Sala de premsa

imagen

Treballs de senyalització a les parades del bus de la línia de Sant Joan – Manresa al polígon plana del Pont Nou

S’instal·laran suports informatius a quatre parades i es senyalitzarà un pas de vianants a prop de l’entrada de l’empresa Lemmerz

Llegir més

La regidoria de Gent gran de l'Ajuntament de Manresa organitza el taller 'Escriure les teves memòries'

• El taller d’escriptura comença el 10 d’octubre, és gratuït i es farà a l’Espai per a la Gent gran de l’Ateneu les Bases.

Llegir més

Continua la matricula oberta per als cursos de català per a adults

 S’ofereixen cursos des del nivell inicial fins al nivell superior, per aprendre català a classe o des de casa

Llegir més
imagen

Diana Santamaria guanya el concurs de fotografia Petits Viatgers Manresans 2014

• Ahir al Casal de les Escodines es va celebrar l’acte de lliurament de premis del concurs fotogràfic Viatgers Manresans 2014 i dues xerrades sobre viatges i oci.

Llegir més
imagen

La vicepresidenta del Govern i l'alcalde de Manresa inauguren la nova seu de la Comunitat de Sant Egidi

El nou centre d’activitats, nomenat la Casa de la Pau, és una cessió de l’Ajuntament de Manresa i està ubicat a la plaça Montserrat, en un annex de la Fàbrica Balcells. La comunitat atén actualment a més de 500 usuaris, especialment a persones desvalgudes de totes les edats,

Llegir més
imagen

Xerrada de Francesc Torralba per reflexionar sobre valors socials i drets humans

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la FUB aquest dimecres, 10 de desembre a les 8 de la tarda, en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Guimerà per la campanya de Nadal 2014

El tancament del trànsit es farà a partir de demà i afectarà un total de nou dies festius i dissabtes: dissabte 6, dilluns 8, dissabte 13, dissabte 20, diumenge 21, dissabte 27 i diumenge 28 de desembre i dissabte 3 i diumenge 4 de gener.

Llegir més

El carrer Urgell restarà tallat al trànsit fins el 7 de gener

La Secció de Serveis Públics ha comunicat la modificació dels terminis de l’actuació per substituir la canalització del servei d’aigua potable, al tram entre el carrer del Born i de la Mel.

Llegir més
imagen

Manresa acull una jornada sobre el valor turístic i patrimonial de l'enoturisme

Diversos professionals van debatre sobre el model enoturístic de la província, les seves possibilitats de negoci i de creació de nous llocs de treball.

Llegir més

Demà comencen els treballs de millora de l'ordenació i la seguretat viària del Polígon Industrial Els Dolors

Aquests treballs, que és previst que durin tres dies, consisteixen en la modificació de la senyalització vertical i horitzontal en diferents punts d’aquest espai.

Llegir més
imagen

El carrer de Guimerà es convertirà en una illa de vianants per la campanya de Nadal

L’Ajuntament de Manresa ha acordat amb els botiguers el tall de trànsit d’aquest vial durant nou dies —festius i dissabtes— amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial i millorar la mobilitat i la seguretat dels vianants davant la gran afluència que té el carrer per aquestes dates.

Llegir més
imagen

La inauguració de la sala Antoni Viladomat i Manalt al Museu Comarcal tanca la commemoració del Tricentenari a Manresa

Durant l’acte, l’alcalde de Manresa i el director del MNAC han signat el conveni de sessió de les obres del pintor barroc a la ciutat, i s’ha presentat la Miscel·lània ‘Manresa, de la Guerra dels Segadors a la Guerra Gran’ un recull de les obres que s’han publicat arran de la commemoració del Tricentenari a la ciutat. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa substituirà dos pins inclinats al parc del carrer Cintaires

Davant la preocupació dels veïns per la caiguda d’un arbre mesos enrere, el departament de Parcs i Jardins plantarà exemplars d’ espècies més adequades per aquest espai.

Llegir més
imagen

La 1a Nit del Turisme al Bages posa de manifest el potencial d'un dels sectors que més creix a la comarca

L’alcalde de Manresa va assistir a l’acte, que va aglutinar unes 250 persones implicades en el sector tant de l’àmbit públic com del privat. També es va lliurar el premi Bages Impuls al Pare Iriberri per la seva implicació en el Camí Ignasià. 

Llegir més