Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa i Manresa Nit es reuneixen per trobar mecanismes de cooperació

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Cultura i Turisme, Barris i Acció Comunitària, Joan Calmet, s’han reunit aquest matí amb els responsables de Manresa Nit, l’entitat que agrupa diversos locals d’oci nocturn de la ciutat. En la reunió s’han tractat les discrepàncies sorgides darrerament i s’ha acordat possibles nous models de cooperació entre el consistori i els representants de l’oci nocturn.

Llegir més

El Campi Qui Jugui es clou aquest dilluns amb una caravana de vehicles d'emergència

Els vehicles sortiran del Palau Firal a 2/4 de 5 de la tarda, passaran pel centre de Manresa i arribaran al Congost cap a 1/4 de 6. Seran a l’esplanada del Nou Congost fins a les 8 del vespre i tots els infants que ho desitgin podran pujar-hi i fer-hi una volta.


Llegir més

Afectacions del servei de bus urbà a causa de la Cavalcada de Reis aquest dimarts

Totes les línies del servei de transport públic Bus Manresa, excepte la Línia 8 Perimetral – Estacions, modificaran els recorreguts per a utilitzar vies alternatives com l’Avinguda Bases de Manresa i el carrer Barcelona o bé el passeig del Riu i la via Sant Ignasi.


Llegir més
imagen

Un equip de rugby d'una escola jesuïta nord-americana visitarà Manresa per conèixer el patrimoni ignasià

Una delegació de més d’un centenar de persones del Gonzaga College High School de Washington té previst visitar el 15 de març els principals espais turístics vinculats a Ignasi de Loiola.


Llegir més

Acte institucional d'inici de la commemoració dels 150 anys de la Policia Local de Manresa

Dia: 11/03/2016
Hora: 20.00 h.
Lloc: Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa
Intervenen:

Valenti Junyent, alcalde de Manresa

Albert Batlle i Bastardas, director general de la Policia

Llegir més

Visita del conseller Josep Rull a l'Ajuntament de Manresa i reunió del Consorci Viari del Bages

Dia: 11/03/2016
Hora: A partir 11:30. Roda de premsa: 13.15
Lloc: Ajuntament de Manresa
Intervenen:

Llegir més
imagen

El concurs de fotografia de la Fira de l'Aixada per Instagram ja té guanyadora

Txell Fusté és l’autora de la imatge “participant i gaudint a la vegada” que mostra una escenificació de la fira medieval. El premi, consistent en un cap de setmana a Andorra, es lliurarà el dijous 17 de març.


Llegir més
imagen

Càritas Manresa presenta quatre habitatges rehabilitats en un programa de masoveria urbana, amb la col·laboració de l'Ajuntament

Quatre famílies han col·laborat a reformar els pisos en què ara viuen, al Centre Històric de Manresa. Com a compensació per haver fet aquesta feina, no pagaran el lloguer durant els tres primers anys. Es tracta d’un projecte de masoveria urbana que ha estat iniciativa de Càritas Manresa, en col·laboració amb l’Ajuntament, que ha fet la selecció dels llogaters i hi ha col·laborat econòmicament. Aquest migdia s’ha fet la presentació d’aquest projecte d’èxit en matèria d’habitatge.


Llegir més
imagen

La Policia Local de Manresa presenta els actes de commemoració del seu 150 aniversari

El dia 1 de juliol de 1866 la ciutat de Manresa va crear la seva pròpia policia. Per celebrar un segle i mig de servei a  manresans i manresanes, durant aquest any s’ha organitzat un programa ampli d’actes per posar en valor el treball dels agents per la ciutat. 


Llegir més

El govern municipal de Manresa elabora un informe contrari al projecte del Portal de l'Agulla de l'Ajuntament de Sant Fruitós

L’equip de govern de l’Ajuntament de Manresa considera que  la modificació del Pla general de Sant Fruitós de Bages, que es planteja amb l’objectiu de fer possible la construcció d’un hotel, dos restaurants i una benzinera en uns terrenys de l’àmbit del Consorci de l’Agulla, projecte conegut com a Portal de l’Agulla, planteja diverses problemàtiques ambientals i no s’ajusta a un model urbanístic sostenible. L’equip de govern municipal ha elaborat un informe contrari a la proposta, que ahir es va discutir a la Junta de Portaveus i que es farà arribar a la Generalitat, que li va sol·licitar.


Llegir més
imagen

L'alcalde participa en la trobada de clubs de lectura de les biblioteques municipals que se celebra al Kursaal

Uns 1.600 lectors de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona participen a Manresa en una trobada –que es va celebrar ahir i es repeteix avui- que inclou la representació de l’obra teatral “El test”.Llegir més

Presentació projecte de Masoveria Urbana de Càritas Manresa

Dia: 09/03/2016
Hora: 12 del migdia
Lloc: C/ Sant Miquel, 29 - Manresa
Intervenen:

Llegir més

Presentació dels actes del 150è aniversari de la Policia Local de Manresa

Dia: 09/03/2016
Hora: 1 del migdia
Lloc: Sala de premsa de l'Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1)
Intervenen:

-Olga Sánchez, regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat

-Jordi Mora, cap de la Policia Local de Manresa

-Josep A. Serra, membre de la comissió organitzadora del 150è aniversari

Llegir més