Sala de premsa

imagen

El projecte Manresa 2022 ja té imatge oficial

La manresana Paula Terra Bosch guanya el concurs de logotips que identificarà el projecte i facilitarà la promoció de la commemoració dels 500 anys de l’arribada de Sant Ignasi a Manresa.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa un tractament fitosanitari als plàtans de vàries zones de la ciutat

Durant la nit d’aquest dijous, 31 de juliol, de les 10 del vespre fins a les 6 de la matinada de l’endemà, es farà una ruixada a uns 422 arbres pel control del tigre del plàtan (Corythucca ciliata).

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Sant Llàtzer, demà

El tall es farà entre els carrers Divina Pastora i Oms i de Prat, dijous 31 de juliol, amb motiu dels treballs de desmuntatges d’una grua d’obra 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa repararà aquest mes d'agost el fals sostre del vestíbul del teatre Conservatori

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa, Ramon Bacardit, ha informat que no hi ha danys estructurals a l’edifici i que l’esfondrament ha estat causat per l’envelliment dels materials del fals sostre el qual serà substituït per elements més moderns i lleugers.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament instal·la elements reductors de velocitat a tres punts de la ciutat

Amb aquesta actuació finalitza el paquet d’accions per a la millora de la seguretat dels itineraris de vianants inclosa dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Llegir més
imagen

Els visitants d'Ecoviure podran anar a la fira en un dels futurs vehicles híbrids del transport urbà de Manresa

El servei de bus gratuït per visitar Ecoviure unirà el centre de la ciutat amb el Palau Firal de divendres a diumenge cada 30 minuts en tot l’horari d’obertura de la Fira amb un model que s’incorporarà a la flota de bus urbà el primer semestre de l’any que ve.

Llegir més
imagen

El Museu Comarcal de Manresa s'inclou a la nova xarxa de museus d'art de Catalunya

El conveni de constitució signat avui per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, desplega el Pla de Museus de Catalunya, que preveu que el Museu Nacional d’Art de Catalunya articularà al seu voltant una xarxa temàtica que aglutinarà els museus d’art del país.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa organitza un mòdul d'auxiliar d'imatge personal: perruqueria i estètica

El curs està adreçat a joves de 16 a 21 anys i tindrà una durada de 1.000 hores i amb pràctiques incloses en centres de treball. El programa forma part dels mòduls de Plans de Transició al Treball (PTT), amb el suport de la Diputació i la Generalitat.

Llegir més
imagen

Dissabte els zombies aterren a Manresa en el marc de ‘Terrorífic’, la mostra de cinema de terror i ciència ficció

A partir de les 4 de la tarda el Casal de les Escodines acollirà tot un seguit d’activitats com la projecció de 13 curtmetratges, un taller de maquillatge, xerrades, i una exposició d’art fantàstic i de terror. La jornada finalitzarà amb la cercavila apocalíptica dels morts vivents “Zombie walk” a les 8.30 del vespre.

Llegir més

Un nou programa de formació i inserció de l'Ajuntament de Manresa permet introduir 19 joves al mercat laboral

• Fem Ocupació per a Joves és un programa adreçat a joves en atur de 18 a 30 anys que permet als participants adquirir experiència professional a través d’un contracte laboral i, alhora, rebre formació específica relacionada al lloc de treball.

Llegir més
imagen

Els poemes de Luis Eduardo Aute, el plat fort de la segona setmana de Tocats de Lletra

Amb el nom de “Poemigario”, aquest dijous, el cantautor recitarà els seus versos a la sala El Sielu, en un espai íntim i proper al públic. El festival continua amb activitats literàries que abasten cinema, narració de contes infantils, xerrades i recitals.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa incorpora un nou vehicle elèctric al servei de parcs i jardins

L’han presentat avui el director general de l’empresa concessionària  dels parcs i jardins de Manresa, PAU S.A., i el regidor delegat de Medi Ambient i Sostenibilitat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament i la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya porten l'exposició 'Memòria Cooperativa' al campus de Manresa

• L’exposició serà fins al 20 d’octubre a la Fundació Universitària del Bages (FUB). Posteriorment es podà veure a l’EPSEM fins al final de mes.

Llegir més
imagen

Demà, últim dia per inscriure's de forma anticipada a la Marxa per l'Anella Verda

La marxa tindrà lloc diumenge 19, després de posposar-la a causa de les condicions meteorològiques i de seguretat. 

Llegir més