Sala de premsa

imagen

Manresa dóna la benvinguda a la 17ª Fira Mediterrània

  • Durant l’acte d’inauguració, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va destacar el creixement cultural experimentat pels manresans i manresanes i per la ciutat al llarg dels disset d’anys de certamen. També va recordar la figura de Peret i la participació dels barris en aquesta nova edició.

Llegir més
imagen

El mercat agrari i el de brocanters es muden aquest dissabte a causa de la Fira Mediterrània

El productes agrícoles es trobaran a la Muralla del Carme, mentre que els brocanters i col·leccionistes s’instal·laran a la plaça d’Europa, ambdós mercats en horari de 8 a 14h. 

Llegir més
imagen

La fira Animanresa clou dimarts vinent amb una xerrada sobre la leishmaniosi

El Centre Cultural el Casino acull, a les 8 de vespre, una sessió informativa d’especial interès per a les persones posseïdores de gossos.

Llegir més
imagen

Més de 150 usuaris d'Instagram es trobaran diumenge per fotografiar Manresa

El modernisme, el gòtic, museus i la Fira Mediterrània seran els principals punts d’interès dels igers, que penjaran les fotos a la xarxa social amb l’etiqueta #DescobreixManresa

Llegir més

Cuineres del Bages dóna a l'Ajuntament la recaptació dels actes solidaris que es van fer per la Festa de la Llum

La quantitat donada es destinarà a les famílies amb dificultats econòmiques per fer front al pagament del menjador escolar. L’associació va ser la responsable d’administrar la Festa de la Llum d’aquest any 2014.

Llegir més

Treballs de millora del carril bici al carrer Abat Oliba

L'actuació tindrà una durada de tres dies i formen part dels treballs del Districte Nord.

Llegir més
imagen

Manresa estrena panells informatius del servei de bus urbà dins l'estació de Renfe

El panell permet conèixer el temps real d’espera dels propers busos i evitarà a les persones usuàries fer esperes innecessàries a les parades quan al carrer faci fred o calor.

Llegir més
imagen

El Grup de Tertúlies a la Cuina es compromet a finançar el premi Pare Ignasi Puig i Simon dos anys més

El premi, creat enguany per l’Ajuntament de Manresa destinat a la promoció i  difusió de la Manresa Ignasiana, es lliura dins del marc dels Premis Lacetània.

Llegir més
imagen

Demà es talarà un pollancre al parc infantil del carrer Sant Joan d'en Coll

El motiu és la caiguda d'una de les branques, d'uns 15 cm de diàmetre per 6 metres de llargada, el dia 13 de maig, fet que va crear una situació de risc.

Llegir més
imagen

El govern municipal presenta un projecte de pressupost de 73,9 milions d’euros per al 2015, un 4,62% menys que el 2014

El projecte de pressupost de l’Ajuntament de Manresa per al 2015 s'eleva a 73.954.770 euros un 4.62% per sota dels 77.535.459 euros del pressupost aprovat per a l’any 2014. La proposta, que ja s'ha fet arribar a tots els grups municipals, se sotmetrà a votació en el Ple municipal d’aquest dijous 18 de desembre.

Llegir més
imagen

Cultura i comerç s'uneixen en la campanya de Nadal per dinamitzar el Barri Antic

Sota el lema “Manresa batega pel comerç”, Els Pastorets de “Els Carlins” i els comerciants del Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants posen en marxa dues accions. Una es basa en la distribució de butlletes per participar en el sorteig d’una panera i l’altra en el repartiment d’obsequis per part dels comerços col·laboradors en la campanya.

Llegir més

FORUM posa a la venda dues parcel·les urbanes al sector Concòrdia

Les ofertes d’adquisició del lot es poden presentar fins el dia 26 de gener a les 14h. El preu inicial de la licitació es fixa en 1.170.000€. 

Llegir més

Demà es faran els treballs de pacificació del trànsit a la ctra. Santpedor dins de les obres del Districte Nord 2014

El vial afectat serà el tram que hi ha entre els carrers Enric Morera i Bernat de Cabrera.

Llegir més
imagen

Èxit de públic al pessebre vivent del Centre Històric de Manresa amb més de 1.700 visitants

Aquesta xifra significa un increment d’unes 300 persones en comparació amb l’any passat que aquest cap de setmana s’han immers en les escenes bíbliques recreades al carrer medieval del Balç. El certamen any rere any es millora i es consolida com una cita imprescindible de la fira de Santa Llúcia.

Llegir més