Sala de premsa

Tall de trànsit al carrer Campanes avui de 13 a 15 h

El motiu són  els treballs que farà Endesa distribución eléctrica per localitzar una avaria a la xarxa de Baixa Tensió al carrer Campanes.


Llegir més

Treballs de manteniment de la senyalització horitzontal de la zona blava

Durant 3 dies es prohibirà estacionar en els àmbits en què s’estigui treballant.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament i la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Manresa signen el conveni regulador del Pla de Desenvolupament Comunitari de la FAVM

El document ha estat rubricat aquest migdia per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i pel president de FAVM, Enric Martí. Els Plans de Desenvolupament Comunitari són estratègies d’intervenció social que des de la participació de diferents agents territorials, entitats, agents socials i serveis donen resposta a les necessitats d’una comunitat.

Llegir més
imagen

La Generalitat inclou la Festa de la Llum en el catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya

El regidor de Cultura, Joan Calmet, manifesta que amb aquesta designació, la Festa de la Llum obté el merescut reconeixement, atesa la seva llarga trajectòria en el calendari festiu nacional així com la seva singularitat i personalitat pròpia.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa renovarà 530 contenidors de recollida de la fracció de rebuig

Els nous contenidors seran també de càrrega lateral i tindran, entre d’altres prestacions, més capacitat que els actuals, pedal regulable en dues posicions d’alçada i maneta especial per a persones amb mobilitat reduïda.


Llegir més
imagen

Unes 2.000 persones ja han assistit als diferents recitals del Tocats que enfila la seva última setmana de programa

Demà serà el torn del recital de David Jou i la inauguració de l’exposició fotogràfica Camaleònics. I dijous hi haurà les trobades poètiques de l’Ester Andorrà amb el Daniel Busquets, per una banda, i dels cantautors Maria Rodés, Feliu Ventura i David Vidal, per l’altra.


Llegir més
imagen

Les obres al carrer del Joc de la Pilota posen al descobert els fonaments de la torre medieval del Carme, que data de la segona meitat del segle XIV

Es tracta d’una estructura de forma rectangular, amb murs gruixuts i ben conservats. La troballa s’ha notificat i es documentarà abans de tapar-la de nou per continuar la urbanització 

Llegir més
imagen

Manresa presentarà un pla de projecció exterior per millorar el posicionament internacional de la ciutat i generar atractivitat i creixement econòmic

Es tracta d’un pla estratègic per detectar i posar en valor els actius i potencialitats de Manresa. El document, que ha elaborat una empresa externa i que obre ara el període d’exposició a la ciutat per tal de recollir aportacions, proposa accions concretes que puguin accedir a programes europeus en tres eixos estratègics que s’han determinat: emprenedoria, ocupació i creixement empresarial; foment del turisme; i sostenibilitat i medi ambient. 

Llegir més

Tall del carrer de les Piques per treballs d'Aigües de Manresa

Durant una setmana es tallarà el carrer en horari laboral i s’invertirà de sentit el carrer Na Bastardes.


Llegir més
imagen

El CIO Manresa organitza uns xats-consultoris d’ocupació 'on line'

En col·laboració amb Regió7 i la Diputació de Barcelona, el CIO organitza un consultori-xat mensual relacionat amb temes d’ocupació. El primer tindrà lloc el proper dimarts, i tractarà sobre com preparar un CV atractiu

Llegir més
imagen

El projecte educatiu AMiC apropa l'art a les escoles per estimular el treball a partir del llenguatge audiovisual

AMiC proposa un procés pedagògic que inclou exposicions, tallers i trobades amb l’objectiu d’impulsar la reflexió i l’anàlisi crítica dels alumnes per tal que els ajudi a entendre el món actual i, a la vegada, atorgar als mestres les eines per treballar les diferents àrees curriculars des d’un eix argumental comú que enguany és l’”aigua”. 


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa proposa tornar a congelar les ordenances fiscals per al 2016

La proposta del govern municipal, que se sotmetrà a votació del Ple municipal d’aquest dijous, introdueix com a novetat la possibilitat que els ciutadans facin el pagament de forma fraccionada –per mesos– del total dels impostos.


Llegir més
imagen

Més participació, activitat professional i innovació artística en una Fira Mediterrània que fa bullir Manresa

Més de 300 activitats, un miler d'artistes de 112 companyies, 20 funcions amb entrades exhaurides i carrers i places atapeïts de gent. L'organització i representants de la Generalitat i l'Ajuntament fan un balanç molt positiu de l'edició que marca la majoria d'edat de la Fira Mediterrània de Manresa.

Llegir més