Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament emprèn noves accions per reduir el soroll nocturn i fomentar la convivència entre la festa i el descans

Aquestes accions consisteixen en noves sortides dels Àngels de Nit - que informaran sobre els riscos associats a les drogues i a les malalties de transmissió sexual-, i en un seguit de teatralitzacions al carrer que mostraran situacions que es poden produir entre les persones que gaudeixen de l’oci nocturn i els veïns que volen descansar.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa signa al Parlament contra el veto de l'estat espanyol al 9N i a que Catalunya pugui decidir el seu futur

Valentí Junyent i altres alcaldes, regidors, diputats al Parlament i al Congrés, senadors i eurodiputats signen un manifest que s'adreçarà a les institucions internacionals i que els ciutadans també podran signar el diumenge als locals de participació.

Llegir més

El projecte Reempresa aconsegueix quatre casos d’èxit a Manresa

Reempresa és un servei d’emprenedoria i creixement empresarial que ofereix el CEDEM de l’Ajuntament de Manresa i consisteix en un mecanisme segons el qual un nou emprenedor pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.

Llegir més

L'Ajuntament fa públic el mapa de les cinc àrees de votació a Manresa per al 9N

Es pot consultar a la web municipal i cada  una de les zones es correspon a un dels cinc punts de participació que hi haurà a la ciutat i que són els cinc instituts de la ciutat: Cal Gravat, Guillem Catà, Lacetània,  Lluís de Peguera i Pius Font i Quer. Només cal fer una recerca des del plànol guia per determinar a quina zona correspon cada adreça i a quin institut li correspon votar. 

Llegir més
imagen

El Casino acull demà la xerrada de Jordi Borja 'La ciutat futura és avui' en el marc del Fòrum Manresa 2022

La conferència, que estava programada en un principi pel dijous 12 de febrer, versarà sobre la ciutat d’avui, de si hi ha ciutat i urbanització sense ciutat i de les dinàmiques positives i negatives que hi convergeixen. L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala d’Actes.

Llegir més

L'alcalde de Manresa convoca la Junta de Portaveus per tractar la situació de la Sala Ciutat

L’enderroc de l’edifici va ser aprovat per unanimitat de tots els grups municipals en el Ple celebrat el novembre passat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament impulsa el projecte "Buits Urbans" i posa quatre solars a disposició de les entitats de la ciutat

Les entitats i associacions de Manresa podran presentar els seus projectes per tal utilitzar temporalment aquests espais municipals en desús perquè hi puguin desenvolupar activitats. El seu objectiu és el de regenerar el teixit urbà i induir al dinamisme social amb la implicació del ciutadà en la gestió de l’espai públic.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa homenatja Antonio Megolla, que compleix 100 anys

L’alcalde Valentí Junyent i la regidora de Gent Gran, Àuria Caus, li van lliurar diumenge passat una placa i un ram de flors per celebrar el seu centenari.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Santa Maria aquest dimecres

El motiu són els treballs de millora del gual d’accés del carrer Santa Maria a plaça Montserrat que està previst que durin 10 dies.

Llegir més
imagen

Es presenta un nou llibre de recerca històrica sobre fets de la Guerra de Successió a Manresa

La Sala Gòtica de la Seu acollirà aquest diumenge la presentació de llibre “Catalans en armes (1704-1723). L’origen dels Mossos d’Esquadra” de l’historiador callussenc Eusebi Mas.

Llegir més

Treballs de millora a l'Estació de Busos de Manresa

Els treballs consisteixen en la demolició i construcció d’una nova escala d’accés a l’estació d’autobusos des del carrer Sant Antoni Ma. Claret; la instal·lació de baranes de seguretat i la neteja del sostre de la galeria interior de l’edifici de l’estació.

Llegir més
imagen

L'Oficina Jove del Bages arrenca el 2015 amb activitats i nous serveis per a joves

• L’Oficina Jove del Bages programa tallers, exposicions i ofereix serveis d’assessories individualitzades en drogues i ocupació per tota la comarca del Bages.

Llegir més

Dilluns vinent continua l'afectació del servei de bus a Viladordis

A causa de les obres d’eixamplament de la C-55 a la ronda de Manresa

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa rep un dels premis Administració Oberta

Ha estat un dels 10 ajuntaments catalans de ciutats de més de 50.000 habitants guardonats en Congrés de Govern Digital, que ha reunit a Barcelona els principals actors implicats en la reorganització de les administracions públiques en administracions obertes, innovadores i adequades als canvis tecnològics.

Llegir més