Sala de premsa

imagen

La vicepresidenta del Govern i l'alcalde de Manresa inauguren la nova seu de la Comunitat de Sant Egidi

El nou centre d’activitats, nomenat la Casa de la Pau, és una cessió de l’Ajuntament de Manresa i està ubicat a la plaça Montserrat, en un annex de la Fàbrica Balcells. La comunitat atén actualment a més de 500 usuaris, especialment a persones desvalgudes de totes les edats,

Llegir més
imagen

Xerrada de Francesc Torralba per reflexionar sobre valors socials i drets humans

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la FUB aquest dimecres, 10 de desembre a les 8 de la tarda, en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Drets Humans.

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Guimerà per la campanya de Nadal 2014

El tancament del trànsit es farà a partir de demà i afectarà un total de nou dies festius i dissabtes: dissabte 6, dilluns 8, dissabte 13, dissabte 20, diumenge 21, dissabte 27 i diumenge 28 de desembre i dissabte 3 i diumenge 4 de gener.

Llegir més

El carrer Urgell restarà tallat al trànsit fins el 7 de gener

La Secció de Serveis Públics ha comunicat la modificació dels terminis de l’actuació per substituir la canalització del servei d’aigua potable, al tram entre el carrer del Born i de la Mel.

Llegir més

Es restableix el trànsit a la carretera de Viladordis, en el pas inferior de la C-55

Així mateix s’ha restablert el servei habitual de la línia 5 del bus urbà Sant Pau Viladordis amb parada al barri de Viladordis.

Llegir més
imagen

2.500 enquestes sobre la ciutat i un concurs de bandes de música, noves activitats del Consell de Joves de Manresa

Aquestes noves propostes es desenvolupen durant aquest primer trimestre i tenen per objectiu fomentar la participació dels joves i conèixer les seves opinions i inquietuds sobre la ciutat.

Llegir més
imagen

Una trentena de manresans participa a Sitges en el Cicle de passejades per a la gent gran "A cent cap als 100"

El recorregut d’ahir va permetre gaudir d’unes bones panoràmiques de la costa del Garraf, en un recorregut pels Colls Miralpeix, des del Far de Vilanova fins a la platja de Terramar.

Llegir més
imagen

Manresa estrena nous panells informatius a les parades del servei de bus urbà

Els nous panells permeten aportar informació sobre el temps real de pas dels busos així com informació addicional sobre temes relacionats amb el servei: avisos, trasllats o anul·lacions de parades en cas de talls de trànsit. A la vegada incorporaran un sistema d’àudio per invidents per millorar-ne l’accessibilitat.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa passa comptes del seu mandat amb els periodistes manresans

Valentí Junyent participa en un acte sense precedents a la ciutat responent les qüestions plantejades pels directors dels mitjans de comunicació locals.

Llegir més
imagen

Afectacions de trànsit per la celebració de la Fira de l'Aixada

Des de les 3 de la tarda d’aquest divendres fins a les 10 del vespre de diumenge, diversos carrers del Centre Històric quedaran tallats al trànsit.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa inicia els treballs de millora del Camí Vell de Rajadell

L’actuació preveu la  repavimentació i la senyalització d’un vial  que és molt utilitzat pels  vehicles i pels itineraris rurals  a peu.  Els treballs tindran una durada de sis setmanes i un cost de gairebé 300.000 euros.

Llegir més
imagen

L'antropòleg Manuel Delgado, demà als Pessics de saviesa

Parlarà de la passió amorosa com a estratègia social. L’acte es farà a les 8 del vespre a la Sala d’actes del Centre Cultural el Casino.

Llegir més
imagen

Manresa guanya dos premis en la 3a Mostra de projectes emprenedors d'FP a Catalunya

Un negoci de lloguer de gallines i la creació d’una pagina web especialitzada en oferir informació de les activitats que s’organitzen a la comarca del Bages promocionant especialment les accions solidàries, són els dos projectes guanyadors. Ambdós van ser presentats per alumnes de l’Escola Joviat.

Llegir més
imagen

Dos taüts negres i dos de blancs, de Pep Coll, guanya el quinzè premi Joaquim Amat-Piniella

El premi, convocat per Òmnium Bages i l’Ajuntament de Manresa, vol reconèixer la millor obra narrativa de temàtica social contemporània publicada entre la tardor de 2013 i la tardor de 2014. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Valentí Junyent

Llegir més