Sala de premsa

imagen

Ecoviure amplia la seva àrea d'influència incrementant el nombre de visitants procedents de fora de la comarca del Bages

La fira, que ha rebut prop de 12.000 visitants, consolida Manresa com a capital de l’ecologia i la sostenibilitat de la Catalunya Central. Unes 2.000 persones han participat al llarg de tot el cap de setmana en les diferents activitats divulgatives vinculades a la fira

Llegir més
imagen

El Manresa Zombie Walk i Terrorífic apleguen unes 300 persones al Casal de les Escodines

El taller de maquillatge de morts vivents, els dos platons fotogràfics per retratar-los, la rua apocalíptica i el festival de curtmetratges de terror, amb un 80% d’ocupació, van ser les estrelles del certamen.

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix als actes de celebració del Dia de la Seu i de commemoració del Tricentenari

Avui, ha tingut lloc a la Basílica de Santa Maria de la Seu un concert d’orgue, i demà, se celebra una missa solemne i l’homenatge al compte d’Eghk, coincidint amb la commemoració del Tricentenari i la Guerra de Successió.

Llegir més
imagen

L'alcalde diu que la FUB és una icona de Manresa, 'una ciutat amb vocació universitària'

Ho ha dit a l’acte solemne de graduació dels alumnes titulats durant el curs 2013-2014, que aquest any s’ha celebrat en 3 parts degut a la xifra rècord d’alumnes graduats, 357.   

Llegir més
imagen

L'Ajuntament instal·la noves porteries de futbol 7 al Congost

Tenen un cost de 4.100 euros i permetran una millor aprofitament del camp número 1 de terra de la zona esportiva.

Llegir més
imagen

El Campi qui Jugui torna a fregar els 10.000 visitants

L’Associació Campi qui Jugui fa una valoració molt positiva d’aquesta edició després de la bona resposta dels visitants a la potenciació d’algunes activitats.

Llegir més

Els lledoners substituiran els castanyers d'índies que hi ha plantats actualment a l'entorn de l'Hospital de Sant Joan de Déu

La replantació de l’arbrat s’ha plantejat un cop acabades les obres del nou hospital, tenint en compte els problemes que comporta l’espècia que hi ha actualment. 

Llegir més

L'Ajuntament farà aquest divendres millores al paviment a cinc passos de vianants de la ciutat

També és previst arranjar el paviment a l’enllaç d’accés de la carretera C-55 des de la carretera de Viladordis.

Llegir més

Demà dimarts no hi haurà mercat a la Font dels Capellans

El mercat, que se celebra cada dimarts de de les 8 del matí a les 2 del migdia, tanca els dimarts que coincideix amb els dies de Nadal, Sant Esteve, Any Nou o Reis, tal com estableix l’ordenança de venda no sedentària.

Llegir més
imagen

Els Reis Mags d’Orient reparteixen il·lusió a Manresa

En una Plaça Major plena de gom a gom, l’alcalde Valentí Junyent ha rebut aquest vespre a Ses Majestats i els ha demanat que l’any 2015 suposi la fi de la crisi i que portin salut, esperança i il·lusió per al futur.

Llegir més

Afectacions al trànsit amb motiu de la Cavalcada de Reis

El dilluns 5 de gener a partir de les 6 de la tarda es tallarà el trànsit a diversos carrers de la ciutat. Igualment el servei de bus urbà es veurà afectat en totes les línies a excepció de la Línia 8 Perimetral – Estacions.

Llegir més

Treballs de reparació de l'avaria del sistema de control d’accés a l'illa de vianants de la Seu

Els treballs, que començaran el proper dimecres, 7 de gener, consisteixen en la instal·lació d’unes noves espires de seguretat sota el paviment per tal de substituir les actuals.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa dedica el calendari institucional del 2015 a Manresa Ciutat Amiga de la Gent Gran

La distribució de les 4.000 còpies que s’han editat s’ha iniciat aquesta setmana i tots els ciutadans que el vulguin podran recollir-lo a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la planta baixa de l’edifici consistorial de Plaça Major, 1.

Llegir més