Sala de premsa

Se subvencionarà a empreses que contractin a treballadors del programa Joves per l'Ocupació del CIO

El programa, que està desenvolupant el CIO (Centre d’Iniciatives per l’Ocupació) de l’Ajuntament de Manresa, consisteix en oferir una acció formativa a joves menors de 25 anys en diverses activitats professionals. L’acció inclou un període d’ensenyament teòric i un de pràctiques a empreses.

Llegir més
imagen

L'alcalde rep l'Escacs Catalònia Club pel seu ascens a la Divisió d'Honor Catalana

Valentí Junyent va felicitar una delegació del club format pels escaquistes que han assolit l’ascens i que estava encapçalada pel seu president en funcions, Francesc Masachs.

Llegir més
imagen

Finalitzen les obres de millora del camí escolar de l'escola La Sèquia

L'actuació ha consistit en la construcció d’una rampa de vianants que connecta el carrer Enric Granados i carrer de la Pau amb el Camí Vell de Santpedor, la pavimentació i ordenació del trànsit i de vianants d’un tram del Camí Vell de Santpedor, nova senyalització, reductors de velocitat, urbanització d’un tram de vorera i pacificació del trànsit al carrer Indústria.

Llegir més
imagen

Aquest cap de setmana els Museus es posen al descobert

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) s’obrirà les portes de centenars d'institucions museístiques d'arreu. A Manresa s‘han organitzat, a més, activitats per a tots els públics: tallers, visites guiades, jocs, demostracions, etc.

Llegir més

Roda de premsa de presentació de les línies d'actuació de la regidoria d'Habitatge

Dia: 16/01/1970
Hora: 13.00
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Pl. Major, 1 - planta baixa)
Intervenen:

Antoni Llobet, regidor d'Habitatge

Llegir més

L'Ajuntament farà demà un tractament fitosanitari contra les males herbes a la Balconada

L’aplicació de l’herbicida es farà als patis interiors de grava de la Balconada

Llegir més
imagen

Inauguració demà de l'exposició fotogràfica "Infants refugiats sahrauís" a l'Espai Rubiralta

L’acte inaugural, que començarà a les 8 del vespre, s’amenitzarà amb els contes per a adults titulat “Històries del món. Un món d’històries” a càrrec de l’Ós Mandrós.


Llegir més
imagen

Acaben les activitats d'estiu de Manresa Jove amb una gran participació

El programa, organitzat per l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de diverses entitats, ha dut a terme un ventall propostes esportives, artístiques i d’oci dirigides als joves de14 a 29 anys


Llegir més

La parada de taxis es trasllada temporalment uns metres i ocuparà part de la zona blava

El motiu són els treballs  de connexió a la xarxa general de clavegueram que es faran a la finca situada al carrer Guimerà núm. 33 i que començaran el proper dilluns.


Llegir més
imagen

Valentí Junyent pren possessió del seu càrrec a la Diputació de Barcelona

L’alcalde de Manresa s’estrena com a diputat en la sessió constitutiva del nou plenari la institució

 

Llegir més
imagen

La plaça Sant Domènec acull el proper dissabte la quarta edició de la Festa Intercultural de Manresa

Organitzada pel Programa d’Acollida de l’Ajuntament, hi hauran actuacions folklòriques, gastronomia i artesania representatives d’Àfrica i d’Amèrica Llatina


Llegir més

Demà se celebra a Manresa una sessió informativa per millorar la prevenció, preparació i coordinació davant dels incendis forestals

La jornada està convocada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i va adreçada a tots els agents implicats en la prevenció i extinció d’incendis


Llegir més
imagen

El regidor de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Manresa assistirà al primer fòrum ignasià a Azpeitia

Joan Calmet encapçala una delegació que donarà a conèixer el projecte estratègic Manresa 2022 en el marc del I Fòrum del Camí Ignasià.


Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa assegura que la Fira Mediterrània projecta una imatge "atractiva i culturalment potent" de la ciutat

Valentí Junyent ha fet aquesta afirmació durant la presentació de la 18a edició, que tindrà lloc del 15 al 18 d’octubre, en la que ha participat també Màrius Serra, un dels protagonistes de la Fira.

Llegir més