Sala de premsa

Treballs d'Aigües de Manresa al carrer Bailén

S'hi substituirà un tram de la xarxa d'aigua potable

Llegir més

Treballs de Telefònica al carrer Barreres, demà dissabte

L’actuació no preveu talls de trànsit al carrer

Llegir més
imagen

S'aproven els “Acords de funcionament del Casal de les Escodines” per optimitzar l'ús de l'espai entre entitats i usuaris

L’acord l’han signat l’Ajuntament de Manresa i els representants de totes les entitats residents al Casal de les Escodines. El Casal és un equipament que desenvolupa programes socioculturals amb l’objectiu de facilitar l’experimentació, la formació i l’accés al coneixement de les persones.

Llegir més
imagen

El secretari d'Empresa i Competitivitat de la Generalitat visita Manresa

Pere Torres,  s’ha reunit amb l’alcalde, Valentí Junyent, i ha fet una passejada per la Ruta Ignasiana per conèixer el projecte Manresa 2022 i l'oferta turística del municipi.

Llegir més

Continua la matricula oberta per als cursos de català per a adults

 S’ofereixen cursos des del nivell inicial fins al nivell superior, per aprendre català a classe o des de casa

Llegir més
imagen

Diana Santamaria guanya el concurs de fotografia Petits Viatgers Manresans 2014

• Ahir al Casal de les Escodines es va celebrar l’acte de lliurament de premis del concurs fotogràfic Viatgers Manresans 2014 i dues xerrades sobre viatges i oci.

Llegir més
imagen

L´alcalde assegura que l´Institut Lluís de Peguera és un element de capitalitat per Manresa

Valentí Junyent ha fet aquesta afirmació durant la visita que la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha fet avui al centre després de les obres de remodelació i ampliació que ha portat a terme la Generalitat.

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix a l'acte que clou el 10è aniversari de Escola Coral de l'Orfeó Manresà

El sociòleg i periodista Salvador Cardús ha ofert la conferència en què ha parlat de música, ensenyament i país, els tres eixos que fonamenten l’Escola Coral a l’auditori de la Plana de l’Om. 

Llegir més
imagen

El concurs de fotografies antigues 'Els meus records' ja té guanyadors

“Seguici de la Festa Major”, presentada per Pere Puig Vila i “Plàcido”, presentada per Joan Lladó Clusellas, guanyen el primer i segon premi de la segona edició del concurs impulsat per la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

La poesia musicada serà la protagonista aquest cap de setmana del Tocats de Lletra

A partir de demà divendres diferents espais del centre històric de Manresa acolliran les actuacions d’autors consagrats i de nova fornada que recitaran els seus propis textos i també adaptacions de poetes com Kavafis, Serafis, Yeats, etc. en un ambient íntim i inhòspit a la vegada.

Llegir més
imagen

Joan Ramon Deitx, amb una fotografia feta al Perú, guanya el concurs Viatgers Manresans 2014

Ahir al Centre Cívic Selves i Carner es va fer l’acte el lliurament de premis en la categoria d’adults i del concurs popular #viatgers 2014, així com la inauguració de l’exposició de les fotografies de viatges i vesprada temàtica sobre Egipte. Avui es donarà a conèixer el premi dels Petits Viatgers Manresans.

Llegir més
imagen

La mitjana d'assistents als concerts de la Casa de la Música creix un 12% respecte de la temporada anterior

El responsable d’Activitats de la Casa de la Música, Marc Padró, i el regidor de Cultura, Joan Calmet, han fet balanç de les dades de la temporada 2013- 2014, i han presentat els cursos per al darrer trimestre d’aquest any. 

Llegir més
imagen

La Granja El Suís rep el premi a la millor tapa del concurs Tap'Antic 2014

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, ha lliurat el diploma a l’establiment, que ha guanyat amb la tapa ‘Sobre-Roca’, escollida per votació popular en el concurs emmarcat dins els actes de la Festa Major. 

Llegir més
imagen

'Amunt', un documental sobre el trastorn bipolar, s'estrena en un auditori ple a vessar

El documental, dirigit per Berta Oliveres Peig, dóna a conèixer l’experiència maníaca del trastorn bipolar en primera persona a través de 10 protagonistes amb la voluntat de trencar tabús i acabar amb l’estigmatització. 

Llegir més