Sala de premsa

imagen

La Clínica Dental Sara Bureu recull una vuitantena de productes pels centres oberts municipals

L’acció s’ha fet durant els mesos de desembre i principis de gener i s’han recollit joguets, material escolar, productes alimentaris i d’higiene personal.


Llegir més
imagen

Serveis Socials de l'Ajuntament estrena millores en el sistema de primera acollida i inicia un projecte de treball en grups

Novetats a Serveis Socials de l’Ajuntament a partir d’aquest mes de gener, en dues direccions. D’una banda, s’estrenen canvis en el sistema de primera acollida, per reduir el temps d’espera de la primera atenció i fer un cribatge ràpid de les necessitats socials per agilitar la resposta a donar. D’altra banda, s’ha estrenat també un treball que va més enllà de l’atenció individualitzada i proposa una atenció en grups.


Llegir més
imagen

Mercè Rosich assumeix la regidoria d'Ensenyament i Universitats després del nomenament d'Antoni Llobet a la Generalitat

Antoni Llobet va prendre possessió aquest dilluns del càrrec de secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament. Per aquest motiu, l’equip de govern ha acordat una reestructuració de les seves funcions. Llobet continua sent regidor d’Habitatge i portaveu. La regidoria d’Ensenyament i Universitats passarà a ser responsabilitat de Mercè Rosich.

Llegir més

Visita del President de la Generalitat a l'Ajuntament de Manresa

Dia: 01/01/1970
Hora: 9 del matí
Lloc: Ajuntament de Manresa
Intervenen:

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Puigterrà de Dalt, demà

Amb motiu de treballs de reparació d’una teulada a la carretera de Vic, 40

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa instal·la al Centre d'Acollida l'última rajola del recorregut del Camí Ignasià

En total s’han instal·lat tretze rajoles al tram situat entre el barri de la Guia i el Centre d’Acollida de pelegrins. A més, s’han instal·lat 7 plaquetes amb frases significatives per sant Ignasi en el tram del camí rural

 

Llegir més
imagen

Respectuós minut de silenci a l'Ajuntament de Manresa per rebutjar els atemptats d'ahir a Brussel·les

A la una en punt d'aquest migdia, davant de l'Ajuntament de Manresa, ha tingut lloc un minut de silenci per mostrar el rebuig de la ciutat als atempats de terroristes d'ahir. Hi han participat regidors, personal municipal i desenes de ciutadans a títol individual.


Llegir més
imagen

Afectacions a la mobilitat viària a Manresa per la Processó de Divendres Sant

Amb motiu de la Processó d’aquest divendres 25 de març, a partir de les 20.30h, es produiran talls de trànsit en diversos carrers del Centre Històric i del centre de la ciutat. El transport públic urbà també alterarà el recorregut en dues de les seves línies.


Llegir més

Tall de trànsit al carrer Puigterrà de Baix, demà

Durant el matí s’hi faran treballs de senyalització horitzontal 


Llegir més
imagen

El Casino clausurarà l'exposició "Temps del Romànic" amb una xerrada sobre el Pont Nou

Tot i que el Pont Nou és d’estil gòtic, l’Ajuntament i els Amics de l’Art Romànic han considerat adient fer aquest acte coincidint amb la seva restauració recent i per posar en valor la història, l’arquitectura i la protecció del patrimoni. La xerrada tindrà lloc el dimecres 30 de març a les 7 de la tarda.


Llegir més
imagen

El Consell de Solidaritat de Manresa es posiciona davant la situació actual de les persones refugiades

El Consell fa una crida als governs europeus a complir amb les seves responsabilitats i es compromet a fer a Manresa activitats d’educació en valors i informatives per acostar a la ciutadania dades contrastades sobre les causes dels conflictes.

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa va eixugar completament, el 2015, el dèficit acumulat

El romanent de tresoreria de l’Ajuntament de Manresa era a final de 2015 d’11.646,59 euros. O el que és el mateix, el dèficit acumulat, que havia arribat a la xifra de 9,4 milions el 2010, havia desaparegut completament. Aquesta dada, conjuntament amb la reducció de l’endeutament i el pagament de proveïdors a 60 dies confirmen la tendència positiva de les finances municipals. Aquest migdia, l’alcalde Valentí Junyent i el regidor d’Hisenda i Organització, Josep Maria Sala, han presentat la liquidació del pressupost 2015 a la premsa.


Llegir més
imagen

Comunicat de condemna dels grups municipals de CDC, ERC, PSC, C's, DM i del regidor Miquel Davins pels atemptats de Brussel·les

Es convoca un minut de silenci demà, a les 13.00 a la Plaça Major, per expressar el rebuig contundent contra aquests atacs.

Llegir més

Tancament del pressupost municipal 2015

Dia: 22/03/2016
Hora: 1 del migdia
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

-Valentí Junyent, alcalde de Manresa

-Josep M. Sala, regidor d'Hisenda i Organització de l'Ajuntament de Manresa

Llegir més