Sala de premsa

imagen

El servei s'inserció de persones amb discapacitat del CIO gestionat per AMPANS aconsegueix 35 contractacions

AMPANS, que es va fer càrrec del servei el setembre de l’any passat després de signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa, ha atès 190 persones en aquests mesos.

Llegir més

La Fundació CATIC aposta per continuar la promoció de la tecnologia i del sector TIC a través dels seus patrons i les empreses i entitats associades

Els patrons de la Fundació decideixen el cessament temporal de l’activitat per les pèrdues acumulades com a conseqüència de la davallada d’ingressos.

Llegir més
imagen

Una pintura mural del projecte Art ksuma enfila la seva fase final amb el suport d'artistes de diferents generacions

L’obra de les artistes Clara Oliveres, Berta Oliveres i Rosa Rebordosa és desenvolupa a l’Avinguda de les Bases de Manresa, a prop de la plaça Prat de la Riba, i està impulsada per la regidoria de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Florentina Casas Graells, que fa 100 anys

La primera tinent d’alcalde, Mercè Rosich, li ha entregat avui al migdia una recreació de la façana de l’Ajuntament i un ram de flors per celebrar el seu centenari. 

Llegir més

El Casal de les Escodines acull aquest dijous una sessió informativa sobre el pressupost 2014

Durant la sessió, que està oberta a tot el públic interessat, s’explicarà de forma pedagògica les principals línies d'actuació dels pressupostos municipals obrint el procés d’elaboració dels mateixos a la participació ciutadana. Aquesta és la finalitat de la proposició que es va aprovar en el ple del 19 de setembre de 2013 que establia el compromís per la consecució d’uns pressupostos participatius en el termini màxim de 2 anys.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa obre cinc expedients per vessaments del col·lector de salmorres

En quatre anys els incidents del col·lector ha destruït uns 12.000 m2 de vegetació del Cardener.

Llegir més
imagen

El Centre Cultural el Casino acull demà la presentació del còmic històric 'Miquelets. Bages 1714'

Oriol Garcia, autor especialista en còmics històrics, ha creat el còmic sobre la Guerra de Successió al Bages impulsat pel Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona, Regió 7 i els ajuntaments de la Comarca.


Llegir més
imagen

Avui s'obren les inscripcions per a les activitats de la Setmana Jove de Manresa

El tret de sortida el donarà, el 28 de juny, el Manrusionica, la quarta edició del festival de música electrònica de Manresa. Tancaran la setmana, com cada any, la final del torneig de vòlei platja i la festa de tancament de la Setmana Jove amb botifarrada a la plaça Major, el 5 de juliol.

Llegir més

Treballs d'instal·lació d'una escultura al Parc de la Font del Gat

Els treballs comencen el proper dilluns, 2 de juny, i tenen una dura prevista d'un mes.


Llegir més
imagen

Ampans i les llars d'infants municipals realitzen activitats conjuntes

L'alumnat de l’escola Jeroni de Moragas expliquen contes als infants de les escoles bressol Petit príncep, La Lluna i l’Estel.

Llegir més
imagen

Dimarts s'inaugura al Selves i Carner una exposició fotogràfica sobre cultura popular i viatges

Sota el títol "Cultura popular de Manresa i el Bages", de Jordi Preñanosa i "Viatges" de Sussi Garcia”, la mostra presenta un total de 42 obres d’ambdós autors que exposen per iniciativa pròpia. La exposició es podrà visitar fins el dia 30 de juny.

Llegir més

Treballs d'instal·lació d'una escultura al Parc de la Font del Gat

Els treballs comencen el proper dilluns, 2 de juny, i tenen una dura prevista d'un mes.

Llegir més
imagen

La Policia Local de Manresa deté un home presumptament relacionat amb els incidents de la matinada

Els agents locals col·laboren amb els Mossos d’Esquadra en la  investigació oberta sobre els fets, que van des de destrosses als vidres del local de CDC fins a diversos incendis, un dels quals a l'edifici del SOC.

Llegir més