Sala de premsa

Dilluns comencen les obres de renovació de l'artèria de subministrament d'aigua de les Bases de Manresa

Aigües de Manresa farà aquesta actuació en quatre fases i tindrà una durada de cinc setmanes durant les quals hi haurà diferents afectacions al trànsit de vehicles en aquest entorn.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa assisteix a la inauguració de les noves oficines de Montepio

Les oficines són a la plaça Bages i es tracta del tercer punt fix d'atenció que disposa l'entitat juntament amb la seu central i l'oficina al Passeig de la Pau.

Llegir més
imagen

La Universitat Emprèn presenta i lliura els premis als millors projectes empresarials i d'emprenedoria

Aquest dimarts la sala d’actes de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa acollirà la jornada final de la quinta edició d’aquest programa adreçat a alumnes de les universitats manresanes (FUB, UOC i EPSEM) i que enguany ha comptat amb la participació de set estudiants i s’han desenvolupat cinc plans de viabilitat.

Llegir més
imagen

Manresa presenta una associació per promoure la cooperació de les empreses i professionals del sector tèxtil

L’acte de presentació de Global Tèxtil BCN, creada amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, es farà al Palau Firal, aquest dimarts 8 de juliol a les 10 del matí.

Llegir més
imagen

Manresa acull demà la presentació del documental “Amunt” sobre el trastorn bipolar

El documental, dirigit per Berta Oliveres Peig, tindrà lloc a les vuit del vespre a l’auditori de la Plana de l’Om. L’acte està organitzat per l’equip d’activistes d’Obertament i l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més

L'Ajuntament i Aracoop organitzen una jornada sobre economia cooperativa a Manresa

El seminari es farà aquest dimecres, dia 1 de d’octubre, i s'adreça a emprenedors que vulguin conèixer la cooperativa com a eina per crear projectes empresarials. 

Llegir més
imagen

Demà es presenta un web que recull més de 800 fotografies de Josep Maria Rosal d'Argullol

L’acte tindrà lloc al Centre Cultural el Casino, a les 19.30h, on fins el 5 d’octubre s’hi exposen 40 fotografies i un audiovisual amb prop de 200 imatges més i tres dels seus documentals.

Llegir més
imagen

Banc Sabadell impulsa la campanya “Creiem en Manresa” amb l'Ajuntament i associacions de botiguers per afavorir el comerç

El banc visitarà un miler d’establiments i instal·larà urnes als comerços perquè els seus clients participin en un sorteig on podran guanyar una targeta regal de Banc Sabadell de 3.000 euros per bescanviar en els mateixos comerços. També distribuirà unes 15.000 bosses ecològiques amb un disseny exclusiu de Xavier Mariscal.

Llegir més
imagen

L'OTL del projecte Mosaic atén 133 persones amb problemes de salut mental i aconsegueix 57 insercions laborals al Bages

L’Oficina Tècnica Laboral (OTL) del Bages -gestionat per Mosaic gràcies a un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa- incrementa  des de l’any 2009 l’activitat  per ajudar a normalitzar la vida de persones que pateixen una malaltia mental. 

Llegir més

Tall de trànsit al carrer de la Pica d'Estats, dilluns 29

El motiu són els treballs de substitució e la xarxa de gas natural, al tram entre els carrers del Pla dels Ametllers i l’avinguda de Joncadella. Es preveu que durin una setmana.

Llegir més
imagen

Manresa presenta el punt PAE per a la creació d'empreses de forma ràpida i econòmica

El regidor d’Hisenda i Governació, Josep Maria Sala, i el vicepresident primer de la Diputació, Ferran Civil, han visitat aquest matí el Punt d’Atenció a l’Emprenedor que funciona des del mes de juny a la seu del CEDEM, al Palau Firal.

Llegir més
imagen

L'Àliga de Manresa visita Reus per trobar-se amb altres àligues catalanes

La 1a Trobada d’Àligues de Catalunya, que se celebra demà, reunirà unes 30 Àguiles, que es quedaran al Museu de Reus fins el dia 31 d’octubre, en l’exposició  “La senyora de la festa”. 

Llegir més
imagen

El CTM es mostra disposat a participar en la integració dels principals centres tecnològics catalans que impulsa la Generalitat

El patronat del CTM acorda elaborar un pla de transició per determinar els termes de la integració, que podria culminar el 2016.

Llegir més