Sala de premsa

Demà torna el cicle 'Parlem d'Art' amb dues ponències breus al Casino

La primera xerrada anirà a càrrec de Gabriel Lemkow, i porta per títol “Representació, invisibilitat i narrativa”. Posteriorment serà el torn de Carla Soza, que parlarà sobre “Crítica, ironia i ambivalència a l'obra de Cindy Sherman i Barbara Kruger”.

Llegir més
imagen

El Consell Municipal de l'Esport fa balanç de la temporada i pren el pols de l'esport manresà

Durant la reunió, l’alcalde i regidor d’Esports, Valentí Junyent, ha anunciat que la 44a edició de la Nit de l’Esportista tindrà lloc el 26 de juny al Teatre Kursaal.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta el pla d'actuació de seguretat a l'arbrat de la Font dels Capellans

El pla preveu la tala urgent de 22 arbres que presenten problemes de seguretat i de salut per a les persones i la plantació a mig termini d’altres exemplars més adequats i més allunyats dels habitatges.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa cedeix 175 contenidors d'orgànica a la Mancomunitat del Cardener

El material procedeix de l’antiga concessió administrativa a la ciutat de Manresa. L’objectiu d’aquest acord és reforçar la col·laboració entre administracions locals i aconseguir una millor racionalització de recursos.

Llegir més
imagen

'La edad de la ciruela' és l'obra que s'estrena al Balç aquest cap de setmana dins del festival de teatre A Pell

És una obra d'Arístides Vargas, que es representarà demà a les 20h i a les 22h i diumenge a les 21h. 

Llegir més
imagen

Un grup de nord-americans visita Manresa seguint el Camí Ignasià

Nou estudiants de la Jesuit College Preparatory School of Dallas acompanyats pel pare Mr. Stephen Pitts SJ, han resseguit, a peu, les passes de sant Ignasi des de Montserrat a la capital del Bages on han estat rebuts per la regidora de Turisme, Sílvia Gratacós.

Llegir més

El Ple Municipal de juliol aprova el Pla director Manresa 2022 sense vots en contra

Tots els grup municipals, excepte la CUP que s’ha abstingut, han donat suport al paquet de mesures i actuacions per aprofitar al màxim el ressò que tindrà l’any 2022 la celebració dels 500 anys de l’estada de sant Ignasi a la ciutat.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament fa un tractament fitosanitari a l'arbrat viari de diferents punts de la ciutat

Durant la nit d’aquest divendres, 18 de juliol, de les 10 del vespre fins a les 6 de la matinada de l’endemà, es farà una ruixada a uns cent quaranta-sis arbres de les espècies de les albicies i til·lers pel control d’insectes com el pugó, la psilla i els àcars.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament se suma a l'organització de les Festes de Sant Ignasi per reforçar el projecte Manresa 2022

S'uneix a l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants i a la Fundació La Cova, amb activitats atractives que lliguen el projecte ignasià i les activitats tradicionals de la festivitat.

Llegir més

L'Ajuntament tanca amb una advertència l'incident dels nens que jugaven a pilota a la Plaça Catalunya

La decisió implica que l’acta no ha derivat en l’obertura de cap expedient i es justifica perquè aquests fets es consideren una infracció lleu i no hi ha hagut reincidència en fets semblants.

Llegir més
imagen

Les obres per millorar la seguretat del pas de vianants que connecta la Renfe amb el pàrquing han acabat avui

L’actuació és el resultat del treball conjunt de l’Ajuntament i la Diputació per millorar els accessos a l’estació i la connexió del transport públic amb Barcelona 

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Guimerà aquest diumenge

El tram afectat és el què va del carrer Sant Joan Baptista de la Salle a la Muralla del Carme i la causa són els treballs que es faran per instal·lar una grua d’obra al carrer Guimerà número 13. 

 

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Guifré el Pilós pels treballs de renovació de l'artèria de subministrament d'aigua a les Bases de Manresa

La restricció començarà demà dijous i durarà tres setmanes. Aigües de Manresa està fent aquesta actuació, que va començar el dilluns 7 de juliol, i es desenvolupa en quatre fases amb una durada total de cinc setmanes durant les quals hi ha diferents afectacions al trànsit de vehicles en aquest entorn.

Llegir més