Sala de premsa

imagen

El Consell d'Infants de Manresa celebra a la plaça Sant Domènec el darrer plenari d’aquest curs

Aquest matí s’han trobat a la plaça Sant Domènec 240 alumnes del Consell d’Infants de Manresa per acabar de decidir conjuntament els detalls del treball que han fet durant el curs. El Consell s’ha encarregat enguany de triar el tema del proper Campi qui Jugui: “El misteri i la investigació”

Llegir més

Treballs de millora de la mobilitat a la plaça Independència

L’actuació, que inclou la senyalització de quatre nous passos de vianants, tindrà lloc entre aquesta setmana i la setmana vinent.

Llegir més
imagen

El govern municipal presenta un programa per sancionar els bancs que tinguin més de 50 pisos buits de forma anòmala

L'equip de govern ha entregat  avui a  la Taula Municipal de l’Habitatge la proposta del programa que estableix multes equivalents de 12 a 24 mensualitats del preu del lloguer mitjà, en funció de la superfície dels habitatges desocupats, amb la finalitat d'obtenir-ne l’ocupació recuperant la seva funció social.

Llegir més
imagen

Fira de Manresa tanca l'exercici sense pèrdues per primer cop en dotze anys

Els comptes van donar un resultat positiu de 1.023 euros l’any 2014 gràcies a la racionalització de la despesa i a l’encomana de la gestió turística de la ciutat per part de l’Ajuntament de Manresa. D’aquesta forma s’allunya  la possibilitat de dissolució de la Fundació que imposa la normativa vigent a aquest tipus d’ens quan són deficitaris.

Llegir més

Demà se celebra a Manresa una sessió informativa per millorar la prevenció, preparació i coordinació davant dels incendis forestals

La jornada està convocada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i va adreçada a tots els agents implicats en la prevenció i extinció d’incendis


Llegir més
imagen

El regidor de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Manresa assistirà al primer fòrum ignasià a Azpeitia

Joan Calmet encapçala una delegació que donarà a conèixer el projecte estratègic Manresa 2022 en el marc del I Fòrum del Camí Ignasià.


Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa assegura que la Fira Mediterrània projecta una imatge "atractiva i culturalment potent" de la ciutat

Valentí Junyent ha fet aquesta afirmació durant la presentació de la 18a edició, que tindrà lloc del 15 al 18 d’octubre, en la que ha participat també Màrius Serra, un dels protagonistes de la Fira.

Llegir més

Tall de trànsit d'un tram del carrer Puigmal a partir d'avui, dia 13

El tall es produeix a causa de les obres de construcció del nou restaurant McDonald’s

Llegir més
imagen

L'Ajuntament, la Generalitat i la UBIC signen un conveni per impulsar la dinamització comercial a Manresa

La Generalitat concedeix una subvenció de 25.000 euros a la UBIC per finançar diferents projectes de revitalització de centres comercials a cel obert.


Llegir més
imagen

L'obra inaugural del festival "Apell" reivindica la memòria històrica dels vençuts de la Guerra Civil Espanyola

OBLID’ART és el primer espectacle Fringe de Manresa i amb la seva posada en escena en forma de funció itinerant va aplegar a més de 35 persones que van omplir la capacitat dels espais utilitzats.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa rep un grup internacional del Rotary E-Club

L’alcalde, Valentí Junyent, ha rebut els joves i la regidora Mercè Rosich els ha parlat sobre l’Ajuntament i la ciutat de Manresa

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa felicita a Josep Piñot que ha rebut la Medalla al treball President Macià

L’empresari manresà impulsor de Framun, creador de Mútua Manresana, Llibreria Símbol, Control i Macsa ha estat distingit amb aquest guardó que concedeix el Govern de la Generalitat en reconeixement a la seva dedicació, constància i iniciativa en el treball.


Llegir més

Després de l'estiu posa't les piles! Nous tallers per millorar la recerca de feina al CIO

Després de l'estiu us proposem un seguit de seminaris per millorar la vostra ocupabilitat i fer mes efectiva la recerca de feina.

Llegir més
imagen

Diesa restauració i el Centre de Normalització Lingüística lliuren els premis del concurs "Benvinguda a l'estiu!"

M. Rosa Espinalt, Joan Mercadal i Resu Téllez han estat les persones guanyadores de l’edició d’enguany.

Llegir més