Sala de premsa

imagen

L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta tota l'oferta formativa i d'activitats esportives i culturals per al nou curs

Són prop d’un centenar d’activitats impulsades per diverses regidories i adreçades a tot tipus de públic i que es desenvoluparan des de setembre a gener.

Llegir més

Presentació de la cinquena edició del programa la Universitat Emprèn per fomentar la cultura emprenedora

La Fundació Universitària del Bages (FUB) acollirà aquest dimecres la jornada inicial adreçada als alumnes de les tres universitats de Manresa: La FUB, La Escola Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Enguany el concurs presenta com a novetat la possibilitat de triar entre dues formes de participació: per lliure o mitjançant un banc de projectes a escollir.

Llegir més

L'alcalde signa el contracte del crèdit ICO de 2,3 milions d'euros amb l'entitat financera que el gestionarà

Valentí Junyent i dos directius de l'àrea institucional del BBVA han signat el document que farà que, d'aquí pocs dies, 167 proveïdors de l'Ajuntament puguin cobrar 380 factures pendents anteriors al 30 d'abril

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa afirma que la connectivitat ferroviària "és un element clau per a l'equilibri territorial

Valentí Junyent destaca, en el seu parlament de cloenda de la jornada 'La connectivitat ferroviària a Manresa', que “s’està aconseguint la planificació i la coordinació entre administracions per continuar avançant”.

Llegir més
imagen

El Carnestoltes a Manresa agafa embranzida i recupera 28 anys després una rua oberta a tots els públics

Dissabte a la tarda es farà el carnestoltes per a tots els públics i diumenge al matí es celebrarà la nova edició del Carnestoltes Infantil que tindrà una participació de 15 carrosses i més de 1.600 persones i amb el món del cinema com a eix temàtic.

Llegir més
imagen

La consulta sobre el futur del Teatre Conservatori es farà els dies 10 i 11 de maig

La pregunta serà “Creu que el nou Pla General ha de preveure una ampliació de la Plaça Sant Domènec sense l’edifici del Teatre Conservatori?” i podran votar a diferents punts de la ciutat els majors de 16 anys que siguin residents a Manresa.

Llegir més
imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa arrenca demà el nou cicle de concerts gratuïts de professors i ex alumnes

El cicle tindrà lloc del 7 de març al 22 de maig, a l’Auditori del Conservatori, i les peces que s’interpretaran seran de musica clàssica, d’una hora de duració i de gran qualitat.

 

Llegir més
imagen

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat lliura els premis del concurs LlumCat 2014

Les 10 persones guanyadores han rebut avui els premis del concurs LlumCat 2014.

Llegir més

El Museu Comarcal de Manresa cedeix una pintura per una exposició sobre patrimoni en temps de guerra a Pedralbes

L’exposició “Patrimoni en temps de guerra. El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes”, que recupera l’art conservat de les autoritats franquistes, s’inaugurarà demà, dijous 6 de març a les 7 de la tarda, al reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

Llegir més
imagen

El concurs de fotografia #Aixada 2014 ja té guanyadors

La dissetena edició de la Fira de l’Aixada ha premiat en la categoria “Detall” a l’autora Marian; en l’apartat de “Personatges” el premi ha estat per Javier Garcia Clares, en la categoria “Impacte” ha guanyat Jordi Preñanosa i la foto més votada ha estat la imatge de Joan Vinyes.

Llegir més
imagen

Presenten les noves visites guiades a la basílica de la Seu per reforçar el seu atractiu turístic

Les visites, que comencen aquest dissabte, es faran cada segon dissabte de mes a les 11:00 h, les 12:00 h i les 13h. En el cas que la demanda sigui més elevada, es podrien ampliar les visites a altres dissabtes. El preu de l’entrada serà de 5 euros, encara que hi haurà també una tarifa reduïda i per a paquets turístics.

Llegir més
imagen

Manresa commemora el Dia de la Dona amb un programa d'actes que posa en valor l'experiència femenina al llarg de la història

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa acollirà aquest dissabte, 8 de març, l’acte institucional que comptarà amb la intervenció de la mezzosoprano Mireia Pintó, la lectura d'un poema a càrrec Fina Tapias i l’entrega de premis dels concursos de micro relats i dibuix.

Llegir més
imagen

La segona edició dels Diàlegs pel futur analitzarà la situació dels joves i si han estat mimats o estafats

La jornada, que es farà l’1 d’abril a la sala gran del Centre Cultural el Casino de Manresa, centrarà els debats al voltant de qüestions com si l’actual generació de joves és la més ben formada i, per tant, una privilegiada; o si, pel contrari, està limitada pels altíssims nivells de desocupació i la dificultat creixent per accedir al mercat laboral.

Llegir més