Sala de premsa

imagen

Manresa manté ben alt el llistó en la 26a edició de les Jornades de Medicina de l’Esport

L’Ajuntament de Manresa i la Fundació Althaia tornen a presentar un programa molt atractiu i amb ponents de primer nivell. Les jornades se celebraran els dies 20, 21 i 22 de novembre ales instal·lacions de l’Ateneu les Bases.

Llegir més
imagen

L'alcalde agraeix el comportament cívic i democràtic dels manresans en el 9N i destaca la feina dels voluntaris i les entitats

Valentí Junyent assegura que el govern de la ciutat mantindrà el seu compromís amb el procés polític català, recollint el sentiment de la ciutadania que ha demostrat que vol decidir lliurement el futur del seu país.

Llegir més
imagen

Manresa ha rebut avui el Segell de Ciutat Amiga de la Infància atorgat per UNICEF

El segell ha estat entregat avui a Guadalajara i reconeix la tasca feta pels municipis en defensa dels drets del infants, promovent polítiques pel desenvolupament dels menors, impulsant la seva participació publica i afavorint el treball en xarxa amb altres entitats locals.

Llegir més

Manresa augmenta la freqüència de pas del servei de bus el diumenge per facilitar la participació el 9N

Les dues línies que operen normalment els diumenges, la L8 i LF, faran un recorregut cada 30 minuts per cobrir els cinc instituts que són locals de votació: Cal gravat, Guillem Catà, Lacetània, Lluís de Peguera, i Pius Font i Quer.

Llegir més
imagen

El programa 'pamboli' ensenya els hàbits saludables de l'esmorzar a alumnes de primària de totes les escoles

L’exercici consta en realitzar dinàmiques de grup que ensenyen els infants com preparar un esmorzar equilibrat. Enguany s’ha incorporat un taller adreçat als pares per donar a conèixer els aliments que són necessaris pels menuts i els que s’haurien d’evitar. Ambdós tallers són impartits per dietistes-nutricionistes.

Llegir més

Darrera actuació del districte de Ponent per millorar la seguretat al carrer Ferrer Vidal

Els treballs, consensuats amb els veïns, consisteixen en la retirada d’alguns pollancres en mal estat situats molt a prop de les finestres dels habitatges i del parc infantil.

Llegir més

L'Agència Catalana de l'Aigua i l'Ajuntament de Manresa milloren un tram de la llera del riu Cardener al seu pas pel municipi

Els treballs, amb un cost conjunt proper als 15.000 euros, estan finançats en un 80% per l’ACA i el 20% restant a càrrec del consistori manresà. Els treballs duts a terme han consistit en l’eliminació de canyes, en l’acondicionament dels talussos, així com també en la plantació de plantes autòctones de bosc de ribera

Llegir més
imagen

L'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris dels Trullols impulsen el desplegament de fibra òptica al polígon

L’Ajuntament de Manresa aprova una subvenció de 12.000 euros per a la implantació aquest 2015 i amb l’objectiu de millorar la competitivitat de la seixantena d’empreses d’aquest polígon. L'empresa manresana Fibracat durà a terme els treballs.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa obté la seva màxima puntuació en l'Índex de Transparència dels Ajuntaments amb 97,5 punts

És la puntuació més elevada que ha obtingut el consistori en la historia dels indicadors ITA i la tercera del rànquing que avui ha fet públic l’organització Transparència Internacional.

Llegir més

Protecció Civil de Manresa declara la prealerta per forts vents i recomana suspendre les activitats a l'aire lliure

La mesura s'ha adoptat després que Protecció Civil de la Generalitat hagi activat la fase d'alerta del Pla Procicat en previsió d'una ventada que afectarà la major part del territori fins el matí de demà, segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).

Llegir més
imagen

Manresa acull demà un acte per recordar les víctimes de l'holocaust nazi

L’acte, que es farà davant de l’estàtua de l’escriptor Joaquim Amat-Piniella al Casino, consta d’una exposició de murals realitzats pels alumnes dels instituts Lluís de Peguera i Pius Font i Quer, així com de L'Escola d'Art; i una acte ciutadà i institucional amb la intervenció de diferents personalitats.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament inicia els treballs de millora sol·licitats per l'Agrupació de Pescadors de Manresa

L’actuació, aprovada en el ple municipal, té l’objectiu de millorar l’accés a la llera del Cardener i amb la voluntat de fomentar els usos i activitats en aquest entorn.

Llegir més

Es convoca el primer concurs d’aparadorisme i decoració interior Fira de l’Aixada

El seu objectiu és implicar i promoure el comerç local en les activitats de la Fira de l’Aixada. El període d’inscripció al concurs s’inicia aquest dijous, 29 de gener de 2015, i finalitzarà el 19 de febrer.

Llegir més