Sala de premsa

imagen

Quatre noves agents cíviques i de suport viari col·laboraran amb la Policia Local per promoure el civisme i l'educació viària a Manresa

Es tracta d’una iniciativa pionera a la ciutat. Les agents es van incorporar a l’Ajuntament el setembre i fins ara han rebut formació de la mà d’agents de la Policia Local.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa destina 100.000 euros a un paquet d'actuacions per a la millora de la seguretat en la mobilitat

Són petites intervencions que es faran durant els propers dos mesos a diferents espais de la ciutat adreçats a resoldre punts malmesos a la calçada, a les voreres i als parcs infantils.

Llegir més
imagen

El CTM signa el conveni per formar part del gran centre proveïdor de tecnologia industrial a Catalunya

L’alcalde de Manresa i president del patronat del Centre Tecnològic de Manresa, Valentí Junyent, i els representants d’ASCAMM, BDigital, CETEMMSA, Barcelona Media i Leitat han subscrit el document aquest matí a Barcelona en un acte presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

Llegir més
imagen

Glòria Ballús, cap de Protocol de l'Ajuntament de Manresa, rep el premi nacional de l'Associació Catalana de Protocol

L’Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI) ha lliurat aquest divendres les seves màximes distincions i va valorar la trajectòria professional de la manresana que treballa a l’Ajuntament de Manresa des del 1971.

Llegir més
imagen

Els Reis Mags d’Orient reparteixen il·lusió a Manresa

En una Plaça Major plena de gom a gom, l’alcalde Valentí Junyent ha rebut aquest vespre a Ses Majestats i els ha demanat que l’any 2015 suposi la fi de la crisi i que portin salut, esperança i il·lusió per al futur.

Llegir més

Afectacions al trànsit amb motiu de la Cavalcada de Reis

El dilluns 5 de gener a partir de les 6 de la tarda es tallarà el trànsit a diversos carrers de la ciutat. Igualment el servei de bus urbà es veurà afectat en totes les línies a excepció de la Línia 8 Perimetral – Estacions.

Llegir més

Treballs de reparació de l'avaria del sistema de control d’accés a l'illa de vianants de la Seu

Els treballs, que començaran el proper dimecres, 7 de gener, consisteixen en la instal·lació d’unes noves espires de seguretat sota el paviment per tal de substituir les actuals.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa dedica el calendari institucional del 2015 a Manresa Ciutat Amiga de la Gent Gran

La distribució de les 4.000 còpies que s’han editat s’ha iniciat aquesta setmana i tots els ciutadans que el vulguin podran recollir-lo a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), a la planta baixa de l’edifici consistorial de Plaça Major, 1.

Llegir més
imagen

El lleó de la ciutat rebrà els Reis Mags a la plaça Major en la Cavalcada de la llum

La figura més nova de la imatgeria de la ciutat s’afegeix a la cavalcada dels reis d’Orient, que tindrà lloc el dilluns 5 de gener i comptarà amb la participació de 900 persones i 21 carrosses que formaran un seguici espectacular que tindrà un dels seus moments culminants amb l’arribada al consistori on els ciutadans, amb uns fanalets, il·luminaran la seva entrada a la plaça.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Indústria, aquesta nit

El tall es farà en horari de 22.00 a 07.00 h i el motiu són la continuació dels treballs de sanejament del sostre del túnel, pas inferior sota les vies del servei.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa diu que s'ha d'apostar per la indústria per redreçar i fer progressar la ciutat

Valentí Junyent ha manifestat aquest propòsit en la inauguració del nou edifici del CTM (Centre Tecnològic) celebrat aquest matí que ha comptat amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa lliura regals solidaris als avis necessitats

• La campanya, que és gestionada per Creu Roja Manresa, consisteix a portar a domicilis particulars un lot de productes que contenen una crema de cames, una crema de mans, una llet hidratant corporal i un stick labial.

Llegir més

Afectacions de trànsit amb motiu de les obres de construcció de la rotonda a la cruïlla dels carrers de la Pau i de Santa Joaquima

Es preveu que les restriccions durin 10 dies. Un cop es restableixi la circulació, el trànsit de vehicles ja es regularà en torn de la rotonda.

Llegir més