Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament farà aquest divendres tractaments contra el pugó a l'arbrat de vàries zones de la ciutat

Des de les 10.00 h de la nit de demà dijous i fins les 06.00 h de divendres, es ruixaran gairebé tres-cents arbres per combatre i prevenir les plagues de pugó que els malmeten.


Llegir més
imagen

Èxit de vendes en les parades de les escoles l'Espill i la Salle instal·lades al Mercat de la Font dels Capellans

Durant la jornada d’ahir els alumnes de 5è de primària d’ambdós centres educatius van rebre la visita de la regidora de promoció Econòmica, Sílvia Gratacós i d’una tècnica de la Diputació de Barcelona que els van fer entrega dels diplomes que acrediten el seu pas pel programa “Cultura Emprenedora a l’Escola”.


Llegir més
imagen

Oriol Garcia Quera presenta el seu còmic 'Miquelets. Bages 1714' destacant l’art i el rigor per difondre fets històrics

La presentació va comptar amb l’assistència d’un públic entregat que va escoltar atentament les explicacions de l’autor sobre com és el procés de creació d’un còmic històric. L’acte, que va tenir lloc ahir al Centre Cultural el Casino, clou el cicle de presentació de novetats editorials sobre la Guerra de Successió a la comarca.


Llegir més

Obres d'Aigües de Manresa a la carretera C-37c

L'actuació té l'objectiu de millorar la connexió de la xarxa de clavegueram del Camí de Cal Xerraire.


Llegir més
imagen

El 15% de visites que rep el Centre d'Interpretació del carrer del Balç és turisme estranger

Els turistes, de procedència molt variada però amb predomini dels francesos, representen un increment del 5% en relació als anys anteriors durant els mesos de juny, juliol i agost (fins el dia 15) d’enguany.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament estrena nou canal de comunicació via WhatsApp per la Festa Major

Enviant la paraula clau “Festa Major” al número 608 33 60 60 l’usuari rebrà un llistat de 164 paraules clau que inclouen dates, esdeveniments, activitats, entitats, etc. Teclejant el mot que li interessi obtindrà automàticament la informació predeterminada que estigui relacionada amb l’ítem sol·licitat.

Llegir més
imagen

Demà comencen els treballs previs per millorar la mobilitat i seguretat viària a l'entorn de l'Hospital Sant Joan de Déu

L’actuació consisteix en el tancament perimetral dels àmbits de treball a la cruïlla de carrer Oleguer Miró amb el carrer Sant Joan de Déu i el tram del carrer Sant Joan de Déu entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Joan Soler que permetrà, a continuació, realitzar els treballs d’ampliació de voreres i la const rucció d’una rotonda a la cruïlla dels carrers Sant Joan de Déu amb Oleguer Miró.

Llegir més

Afectacions de trànsit a la carretera del Pont de Vilomara per les obres de millora del paviment

Les obres començaran el dilluns 25 d’agost al tram entre els carrers de Sant Maurici i de Sant Blai i es preveu que durin quatre dies.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament ha iniciat avui la reparació del fals sostre del vestíbul del Teatre Conservatori

L’actuació finalitzarà abans del dilluns 29 d’agost, data que el teatre recupera la seva activitat amb l’obra “Recordant Pepe Rubianes”.

Llegir més

Es restableix el trànsit al carrer d'Arbonés en acabar les obres d'enderroc dels edificis 19 i 21

El tram entre la plaça de Montserrat i el carrer d’Arbonés restava tallat des del 14 de juliol passat pel treballs d’enderroc de l’edifici desallotjat el desembre després de patir un esfondrament

Llegir més

Tall de trànsit al Camí dels Tovots, dilluns vinent

Durant 10 dies, en horari matinal, Aigües de Manresa farà treballs de connexió de Pujada Roja a la xarxa de clavegueram de la ciutat.

Llegir més

Afectacions de trànsit pels treballs d'arranjament del paviment en un dels accessos a l'estació d'autobusos

L’accés de vehicles per la carretera de Santpedor quedarà tallat al trànsit el proper dilluns 18 d’agost i les línies de bus urbà L2 La Parada i L8 Perimetral- Estacions modificaran el seu recorregut en aquest tram. Es preveu que els treballs durin una setmana. 

Llegir més
imagen

Manresa tornarà a tenir servei de bus nocturn gratuït per la Festa Major

L’Ajuntament de Manresa ofereix bus nocturn de Festa Major els dies 29, 30 i 31 d’agost i 1 de setembre. El servei de bus urbà nocturn és gratuït fins a les 4 del matí, amb freqüències de 30 minuts.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa anuncia un conjunt d'actuacions per millorar l'entorn de l'Hospital de Sant Joan de Déu

Després que les obres d’ampliació de l’hospital arriben a la fase final, les actuacions programades consistiran en la millora de la mobilitat i seguretat viària que inclourà la millora de ferms, d’itineraris per a vianants, d’estacionament i circulació i transport públic.

Llegir més