Sala de premsa

imagen

El Vi_suals 2015 comença demà, vinculat a les construccions de pedra seca en el món del vi

Durant el cap de setmana es podrà gaudir a Manresa de les mostres i activitats que s’han organitzat en el projecte cultural Vi_suals, que se celebra fins el 7 de juny

Llegir més

Manresa se suma als actes de la XXII Setmana de la Internacionalització adreçada a les empreses exportadores

La jornada se celebrarà a Món Sant Benet el 18 de juny amb l’objectiu de donar a conèixer les últimes tendències i donar un pas endavant en el potencial exportador de les empreses.

Llegir més
imagen

Valentí Junyent presenta una xerrada de la pedagoga i escriptora manresana Eva Bach sobre l'educació de les emocions dels infants

La conferència d’Eva Bach, pregonera de la Festa Major de Manresa del 2013, desenvolupava una de les dues parts del seu darrer llibre, La bellesa del sentir. De les emocions a la sensibilitat

Llegir més
imagen

L'Ajuntament instal·larà plaques solars fotovoltaiques en règim d'autoconsum el Complex Esportiu Vell Congost

La Diputació de Barcelona ha concedit una subvenció de 30.000 euros a l’Ajuntament de Manresa perquè realitzí una instal·lació de plaques solars fotovoltaiques generadores d’energia elèctrica en règim d’autoconsum com a prova pilot.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Campanes avui de 13 a 15 h

El motiu són  els treballs que farà Endesa distribución eléctrica per localitzar una avaria a la xarxa de Baixa Tensió al carrer Campanes.


Llegir més

Treballs de manteniment de la senyalització horitzontal de la zona blava

Durant 3 dies es prohibirà estacionar en els àmbits en què s’estigui treballant.


Llegir més
imagen

L'Ajuntament i la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Manresa signen el conveni regulador del Pla de Desenvolupament Comunitari de la FAVM

El document ha estat rubricat aquest migdia per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; i pel president de FAVM, Enric Martí. Els Plans de Desenvolupament Comunitari són estratègies d’intervenció social que des de la participació de diferents agents territorials, entitats, agents socials i serveis donen resposta a les necessitats d’una comunitat.

Llegir més
imagen

La Generalitat inclou la Festa de la Llum en el catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya

El regidor de Cultura, Joan Calmet, manifesta que amb aquesta designació, la Festa de la Llum obté el merescut reconeixement, atesa la seva llarga trajectòria en el calendari festiu nacional així com la seva singularitat i personalitat pròpia.


Llegir més

Estas al atur? Vols treballar en el sector de la indústria ? Ara tens l'oportunitat!

El programa Ocupació al Bages Industrial ha presentat aquest mes de juliol la seva oferta formativa.

Llegir més
imagen

L'empresa Fibracat oferirà Wi-Fi de fibra òptica gratuït en un tram del Passeig Pere III

L'operadora de fibra òptica manresana ofereix Wi-Fi de lliure accés en el tram situat entre la plaça de Crist Rei i la plaça Sant Domènec. En següents fases aquest servei de Wi-Fi públic s’anirà estenent a d’altres espais de la ciutat. 


Llegir més
imagen

L'alcalde i el regidor de Cultura i Turisme passegen per la nova passera metàl·lica entre el Pont Vell i l'estació de Renfe

Valentí Junyent i Joan Calmet han comprovat sobre el terreny els resultats de les obres que han millorat la connectivitat amb el Camí Ignasià i l’accés al barri de la Guia.

Llegir més

Publicació del recull de dades bàsiques del mercat de treball del Bages (juny)

L’ajuntament de Manresa ha elaborat el recull de dades bàsiques del mercat de treball del Bages corresponent a 30 de juny de 2.015.

Llegir més
imagen

Marc Pulido va aplegar unes 180 persones en el primer concert dels "Sons del Camí"

El Parc de la Seu es va omplir de públic per gaudir de l’espectacle i la sonoritat de les biles, unes campanes planes d’alta vibració, que l’artista interpreta evocant una musicalitat mística i introspectiva que indueix a la reflexió i al recolliment.


Llegir més
imagen

Demà arrenca el 1r Any Jubilar del Camí Ignasià coincidint amb la festa de Sant Ignasi

L’obertura de la porta jubilar al Santuari de la Cova, la botifarrada, el mercat de Sant Ignasi, la visites guiades per conèixer la història dels comerços al carrer Carme i Sant Miquel, actuacions musicals, jocs i espectacles infantils, sopar a la fresca són, entre d’altres, els actes que tindran lloc demà al Centre Històric de la ciutat. 

Llegir més