per al creixement de l'economia i de l'ocupació

Valentí Junyent reitera que Manresa té la necessitat de recuperar el seu esplendor industrial durant l’acte d’obertura de la jornada de presentació del projecte "Ocupació a la Indústria Local" de la Diputació de Barcelona, que ha tingut lloc aquest matí al Palau Firal de Manresa.

Llegir més