Sala de premsa

Els lledoners substituiran els castanyers d'índies que hi ha plantats actualment a l'entorn de l'Hospital de Sant Joan de Déu

La replantació de l’arbrat s’ha plantejat un cop acabades les obres del nou hospital, tenint en compte els problemes que comporta l’espècia que hi ha actualment. 

Llegir més

L'Ajuntament farà aquest divendres millores al paviment a cinc passos de vianants de la ciutat

També és previst arranjar el paviment a l’enllaç d’accés de la carretera C-55 des de la carretera de Viladordis.

Llegir més

Demà dimarts no hi haurà mercat a la Font dels Capellans

El mercat, que se celebra cada dimarts de de les 8 del matí a les 2 del migdia, tanca els dimarts que coincideix amb els dies de Nadal, Sant Esteve, Any Nou o Reis, tal com estableix l’ordenança de venda no sedentària.

Llegir més
imagen

Obertes les inscripcions per participar en una Aula de Cultura per conèixer les possibilitats i recursos de la Viquipèdia

Consta d’una sessió pràctica que es farà el dissabte 28 de març en el marc de la programació de les Aules de Cultura i els Tallers d’Art impulsades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa. El interessats poden inscriure’s fins el divendres 27 de març.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme estarà al Mercat d'Escapades de Barcelona per vendre experiències turístiques manresanes

El mercat, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, tindrà lloc des d’aquest divendres 20 de març al diumenge 22, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Llegir més

Manresa organitza la primera Jornada de Coaching i Creixement Personal de la Catalunya Central

La jornada titulada “Atreveix-te a ser el protagonista de la teva vida” se celebrarà el 21 de març a la Sala de la Plana de l'Om. Està organitzada per l’entitat Coaching C7 i compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde visita les obres al Camí Vell de Rajadell, que inclouen actuacions al Congost i al polígon del Pont Nou

L’actuació consisteix en l’adequació, repavimentació i senyalització del Camí de Rajadell, la instal·lació de nous passos de vianants, reductors de velocitat i una nova ordenació per facilitar la convivència entre vehicles i vianants en tot aquest entorn.

Llegir més

La Cambra dóna a conèixer formes de finançament alternatives als bancs

Serà en el marc d'una jornada on es parlarà dels Business Angels, inversors privats o micromecenatge de deute, sistemes de finançament que han guanyat pes els darrers anys a causa de la manca de crèdit per part de les entitats bancàries

Llegir més
imagen

El CNL Montserrat i Piscines Municipals – Aigües de Manresa signen un conveni per promoure i potenciar el coneixement i l'ús del català

El CNL facilitarà informació sobre els cursos de català, sobre el programa Voluntariat per la llengua i material audiovisual sobre la campanya “A l’abril cada paraula val per mil”.

Llegir més
imagen

L'orquestra infantil de corda de l'escola Pare Algué es llueix amb el seu primer concert

Els Pizzicants van fer la seva primera actuació en el marc d’una iniciativa que s’ha dut a terme des de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu d’apropar els alumnes de les escoles al Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més

Canvi ubicació Jornada coaching i creixement personal

Finsalment la Jornada de Coaching i Creixement personal es realitzarà a la Sala de la Plana de l'Om.

Llegir més
imagen

La Institució de les Lletres Catalanes impulsa gairebé 250 activitats per commemorar el Dia Mundial de la Poesia

A Manresa s’organitzen tres activitats a la Biblioteca Ateneu Les Bases i un itinerari poètic per l’Anella Verda. A les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Anoia, també organitzen actes entorn d’aquest dia (recitals, presentacions de llibres, iniciatives de difusió de la poesia a través d’aplicacions mòbils i concursos).

Llegir més

Tall de trànsit per les millores al gual d'accés al carrer Arquitecte Oms des del Passeig Pere III

A partir d'aquest dimecres. Es mantindrà el pas de vianants i està previst que l'actuació tingui una durada de 10 dies.

Llegir més