Sala de premsa

imagen

Demà torna "Apell" amb un monòleg i s'acomiada oferint un cap de setmana replet d'espectacles

 “El Monòleg del perdó”, demà divendres; l’espectacle infantil “Contes de la companyia Sgratta” i  l’actuació per adults “Edmundo i Elvira i cuidao ! El perro”, el dissabte; i “Soy un señor soy un truhán”, el diumenge; tanquen l’edició del festival d’enguany que dirà adéu amb una funció de cloenda itinerant.


Llegir més
imagen

L'alcalde fa una visita d'obres al nou institut Cal Gravat que començarà a funcionar aquest setembre

L'edifici, que acollirà uns 400 alumnes el proper curs 2015-2016, ja està pràcticament enllestit. Tota l’estructura ja està feta, així com les divisions internes i ja només queda polir, adequar i omplir l’interior de les aules i de les diferents estances. 


Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa rep la junta de la Federació Catalana de Natació

Una vintena de membres de la junta s’han trobat amb Valentí Junyent, qui els ha fet obsequi d’un llibre sobre la ciutat de Manresa


Llegir més
imagen

El regidor d'Habitatge presenta un programa d'actuacions per garantir el dret a un habitatge digne a Manresa

Les primeres mesures que es presentaran al proper Ple municipal, aquest dijous, seran la redacció del Pla Local d’Habitatge i el programa d’intervenció sobre els pisos buits.

Llegir més
imagen

Condecoren la Policia Local de Manresa per la lluita contra l'explotació sexual

Aquest reconeixement premia una operació que va culminar el juny passat amb la detenció de sis persones i l’alliberament de deu víctimes.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i Foto Art lliuren els premis del concurs de fotografia Viatgers Manresans

El primer premi de la categoria adult ha estat per a Pep Moyano; el de la categoria d’Instagram, per a Txell Fusté; i el de la infantil, per a Roger Blanco


Llegir més

L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari als arbres de les places del Carme i Porxada

L’actuació es farà aquest dilluns a les 8 del matí per controlar les plagues de pugó i cotxinilla.


Llegir més
imagen

La poesia del Tocats omplirà diferents espais de Manresa en un cap de setmana farcit d'activitats

Els autors joves de “Darrera Fornada” i el Vermut poètic tornen en aquesta edició del festival i comparteixen cartell amb l’espectacle “EsguArts”, amb David Bagès i Pep Poblet, i “Un te amb... Marc Romera i Marc Masdeu”.


Llegir més

L'Ajuntament rep 315 al·legacions al Pla d'Ordenació Urbanística durant el període d'exposició pública

El POUM es va aprovar inicialment al ple municipal del mes de març, i ara s’iniciarà el període de resolució d’al·legacions per a l’aprovació provisional

Llegir més
imagen

S'amplia el termini per inscriure's a la Marxa de l'Anella Verda de diumenge

Fins aquest dissabte a les 14 h, els interessats podran formalitzar la inscripció anticipada en qualsevol de les modalitats que es proposen: caminada curta, la caminada llarga i un circuit d'iniciació amb BTT. El mateix diumenge, si queden places, es podran fer les últimes inscripcions.


Llegir més
imagen

Tocats de Lletra porta el recital trilingüe "País petit" demà al refugi antiaeri de la Renaixença

Les actuacions aniran a càrrec de tres poetesses: Miren Agur Meabe del País Basc,  Estíbaliz Espinosa de Galícia i la catalana Laia Noguera. Totes tres recitaran els seus textos amb l’acompanyament musical de Santi Careta.


Llegir més
imagen

Joan Cals Torres, guardonat amb el 1r Premi del Consell de la Gent gran de Manresa

El veredicte del jurat s’ha fet públic aquest migdia durant l’acte de celebració del dia 1 d’octubre, amb motiu del Dia Internacional de la Gent gran que s’ha celebrat al Claustre del Museu Comarcal de Manresa.


Llegir més