Sala de premsa

imagen

'A Pell' entra a la recta final aquesta setmana oferint les tres darreres obres de teatre

Des d’avui i fins diumenge el Balç acull les últimes funcions del que ha estat el primer festival de teatre de petit format de Manresa: “Estic viva”, amb Clara del Ruste, Anna Orrit i Enric Pinazo; el monòleg de Judit Saula “Posseïts”, i l’espectacle de cloenda.

Llegir més
imagen

Manresa tindrà la seva primera cursa solidària Dream Runners per la Festa Major

El dissabte 30 d’agost tindrà lloc al Parc de l’Agulla la caminada i la cursa –per adults i per categories infantils- que s’emmarquen dins dels actes de la Festa Major i que són proves benèfiques en favor del projecte de salut materno-infantil a Woldiya (Etiòpia), i també a causes socials d’àmbit local.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament elabora un mapa dels desfibril·ladors que hi ha al municipi

És una mapa que identifica la ubicació tant dels dispositius públics com privats. També és crea una base de dades que recull els aspectes tècnics dels desfibril·ladors a partir d’una aplicació informàtica que permet avisar als seus responsables respecte la data de caducitat, venciment de les bateries, etc., amb l’objectiu d’assegurar que estiguin sempre operatius amb el 100% de garanties.

Llegir més
imagen

La Consellera de Benestar i Família visita l'Ajuntament i centres assistencials de Manresa

Neus Munté s’ha reunit a l’Ajuntament amb l’alcalde de Manresa i, a continuació, ha visitat el Saló de Sessions i diversos centres assistencials de la ciutat: la Fundació Sociosanitària de Manresa, la Residència Mont Blanc i la Fundació Rosa Oriol. 

Llegir més
imagen

L'alcalde afirma que els bons resultats de la Fira Mediterrània de Manresa demostren l'encert del canvi de dates

La 17a edició del certamen ha registrat rècords d’assistència al carrer, amb una clara aposta per la seva vessant més popular, com diu el seu director, però també ha crescut l’assistència als espectacles de pagament.

Llegir més
imagen

Manresa dóna la benvinguda a la 17ª Fira Mediterrània

  • Durant l’acte d’inauguració, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va destacar el creixement cultural experimentat pels manresans i manresanes i per la ciutat al llarg dels disset d’anys de certamen. També va recordar la figura de Peret i la participació dels barris en aquesta nova edició.

Llegir més
imagen

El mercat agrari i el de brocanters es muden aquest dissabte a causa de la Fira Mediterrània

El productes agrícoles es trobaran a la Muralla del Carme, mentre que els brocanters i col·leccionistes s’instal·laran a la plaça d’Europa, ambdós mercats en horari de 8 a 14h. 

Llegir més
imagen

La fira Animanresa clou dimarts vinent amb una xerrada sobre la leishmaniosi

El Centre Cultural el Casino acull, a les 8 de vespre, una sessió informativa d’especial interès per a les persones posseïdores de gossos.

Llegir més
imagen

Més de 150 usuaris d'Instagram es trobaran diumenge per fotografiar Manresa

El modernisme, el gòtic, museus i la Fira Mediterrània seran els principals punts d’interès dels igers, que penjaran les fotos a la xarxa social amb l’etiqueta #DescobreixManresa

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i la FUB creen una xarxa per a la detecció permanent de necessitats de formació en les empreses

• Compta amb la participació d’11 empreses de diferents sectors, administracions així com altres entitats relacionades amb la formació i la millora de les competències dels treballadors.

Llegir més

La presentació del llibre de David Pagès: "500 raons per parlar català" es farà el proper dimarts

L’acte estava programat per avui, dijous, a la Llibreria Parcir en el marc del festival Tocats de Lletra. La presentació canvia de data per motius de l’agenda de l’autor.

Llegir més