Sala de premsa

Dilluns comencen els treballs d'instal·lació de la mitjana a la ronda de Manresa

També es faran els treballs finals de pavimentació entre els enllaços del Polígon de Bufalvent i del nus del Guix. Es previst que l'actuació tingui una durada de dues setmanes i, tot i que s’habilitaran carrils de circulació alternatius, es recomana evitar aquest tram de la C-55 en direcció Barcelona per evitar les retencions previstes.

Llegir més
imagen

La Generalitat i l'Ajuntament de Manresa signaran dilluns l'acord per a la rehabilitació dels antics jutjats

El conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs; i l’alcalde de Manresa en funcions, Valentí Junyent, subscriuran un protocol d’intencions -en un acte al Palau de la Generalitat- per propiciar el trasllat de les dependències de diversos departaments del govern català que tenen representació a la capital del Bages a l'edifici de la Baixada de la Seu, també conegut com el Palau del Bisbe.

Llegir més
imagen

Manresa se suma a la celebració de la Setmana de l'Energia

A la capital del Bages s’han programat una sèrie d’activitats com una xerrada sobre el submisament elèctric a la llar, el dimecres 10 de juny, i una xocolatada en un taller de cuina solar i jocs infantils, el dijous 18.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa crea 98 noves places d'aparcament de zona verda al Centre Històric en resposta a les demandes de veïns i comerciants

La nova zona verda d'estacionament habilitarà 55 places d'ús exclusiu per als residents del Centre Històric – situades a la plaça del Milcentenari, la plaça Pedregar i el carrer na Bastardes-, i 43 places més d’ús preferent al carrer Puigmercadal (exterior plaça Milcentenari)

Llegir més
imagen

Èxit de participació del taller sobre la prehistòria del Museu Comarcal

Les activitats de Festa Major del Museu Comarcal es proposen com a tastets dels tallers familiars que es faran a la tardor i l’hivern

Llegir més
imagen

Just Sociats i Meritxell Soler correran la 1ª Cronoescalada al Parc de Puigterrà

La prova tindrà lloc aquest diumenge 30 d’agost a partir de les 10.30 h, en el marc dels actes de la Festa Major de Manresa.


Llegir més

Afectacions de trànsit i d'estacionament aquest dissabte a causa de l'acte de Festa Major Muralla en Festa

Durant la tarda de dissabte, i fins al matí de diumenge, no es podrà circular ni aparcar als carrers Muralla del Carme i Muralla Sant Domènec, i als seus adjacents. El tall afectarà també al bus urbà i al interurbà

 

Llegir més

Presentació de la 1a. Cronoescalada al Parc de Puigterrà

Dia: 25/08/2015
Hora: 11.30 h.
Lloc: Entrada del Parc de Puigterrà pel carrer Circumval·lació, al costat de la Pista Castell.
Intervenen:

-Jordi Serracanta, regidor d'Esports.

-Joan Lleonart, representant del Club Atlètic Manresa i entrenador de Just Sociats

-Un representant de l’AVV Passeig i Rodalies.

Llegir més
imagen

Diumenge la Moscada Infantil estrena recorregut

La sortida es farà des de la plaça Major, a les 20.30 h, i passarà pel carrer Sant Miquel, carrer Sabateria, carrer Pedregar, plaça del Carme, carrer Cap del Rec i tornada a la plaça Major.

 

Llegir més
imagen

Les “Visites a la Manresa desconeguda” comencen dilluns amb quatre noves propostes

Les propostes programades per a la Festa Major són gratuïtes i consisteixen en: una visita a la Torre Lluvià, a l’edifici de l’Anònima, a la colònia industrial dels Comtals, i un recorregut pels ponts de Manresa.


Llegir més
imagen

El Correaigua donarà dissabte el tret de sortida a la Festa Major de Manresa

El personatge Picapoll, que compleix 15 anys,  presentarà l’acte, que en aquesta edició estrena aromes nous i una cisterna de l’ADF Pla de Bages.


Llegir més

Talls de trànsit a diversos carrers del centre de Manresa amb motiu del Correaigua

La circulació i l’estacionament quedaran prohibits aquest dissabte a partir de les 14 h.


Llegir més

Protecció Civil tanca la prealerta del pla PROCICAT un cop normalitzada la situació després del descarrilament divendres d'un tren de potassa a Santpedor

Tota la sal ja ha estat retirada i el subministrament d’aigua potable a la població ha estat recuperat i normalitzat


Llegir més

Encara queden places a l'entarimat de la plaça Major reservat per a persones amb mobilitat reduïda durant la Festa Major

La tarima, que permetrà assistir més còmodament a alguns dels actes destacats de dissabte 29 i diumenge 30, s'ha de reservar trucant al 010.
 

Llegir més