Sala de premsa

imagen

La periodista Tura Soler rep el VII Premi Josep Maria Planes

L’acte s’ha celebrat aquest vespre a l’Espai Òmnium de Manresa. Tura Soler ha rebut el premi pel conjunt d’articles publicats al diari Punt Avui sobre el doble crim de Susqueda. Natàlia Vila i Albert Cadanet han rebut una menció especial per la sèrie d’articles realitzats conjuntament amb els seus companys Àlex Font i Albert Martín sobre “La guerra econòmica arran de l’1-O, publicats al diari Ara.

Llegir més

Demà es faran treballs de millora de la seguretat a diferents cruïlles de la ciutat

L’actuació es farà als carrers Alcalde Armengou, Lleida, Plaça 11 de Setembre, Gaudí, Foneria, Sagrada Família i Sant Joan de Déu

Llegir més
imagen

L’Ajuntament i entitats de gent gran de Manresa visiten la Unitat de Convivència de la Residència de Sant Hilari Sacalm

L’objectiu és conèixer el model pioner d’atenció personalitzada en funcionament en aquest reconegut centre i que servirà de referència per aplicar-lo a la nova residència per a gent gran que es construirà  al barri del Xup.

Llegir més
imagen

Manresa veurà el 27 de març, per partida doble, ciclistes d’elit mundial en l’arribada de l’etapa de la Volta del centenari

Manresa serà escenari de l’arribada de la cinquena etapa de la 100a edició de la Volta a Catalunya 2020, el proper divendres 27 de març. Abans d’arribar, però, els ciclistes faran un primer pas per la capital del Bages, des d’on pujaran a Montserrat per tornar a la ciutat i culminar definitivament l’etapa. Ciclistes de primer nivell internacional ja han confirmat la presència a la Volta, que es podrà veure en directe a 190 països. Avui s’ha fet la presentació de l’etapa al Celler El Molí-Collbaix de Manresa, amb l’alcalde de Manresa, els màxims dirigents de la prova esportiva i representants dels patrocinadors.


Llegir més

L'Ajuntament de Manresa rep demà les esportistes Melania Sorroche (boxa) i Ona Bonet (atletisme) per reconèixer els seus èxits

Dia: 04/02/2020
Hora: 13.00 / 13.30 h
Lloc: Ajuntament de Manresa (alcaldia - 2a planta)
Intervenen:

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Jaume Navarro Torras, membre de la Lleva del Biberó, amb motiu del seu centenari

Nascut el 3 de febrer de 1920, va pertànyer a la Lleva del Biberó, un fet que l’ha marcat molt al llarg de la seva vida. Jaume Navarro va treballar als magatzems Jorba, primer portant la comptabilitat de la part dels comestibles i després com a apoderat. Aquest matí, amb motiu del seu 100 aniversari, ha rebut la visita de l'alcalde de Manresa Valentí Junyent i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega.

Llegir més

Treballs de canalització a la carretera del Pont de Vilomara, aquesta setmana

Formen part de l'actuació del projecte d'urbanització de la Via Sant Ignasi, plaça del Remei i carrer Bertrand i Serra

 

Llegir més
imagen

S'obre la convocatòria per concedir microcrèdits per a la rehabilitació d'habitatges buits

L’Ajuntament de Manresa concedirà microcrèdits fins a un màxim  de 12.000 euros per ajudar a rehabilitar pisos buits.  El període per a la presentació de sol·licituds finalitza el 30 d’abril. 

Llegir més

Tall de trànsit en un tram del carrer Major, demà

Per treballs d'implantació d'una autogrua

 

Llegir més
imagen

S’estrena l’exposició de logotips de la Taula de Salut Mental de Manresa

Aquesta tarda s’ha estrenat, a la biblioteca de l’Ateneu Les Bases, una exposició de 16 logotips que sorgeixen d’un  treball conjunt entre alumnes de l’Escola d’Art i persones usuàries de diversos serveis de salut mental. La mostra es podrà veure fins al 17 de febrer, i tothom qui ho desitgi podrà votar per decidir quin serà el logo de la Taula de Salut Mental de Manresa. La votació també es pot fer Internet, a través de la web municipal.


Llegir més
imagen

Màscares de Carnestoltes, un nou Espai Creatiu al Centre Cívic Selves i Carner

Tres sessions conduïdes per l’artista i escultora Mabel Nieto, permetran poder fer una proposta creativa de màscares de Carnestoltes

 

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Soler i March, dilluns que ve al matí

Per treballs de pintura al pas de vianants situat davant el CAP Bages.

 

Llegir més

Presentació de l'exposició de logotips de la Taula de Salut Mental

Dia: 03/02/2020
Hora: 5 de la tarda
Lloc: Biblioteca de l'Ateneu de les Bases
Intervenen:

-Mercè Tarragó, regidora de Ciutat Saludable

-Mariona Homs, regidora d'Acció i Inclusió Social

-Participants del procés de creació de logotip

Llegir més