Sala de premsa

imagen

Tres centres de secundària de Manresa participen en el taller Robòtic per fomentar les habilitats tecnològiques

Robòtic és un projecte educatiu que consisteix a muntar i programar robots i ha estat impulsat per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l'Ajuntament de Manresa i l'EPSEM.

Llegir més
imagen

La Carnavalada augmenta l'afluència de públic tot i competir amb altres carnestoltes de la comarca

Unes quatre-centes persones més que l’any passat van participar al Carnabars del divendres. I pel que fa a la rua de Manresa, el dissabte, que va aplegar dotze comparses inscrites i unes tres-centes persones al començament de l'itinerari, va acumular un total de vuit-centes persones.

Llegir més
imagen

Incidències de trànsit per l’arribada de la Llum i l'aigua i la processó d’espelmes

L’acte tindrà lloc el proper divendres 20 de febrer a partir de les 7 de la tarda.

Llegir més
imagen

S'obre la convocatòria per participar en el Premi Pare Ignasi Puig i Simon

El premi s’inclou dins el Premis Lacetània 2015, i s’adjudicarà a un treball de recerca o divulgació relacionat en algun aspecte relacionat amb la Manresa Ignasiana.

Llegir més
imagen

Bon ritme de venda d'entrades per a la representació adaptada del musical "Els miserables" al carrer del Balç

L’obra, que porta per títol “El carrer dels Miserables”, es representarà aquest cap de setmana. Les entrades anticipades disponibles tenen un preu de 5 euros i es poden comprar per Internet o les taquilles del Kursaal.

Llegir més
imagen

La dinamització del centre històric de Manresa genera debat durant el primer acte informatiu del POUM

Després d'una breu explicació de què és el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Manresa, a càrrec del regidor d'Urbanisme, Ramon Barcardit, i del director del pla, Mauro Mas, vuit representants de diverses entitats manresanes van descabdellar ahir al vespre diversos aspectes d'aquest projecte de futur. L’acte era organitzat conjuntament pel diari Regió7 i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.

Llegir més
imagen

L'Oficina de Turisme participa en un blog trip per presentar i potenciar visites i experiències a Manresa

El blog trip, organitzat per la Diputació de Barcelona, ha invitat 4 bloggers, que formen part de la comunitat de viatgers Minube, i que van estar ahir a Manresa per gaudir d’un programa de visites i activitats amb l’objectiu que després difonguin les seves impressions i experiències a través de les xarxes socials.

Llegir més
imagen

Manresa celebra dissabte el Dia Internacional de la Dansa

Les activitats, que es faran a la plaça Sant Domènec, es duran a terme a partir de les 12 del matí fins a la 1.30 del migdia, i per la tarda, a partir de les 6, actuaran les escoles participants i els ballets d’adults.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament normalitza la situació del local de l'Associació de Veïns de les Escodines

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines, Carme Carrió, han signat el conveni que regula, per un termini de 25 anys, l’ús d’alguns espais del Casal de les Escodines que són utilitzats per l’entitat veïnal per a la seva acció social i dinamitzadora.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament difon un microconte de l'escriptor Joan Pinyol a la façana de la Biblioteca del Casino

Aquesta iniciativa es fa conjuntament amb els serveis territorials de Cultura a la Catalunya Central amb motiu de la festa de Sant Jordi

Llegir més
imagen

La capella de Sant Ignasi Malat obre demà les portes al públic un cop rehabilitada

A partir d’aquest dijous, diada de Sant Jordi, la capella on la família Amigant va acollir sant Ignasi de Loiola estarà oberta als visitants.

Llegir més
imagen

L'alcalde acompanya el conseller de Salut en la presentació institucional del Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic

Valentí Junyent ha assegurat que, amb aquest nou centre de la Fundació Universitària del Bages (FUB), Manresa es pot sentir “capital de la formació sanitària”.

Llegir més