Sala de premsa

L'Ajuntament organitza un taller sobre com negociar per tirar endavant un projecte empresarial

Les sessions, adreçades a emprenedors de qualsevol sector, tindran lloc els dies 15 i 17 d’octubre de 9.30 a les 12.30 del matí al Palau Firal.

Llegir més

La Delegació del Govern desisteix del recurs interposat contra l'acord de l'Ajuntament de Manresa a favor de la sobirania fiscal

L’acord del Ple celebrat el 21 de març de 2013 insta l’AMI a consensuar un calendari per tal d’aconseguir que el major nombre d’ajuntaments ingressessin l’IRPF i l’IVA a l’Agència Tributària Catalana i al Govern de la Generalitat a treballar per la creació de la Hisenda pròpia.

Llegir més
imagen

El 15 d'octubre acaba el termini per presentar propostes a la beca Art k'suma

Els participants han de ser equips de persones d’edats diferents i des de qualsevol disciplina artística. Les propostes, que s’han de presentar a la regidoria de Participació, Joventut i Gent Gran, opten a una dotació econòmica de 1500 euros.

Llegir més
imagen

La 4a Marxa par l'Anella Verda es farà diumenge 19 d'octubre

L’esdeveniment s’havia de fer el diumenge 5 d’octubre però es va posposar per raons meteorològiques i de seguretat. Les inscripcions es tornen a obrir ara fins el dijous 16 d’octubre, per aquells que hi vulguin participar i encara no s’hi hagin inscrit.

Llegir més

El Síndic de Greuges reconeix la rapidesa de l'Ajuntament de Manresa en respondre els seus requeriments

L’informe del Síndic del 2013 considera el consistori manresà una de les entitats locals de Catalunya que atén amb més diligència les peticions plantejades per aquesta institució que vetlla per la defensa dels drets fonamentals i de les llibertats públiques dels ciutadans.

Llegir més
imagen

El Kursaal guanya el Premi ARC a la millor programació musical de teatre

L'equipament manresà competia amb l'Auditori de Vilafranca del Penedès, l'Atlàntida de Vic i el teatre Bescanó, de Girona.

Llegir més
imagen

Espai dedicat al joc en català al Campi qui jugui d’enguany

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat i l’Associació Campi qui jugui han signat un conveni de col·laboració per promoure la campanya I tu, jugues en català?

Llegir més
imagen

Manel Fontdevila parlarà d'art i humor avui al Casino

La xerrada s’emmarca dins del cicle Parlem d’Art que organitza conjuntament l’Ajuntament de Manresa i Cercle Artístic de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa diu que el repte de futur és compatibilitzar el creixement econòmic amb el desenvolupament sostenible

Valentí Junyent ha manifestat aquest propòsit en la inauguració del 2n Simposi de Producció Alimentària “Produccions Agrícoles” que s’ha celebrat aquest matí a la FUB i ha aplegat a unes 200 persones entre autoritats i experts en la matèria vinguts d’universitats i centres d’investigació de Catalunya, Espanya, França i Itàlia.

Llegir més
imagen

La Policia Local de Manresa impulsa una campanya preventiva per evitar atropellaments i accidents per Nadal

Aquest dissabte s’instal·laran tòtems informatius per conscienciar sobre els atropellaments. Amb el suport d’establiments de restauració i oci nocturn també es lliuraran tovalles i cartells informatius amb missatges de prevenció.

Llegir més