Sala de premsa

imagen

'La edad de la ciruela' és l'obra que s'estrena al Balç aquest cap de setmana dins del festival de teatre A Pell

És una obra d'Arístides Vargas, que es representarà demà a les 20h i a les 22h i diumenge a les 21h. 

Llegir més
imagen

Un grup de nord-americans visita Manresa seguint el Camí Ignasià

Nou estudiants de la Jesuit College Preparatory School of Dallas acompanyats pel pare Mr. Stephen Pitts SJ, han resseguit, a peu, les passes de sant Ignasi des de Montserrat a la capital del Bages on han estat rebuts per la regidora de Turisme, Sílvia Gratacós.

Llegir més

El Ple Municipal de juliol aprova el Pla director Manresa 2022 sense vots en contra

Tots els grup municipals, excepte la CUP que s’ha abstingut, han donat suport al paquet de mesures i actuacions per aprofitar al màxim el ressò que tindrà l’any 2022 la celebració dels 500 anys de l’estada de sant Ignasi a la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa un tractament fitosanitari a l'arbrat viari de diferents punts de la ciutat

Durant la nit d’aquest divendres, 18 de juliol, de les 10 del vespre fins a les 6 de la matinada de l’endemà, es farà una ruixada a uns cent quaranta-sis arbres de les espècies de les albicies i til·lers pel control d’insectes com el pugó, la psilla i els àcars.

Llegir més
imagen

El govern municipal proposa la congelació de les ordenances fiscals per al 2015

La proposta, que portarà al Ple de dijous que ve, ja inclou els criteris unificats de tarifació social que també es debatran en la mateixa sessió.

Llegir més

L'Ajuntament organitza un taller sobre com negociar per tirar endavant un projecte empresarial

Les sessions, adreçades a emprenedors de qualsevol sector, tindran lloc els dies 15 i 17 d’octubre de 9.30 a les 12.30 del matí al Palau Firal.

Llegir més

La Delegació del Govern desisteix del recurs interposat contra l'acord de l'Ajuntament de Manresa a favor de la sobirania fiscal

L’acord del Ple celebrat el 21 de març de 2013 insta l’AMI a consensuar un calendari per tal d’aconseguir que el major nombre d’ajuntaments ingressessin l’IRPF i l’IVA a l’Agència Tributària Catalana i al Govern de la Generalitat a treballar per la creació de la Hisenda pròpia.

Llegir més
imagen

El 15 d'octubre acaba el termini per presentar propostes a la beca Art k'suma

Els participants han de ser equips de persones d’edats diferents i des de qualsevol disciplina artística. Les propostes, que s’han de presentar a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran, opten a una dotació econòmica de 1500 euros.

Llegir més
imagen

Empar Moliner en la inauguració de l'exposició 'Català, llengua d'Europa'

• Tindrà lloc demà, a les 20 h, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa, i amb la presència de l’alcalde Valentí Junyent.

Llegir més
imagen

La 4a Marxa par l'Anella Verda es farà diumenge 19 d'octubre

L’esdeveniment s’havia de fer el diumenge 5 d’octubre però es va posposar per raons meteorològiques i de seguretat. Les inscripcions es tornen a obrir ara fins el dijous 16 d’octubre, per aquells que hi vulguin participar i encara no s’hi hagin inscrit.

Llegir més
imagen

El joc de taula ‘Manresa 1724’ visita el Born Centre Cultural

El cap de setmana del 4 i 5 d’octubre es va celebrar al Born Centre Cultural de Barcelona el primer festival de jocs i història, un espai per conèixer i fer difusió dels fets històriques de forma lúdica. Manresa hi va participar amb un joc creat amb motiu de la commemoració del Tricentenari. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament, la Diputació i la Patronal Metal·lúrgica del Bages engeguen un programa experimental de formació dual

• El programa s’adreça a persones en situació d’atur i té l’objectiu de formar persones en el maneig de màquines de control numèric i en la millora de les competències transversals que requereixen en aquests moments les empreses del ram del metall.

Llegir més

Afectacions de trànsit al carrer Sobrerroca

A causa del desmuntatge d’una bastida. 

Llegir més
imagen

Neix 'Viu el Bages', una experiència turística amb caràcter propi i valors de territori

  • L’alcalde de Manresa, Valenti Junyent, ha assistit a la presentació d’una iniciativa que aplega quatre establiments de referència de la comarca: Món Sant Benet, l’Abat Cisneros de Montserrat, el Parador de Cardona i el Mas deLa Sala, amb una vintena d’activitats rellevants.

Llegir més