Sala de premsa

Dilluns vinent continua l'afectació del servei de bus a Viladordis

A causa de les obres d’eixamplament de la C-55 a la ronda de Manresa

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa rep un dels premis Administració Oberta

Ha estat un dels 10 ajuntaments catalans de ciutats de més de 50.000 habitants guardonats en Congrés de Govern Digital, que ha reunit a Barcelona els principals actors implicats en la reorganització de les administracions públiques en administracions obertes, innovadores i adequades als canvis tecnològics.

Llegir més
imagen

El cicle “El franquisme ha mort?” s’obre aquest dissabte al refugi del Grup Escolar Renaixença

  •  

    L’acte es farà a les 12 del migdia i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa. Inclourà interpretacions musicals, lectura de poemes i recitació de textos per recordar les conseqüències de l’entrada de les tropes franquistes a Manresa.

Llegir més

El govern municipal de l'Ajuntament de Manresa ajorna la modificació dels usos del Parc Tecnològic per aconseguir un major consens

L’equip de govern deixarà sobre la taula el dictamen del Ple d'avui que preveia una flexibilització dels requeriments per afavorir la instal·lació de noves empreses al Parc després de 10 anys de vigència de les condicions actuals. La proposta es debatrà el 2 de febrer en una reunió del Pacte de Ciutat  per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social.

Llegir més

L'Ajuntament inicia el proper dilluns les obres de millora del camí escolar de l'Escola La Sèquia

L’actuació consisteix en la construcció d’una rampa de vianants que connectarà el carrer Enric Granados amb el Camí Vell de Santpedor, la pavimentació i ordenació del trànsit i de vianants d’un tram del Camí Vell de Santpedor actualment sense urbanitzar, nova senyalització, reductors de velocitat, urbanització d’un tram de vorera i pacificació del trànsit al carrer Indústria.

Llegir més
imagen

L'allau d'inscripcions deixa només dos torns lliures per apuntar-se a la visita del cap de setmana a la Torre Lluvià

Actualment només queden disponibles els últims torns de visita del matí de dissabte i de diumenge, que comencen a les 13 h.

Llegir més

La 1a Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central reuneix 130 persones a Manresa

La primera edició de la Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central, organitzada per l’Associació Coaching C7 i el CIO Manresa, va omplir l’Espai Plana de l’Om de Manresa amb un total de 130 persones. Els sis ponents reunits durant la jornada van coincidir en assenyalar que per obtenir canvis a la vida de les persones cal treballar primer des de l’interior i millorar l’autoconeixement. Els sis experts en el canvi van aportar durant tota la trobada eines pràctiques per al desenvolupament personal i professional dels participants

Llegir més
imagen

Manresa estrena demà l'exposició d'homenatge al metge manresà Simeó Selga

L’Espai 7 del Centre Cultural el Casino acollirà una exposició amb imatges que repassa episodis de vida professional, social i cultural del pediatre manresà i que ha estat impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona.

Llegir més
imagen

Els treballs per construir la passera de vianants al Pont Vell comencen amb prospeccions arqueològiques

Abans d’iniciar el gruix de l’actuació, s’estan rebaixant les diferents capes per tal de localitzar i identificar possibles restes del pont o del camí vell que hi arribava.

Llegir més
imagen

Torna la Batalla de Bandes aquest dissabte amb noves propostes musicals

L’Oficina jove del Bages celebrarà aquest dissabte la tercera ronda d’aquest concurs que lidera l’associació Vintcatorze, i que té l’objectiu de fomentar la música entre la gent jove com una forma de cultura, de reconeixement personal i de treball en equip.

Llegir més
imagen

El govern municipal fa balanç de les actuacions de promoció econòmica del mandat 2011-2015

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, ha assegurat que voluntat de les actuacions ha estat facilitar i agilitar la implantació de noves activitats a la ciutat, així com promoure la seva atractivitat de cara a la implantació de noves indústries i serveis, millorar la competitivitat de les empreses existents,  i fomentar la creació de nous llocs de treball.

Llegir més
imagen

Els guanyadors del concurs de clics medievals del carrer del Balç recullen els premis

Amb el lliurament de premis finalitza una exposició que ha aconseguit un èxit rotund  amb 3.381 visitants, dels quals 1.735 hi van participar en el concurs de clics amagats. 

Llegir més
imagen

Minut de silenci a la plaça Major de Manresa per l'accident aeri als Alps francesos

L’alcalde de la ciutat, regidors, treballadors municipals i ciutadans de Manresa han fet aquest migdia un minut de silenci en solidaritat amb les famílies i amics dels passatgers de l’avió companyia alemanya Germanwings que es va estavellar a ahir quan volava entre Barcelona i Düsseldorf.

Llegir més

Se suspèn la presentació del nou espai dedicat a la gent gran de l'Ateneu Les Bases

Amb motiu dels tres dies de dol decretats pel Govern a causa de l’accident d’avió als Alps, l’acte que estava previst per aquest dijous, 26 de març a a 2/4 de 7 de la tarda no se celebrarà.

Llegir més