Sala de premsa

Tall de trànsit al carrer del Cos, demà al matí

S'hi faran treballs de senyalització d'un nou pas de vianants a l'alçada del número 10.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Privada Rosa Oriol signen un conveni per ajudar els més necessitats

La Residència Rosa Oriol rebrà 45.000 euros per donar suport a persones en situació d’exclusió social.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa rebrà 913.000 euros del programa de foment de l’ocupació local aprovat avui per la Diputació de Barcelona

La Junta de Govern de la corporació provincial destina 60 milions d’euros a aquest nou programa que dona al consistori manresà 547.807,20 euros per la línia de suport a  l’ocupació local i 365.204,80 per la de suport a la reactivació econòmica local.

Llegir més
imagen

Torna la Festa dels Galls Capons a Balsareny, aquest dissabte

L’alcalde de Manresa lliurarà dotze galls capons al castell de Balsareny, aquest dissabte 20 de desembre. Es tracta d’una festa tradicional que es remunta a l’any 1584. 

Llegir més
imagen

Més de 600 alumnes de 1r de primària visiten l'exposició 'Cuida't les dents' per aprendre bons hàbits bucodentals

Alumnes de deu escoles de Manresa, el grup de Joves del Nucli Antic i nens del Casalot, han visitat la mostra, situada a la biblioteca Infantil del Casino, que està formada per 12 plafons, 20 peces imantades, un joc de 56 cartes i una maqueta d'una boca a escala amb 16 peces per encaixar, i és guiada i dinamitzada per una monitora.

Llegir més
imagen

El primer concurs d'aparadorisme de la Fira de l'Aixada ja té guanyadors

L’establiment 2 de Piques s’ha emportat el premi del jurat de 150 euros, i el comerç Tot a Pes ha guanyat el premi del públic consistent en 100 euros.

Llegir més
imagen

El Consorci de l'Agulla presenta diverses actuacions per millorar els accessos i l'entorn

Les inversions previstes afecten al camí de l’Agulla en el seu tram comprès entre el Parc i el Club de Tennis, els camins de l’entorn, i també es faran treballs de neteja, manteniment i conservació de la zona.

Llegir més
imagen

El concurs de clicks medievals del carrer del Balç ja té guanyadors

L’exposició ha finalitzat amb un èxit rotund: 3.381 visitants, dels quals 1.735 han participat en el concurs de clicks amagats.

Llegir més
imagen

L'Institut del Teatre presenta aquest dimecres a Manresa l'exposició del Museu de les Arts Escèniques

La mostra itinerant, que es podrà visitar a l'Espai Plana de l'Om fins el 23 de març, pretén donar a conèixer la tasca de preservació i col∙lecció que desenvolupa el museu així com el fons que ha acumulat des de la seva creació, l’any 1923.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament congela els preus dels centres escolars per al curs vinent i aplicarà el nou sistema de tarifació social

L’augment d’alumnes i la reducció de la despesa els darrers cursos ha permès millorar la sostenibilitat dels centres municipals. Amb la tarifació social, les famílies amb menys ingressos podran tenir bonificacions de fins al 80% en el preu de matrícules i quotes mensuals o, en determinats casos, accedir a la gratuïtat.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Perpetua Villamediana Masa, que compleix 100 anys

Per celebrar l’efemèride, la primera tinent d’alcalde i la regidora de Serveis Socials, Acollida i Cooperació, Mercè Rosich, li ha lliurat una placa i un ram de flors.

Llegir més
imagen

865 nens i nenes d’escoles de música de Catalunya canten aquest diumenge al Kursaal

Els infants, d'entre 3 i 8 anys, participaran a les funcions de la 7a edició de la cantata que enguany porta per títol "Boix el bruixot i la ciutat meravella". L’espectacle suma esforços amb l’entitat Ampans amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari.

Llegir més
imagen

La residència Sant Andreu de Manresa defineix el projecte de les obres d'ampliació que començaran aquesta tardor

La inversió total que farà la Fundació Sociosanitària de Manresa serà d’uns 5 milions d’euros. Hi haurà 38 llits més disponibles i un nou centre de dia per a 30  places.

Llegir més
imagen

Manresa engega un projecte innovador per convertir els escocells de la ciutat en petits jardins amb flors

La Unitat de Parcs i Jardins de l’Ajuntament sembrarà 750 escocells de la ciutat amb plantes autòctones amb l’objectiu de millorar la imatge d’aquests espais i reduir l’ús de tractaments químics per les males herbes i l’arbrat.

Llegir més