Sala de premsa

imagen

Manresa fa una taula rodona per posar de relleu l'obra de la Mancomunitat en matèria de carreteres

L’acte se celebra en el marc del centenari de la Mancomunitat, a la sala d’actes de la Plana de l’Om. Una de les obres més importants d'aleshores, per la Catalunya Central, va ser la connexió de Manresa i Vic.  

Llegir més
imagen

La dissenyadora Miriam Ponsa serà la pregonera de la Festa Major de Manresa

Serà la cinquena dona que pronunciarà el pregó des del 1980. Amb la seva selecció com a pregonera l’Ajuntament reconeix la seva trajectòria professional en el món de la moda, un treball que ha estat novament corroborat els darrers dies en aconseguir el premi a la millor col·lecció a la passarel·la Barcelona 080.

Llegir més
imagen

El CNL Montserrat i la Cambra de Comerç de Manresa signen un conveni per promoure l'ús del català en l'àmbit empresarial

El document va ser signat ahir pel regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa i president del Consell del CNL Montserrat, Joan Calmet, i pel president de la Cambra de Comerç de Manresa, Pere Casals.

Llegir més

Treballs d'Aigües de Manresa al carrer Tres Roures

L'actuació comença demà i tindrà una durada d'una setmana.

Llegir més
imagen

Joan Ramon Deitx, amb una fotografia feta al Perú, guanya el concurs Viatgers Manresans 2014

Ahir al Centre Cívic Selves i Carner es va fer l’acte el lliurament de premis en la categoria d’adults i del concurs popular #viatgers 2014, així com la inauguració de l’exposició de les fotografies de viatges i vesprada temàtica sobre Egipte. Avui es donarà a conèixer el premi dels Petits Viatgers Manresans.

Llegir més
imagen

La mitjana d'assistents als concerts de la Casa de la Música creix un 12% respecte de la temporada anterior

El responsable d’Activitats de la Casa de la Música, Marc Padró, i el regidor de Cultura, Joan Calmet, han fet balanç de les dades de la temporada 2013- 2014, i han presentat els cursos per al darrer trimestre d’aquest any. 

Llegir més
imagen

La Granja El Suís rep el premi a la millor tapa del concurs Tap'Antic 2014

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa, Joan Calmet, ha lliurat el diploma a l’establiment, que ha guanyat amb la tapa ‘Sobre-Roca’, escollida per votació popular en el concurs emmarcat dins els actes de la Festa Major. 

Llegir més
imagen

'Amunt', un documental sobre el trastorn bipolar, s'estrena en un auditori ple a vessar

El documental, dirigit per Berta Oliveres Peig, dóna a conèixer l’experiència maníaca del trastorn bipolar en primera persona a través de 10 protagonistes amb la voluntat de trencar tabús i acabar amb l’estigmatització. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa presenta un paquet d'actuacions de millora de la seguretat d'itineraris de vianants

Els treballs s’emmarquen dins les accions de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i d’acord amb les actuacions decidides i finançades pels representants dels Consells de Districte de la ciutat.

Llegir més

Manresa acull l'exposició "Català, llengua d’Europa"

La mostra, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, vol reflectir la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d’Europa.

Llegir més
imagen

Dotze joves assisteixen a un taller ocupacional gràcies a la recapta de bicicletes en desús del programa RECICLO

Els assistents a la Bicimostra que es farà aquest diumenge, 5 d’octubre, a la plaça de Sant Domènec, podran sotmetre les seves bicicletes a la ITB mòbil que organitza MBICI o donar les que ja no fan servir per donar continuïtat al projecte ocupacional.

Llegir més
imagen

Demà finalitza el termini per a les inscripcions anticipades de la 4a edició de la Marxa per l'Anella Verda

Els primers 500 inscrits tindran un regal especial. La prova es farà aquest diumenge, 5 d’octubre, i es podrà optar per caminada curta, una caminada llarga, una pedalada amb BTT o per la pedalada familiar.

Llegir més
imagen

La regidora de Turisme de Vic presenta a Manresa l'exposició sobre la capital osonenca que es mostrarà durant la Fira Mediterrània

L’exposició és fruit d’un acord entre les ciutats de l’Eix que ha de servir per promoure el turisme entre les comarques de l’interior. Manresa ja va mostrar els seus atractius turístics a Vic durant el Mercat de Música Viva celebrat el setembre

Llegir més
imagen

Tocats de Lletra obre amb un homenatge a Joan Vinyoli

‘Cremades d’últim grau’ és el títol de l’espectacle inaugural que commemora el centenari del naixement del poeta català i que tindrà lloc aquest dijous a les 9h a la sala Petita del Teatre Kursaal. 

Llegir més