Sala de premsa

imagen

Torna la Batalla de Bandes aquest dissabte amb noves propostes musicals

L’Oficina jove del Bages celebrarà aquest dissabte la tercera ronda d’aquest concurs que lidera l’associació Vintcatorze, i que té l’objectiu de fomentar la música entre la gent jove com una forma de cultura, de reconeixement personal i de treball en equip.

Llegir més
imagen

El govern municipal fa balanç de les actuacions de promoció econòmica del mandat 2011-2015

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, ha assegurat que voluntat de les actuacions ha estat facilitar i agilitar la implantació de noves activitats a la ciutat, així com promoure la seva atractivitat de cara a la implantació de noves indústries i serveis, millorar la competitivitat de les empreses existents,  i fomentar la creació de nous llocs de treball.

Llegir més
imagen

Els guanyadors del concurs de clics medievals del carrer del Balç recullen els premis

Amb el lliurament de premis finalitza una exposició que ha aconseguit un èxit rotund  amb 3.381 visitants, dels quals 1.735 hi van participar en el concurs de clics amagats. 

Llegir més
imagen

Minut de silenci a la plaça Major de Manresa per l'accident aeri als Alps francesos

L’alcalde de la ciutat, regidors, treballadors municipals i ciutadans de Manresa han fet aquest migdia un minut de silenci en solidaritat amb les famílies i amics dels passatgers de l’avió companyia alemanya Germanwings que es va estavellar a ahir quan volava entre Barcelona i Düsseldorf.

Llegir més

Manresa se suma als actes de la XXII Setmana de la Internacionalització adreçada a les empreses exportadores

La jornada se celebrarà a Món Sant Benet el 18 de juny amb l’objectiu de donar a conèixer les últimes tendències i donar un pas endavant en el potencial exportador de les empreses.

Llegir més
imagen

Valentí Junyent presenta una xerrada de la pedagoga i escriptora manresana Eva Bach sobre l'educació de les emocions dels infants

La conferència d’Eva Bach, pregonera de la Festa Major de Manresa del 2013, desenvolupava una de les dues parts del seu darrer llibre, La bellesa del sentir. De les emocions a la sensibilitat

Llegir més
imagen

L'Ajuntament instal·larà plaques solars fotovoltaiques en règim d'autoconsum el Complex Esportiu Vell Congost

La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 30.000 euros a l’Ajuntament de Manresa perquè realitzí una instal·lació de plaques solars fotovoltaiques generadores d’energia elèctrica en règim d’autoconsum com a prova pilot.

Llegir més
imagen

El Conservatori de Manresa obre les portes aquest dissabte

De les 5 a les 8 de la tarda el públic assistent podrà visitar les instal·lacions i gaudir de concerts i actuacions musicals diverses. Les músiques del Correfoc de Manresa, jazz, combo, grups de cambra, els cors infantils i juvenils, etc. ompliran els diferents espais del centre.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i el Gremi de Constructors signen un acord per millorar la seguretat i la qualitat de les obres que es fan a la ciutat

L'Ajuntament exigirà als contractistes d'obres un document on constati que acompleixen tots els requeriments legals per millorar les bones pràctiques del sector

Llegir més
imagen

Narració de contes a la Font de la Girada aquest diumenge

La trobada es farà a les 12 h i els relats aniran a càrrec de Joan Cirera. Prèviament a les 11.30 h es repartirà un esmorzar de pa amb oli i vi i sucre per a tothom.

Llegir més
imagen

L'Obra Social de la Caixa renova la seva col·laboració en l'organització de la Nit de l'Esportista de Manresa

L’alcalde en funcions de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent;  els representants de l’entitat financera; i el president de l’Esport7,  l’entitat organitzadora de l’edició d’enguany, han signat avui un acord de col·laboració.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament tanca i protegeix per motius de seguretat la font ornamental de la plaça Espanya

Les properes setmanes està previst fer  una actuació per traslladar les bombes d’impulsió i filtrat, corregir les esquerdes i millorar els espais interiors on els treballadors fan el manteniment de la maquinària.

 

Llegir més
imagen

Manresa descobreix una placa de record i homenatge dedicada al policia Edouard Guillem Trapero

La placa d’homenatge al policia local mort en acte de servei l’any 2012 està situada a l’illeta de confluència entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Blai. Familiars i amics, alcalde i regidors, companys de la Policia Local i representants d’altres cossos de seguretat han participat avui en un emotiu homenatge.

Llegir més