Sala de premsa

imagen

El cicle de xerrades per a pares i mares reflexiona demà sobre el consum de substàncies entre els adolescents

L’acte es farà a les 8 del vespre, a l’Auditori de la Plana de l’Om, i anirà a càrrec de la psicòloga Antònia Raich.

Llegir més
imagen

Els participants del taller de videocurrículum finalitzen el curs editant les seves presentacions

La regidora Àuria Caus ha visitat avui el alumnes del taller que s’ha dut a terme a l’Oficina Jove del Bages i que té com objectiu facilitar la recerca de feina. L’etapa final del curs és la gravació els videocurrículums que els participants podran presentar a les empreses que creguin convenient.

Llegir més

La Diputació clourà a Manresa les jornades per conèixer les novetats fiscals i laborals de les entitats esportives

L’acte es celebrarà aquest dijous al vespre a l’Auditori de l’Ateneu les Bases i comptarà amb la presència de l’alcalde i regidor d’Esports, Valentí Junyent. Les persones interessades a participar es poden inscriure al correu electrònic comaam@diba.cat

Llegir més

Aquesta tarda s’obre al trànsit el Camí de Rajadell

Només es mantindrà el tall de trànsit al tram del camí situat entre els carrers Lemmerz i l'Avinguda Pirelli

Llegir més
imagen

El Conservatori de Manresa obre les portes aquest dissabte

De les 5 a les 8 de la tarda el públic assistent podrà visitar les instal·lacions i gaudir de concerts i actuacions musicals diverses. Les músiques del Correfoc de Manresa, jazz, combo, grups de cambra, els cors infantils i juvenils, etc. ompliran els diferents espais del centre.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa i el Gremi de Constructors signen un acord per millorar la seguretat i la qualitat de les obres que es fan a la ciutat

L'Ajuntament exigirà als contractistes d'obres un document on constati que acompleixen tots els requeriments legals per millorar les bones pràctiques del sector

Llegir més
imagen

Narració de contes a la Font de la Girada aquest diumenge

La trobada es farà a les 12 h i els relats aniran a càrrec de Joan Cirera. Prèviament a les 11.30 h es repartirà un esmorzar de pa amb oli i vi i sucre per a tothom.

Llegir més
imagen

L'Obra Social de la Caixa renova la seva col·laboració en l'organització de la Nit de l'Esportista de Manresa

L’alcalde en funcions de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent;  els representants de l’entitat financera; i el president de l’Esport7,  l’entitat organitzadora de l’edició d’enguany, han signat avui un acord de col·laboració.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament tanca i protegeix per motius de seguretat la font ornamental de la plaça Espanya

Les properes setmanes està previst fer  una actuació per traslladar les bombes d’impulsió i filtrat, corregir les esquerdes i millorar els espais interiors on els treballadors fan el manteniment de la maquinària.

 

Llegir més
imagen

Manresa descobreix una placa de record i homenatge dedicada al policia Edouard Guillem Trapero

La placa d’homenatge al policia local mort en acte de servei l’any 2012 està situada a l’illeta de confluència entre la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Blai. Familiars i amics, alcalde i regidors, companys de la Policia Local i representants d’altres cossos de seguretat han participat avui en un emotiu homenatge.

Llegir més
imagen

El Pont Nou es tancarà als vianants a partir de demà

Amb motiu dels treballs de rehabilitació i reforç estructural del Pont Nou, per motius de seguretat l’accés estarà tancat durant un màxim de 8 mesos. Tothom que vulgui travessar a l'altra banda del riu Cardener ho haurà de fer pel pont de la rotonda del Mil·lenari o amb el servei del bus interurbà Manresa - Sant Joan de Vilatorrada.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa organitza demà l'acte de cloenda dels Programes de Transició al Treball

Aquest curs s’ha impartit un mòdul més gràcies a la col·laboració econòmica i tècnica de la Diputació de Barcelona. En total, 31 alumnes han finalitzat els cursos de formació i inserció.

Llegir més

Acte de descobriment de la placa-record dedicada a l'agent Edouard Guillem Trapero

Dia: 27/05/2015
Hora: 11.00 h
Lloc: Entre la Carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Blai (a prop de l'Escola Ítaca)
Intervenen:

Valentí Junyent, alcalde de Manresa

Llegir més