Sala de premsa

imagen

El mercat agrari d'aquesta setmana es farà el divendres per evitar coincidir amb Tots Sants

El mercat agrari se celebra cada dissabte, però s’avança a divendres quan cau amb un dia festiu. Així, el mercat del 6 de desembre, Dia de la Constitució, es farà també el divendres, dia 5

Llegir més

Manresa dóna a conèixer els seus productes turístics a la Fira de Mostres de Girona

La ciutat estarà present en un dels estands d’aquest certamen en el qual s’informarà de la ruta ignasiana, el Carrer del Balç o el Parc de la Sèquia.

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament engega un paquet d'actuacions per a la millora de camins rurals de l'entorn de Manresa

Els treballs s’han iniciat aquesta setmana i finalitzaran a finals d’any. Suposaran la millora tretze camins de l’entorn natural de Manresa i tindran una inversió  de 88.400 euros.  

Llegir més
imagen

'Tocats de Lletra' acumula uns 8.000 espectadors i es consolida com un festival poètic de referència

Els muntatges més vistos han estat l’espectacle “Continuem venint del nord, venint del sud,...”, el cercatasques poètic i la funció inaugural “Cremades d’últim grau”.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament instal·la una nova placa identificativa de patrimoni al Pont Llarg

El seu objectiu és posar en valor aquest element de la Sèquia que és un destacat element del patrimoni de la ciutat.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa ha iniciat avui la renovació de la T- Bonificada del bus urbà

Per evitar esperes innecessàries, es recomana a totes les persones usuàries que sol·licitin cita prèvia trucant al telèfon 010.

 

Llegir més

Restriccions de trànsit a la carretera de Viladordis, a Manresa, per obres

Els treballs d’eixamplament a la C-55 a la ronda de Manresa comportaran restriccions de trànsit a la carretera de Viladordis a partir de dilluns vinent, 19 de gener, durant un període de sis setmanes

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta els vint projectes seleccionats en la segona fase del pressupost participatiu

• Les propostes es presentaran el pròxim dimarts, 20 de gener, en un acte públic que començarà a les 7 del vespre a l’auditori de l’Ateneu Les Bases i, al final, es farà la votació dels quatre projectes més valorats.

Llegir més
imagen

La 'Carnavalada a la manresana' prepara una moguda per a tots el públics del 13 al 15 de febrer

La capital del Bages fruirà de propostes diverses que, a més de les típiques rues, també inclouen balls, degustacions i concursos. Aquestes activitats, adreçades al públic familiar, juvenil i infantil, es porten a terme gràcies a la implicació de diferents entitats ciutadanes.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa cedeix un solar al carrer Saleses per convertir-lo en horts urbans

L’alcalde Valentí Junyent i la presidenta de l’Associació de Veïns de les Escodines, Carme Carrió, han signat un conveni a través del qual l’entitat veïnal gestionarà un projecte que aprofita un espai en desús, promou l’autoconsum i l’horta ecològica, i enforteix la socialització de persones del barri.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa obres de millora al parc de Sant Ignasi

Aquests treballs han consistit en tres actuacions que abasten la reforma de l’escala de travesses que comunica l'Avinguda Francesc Macià amb el carrer Lluís Argemí, l’execució d’un nou paviment i l’enjardinament de dos parterres a l’entrada del parc des del carrer Vildordis.

Llegir més

Vicenç Villatoro, Montserrat Carulla i Pere-Joan Cardona protagonitzen una nova edició dels "Pessics de vida"

El cicle començarà el dijous 22 de gener, a les 8 del vespre, a la sala d’actes del Centre Cultural el Casino de Manresa. Vicenç Villatoro serà entrevistat per Genís Sinca.

Llegir més