Sala de premsa

imagen

L'alcalde de Manresa es reuneix amb l'associació TIC3 per conèixer els seus plans per impulsar les empreses tecnològiques

Valentí Junyent ha rebut a l'Ajuntament la junta de la nova organització que agrupa 32 empreses i entitats relacionades amb el sector de les tecnologies de la informació i la comunicació de la Catalunya central. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament presenta tota l'oferta formativa i d'activitats esportives i culturals per al nou curs

Són prop d’un centenar d’activitats impulsades per diverses regidories i adreçades a tot tipus de públic i que es desenvoluparan des de setembre a gener.

Llegir més

Presentació de la cinquena edició del programa la Universitat Emprèn per fomentar la cultura emprenedora

La Fundació Universitària del Bages (FUB) acollirà aquest dimecres la jornada inicial adreçada als alumnes de les tres universitats de Manresa: La FUB, La Escola Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Enguany el concurs presenta com a novetat la possibilitat de triar entre dues formes de participació: per lliure o mitjançant un banc de projectes a escollir.

Llegir més

L'alcalde signa el contracte del crèdit ICO de 2,3 milions d'euros amb l'entitat financera que el gestionarà

Valentí Junyent i dos directius de l'àrea institucional del BBVA han signat el document que farà que, d'aquí pocs dies, 167 proveïdors de l'Ajuntament puguin cobrar 380 factures pendents anteriors al 30 d'abril

Llegir més

Endesa inicia nous treballs d'enderroc a edificis propers a l'Anònima

Durant dos mesos, els nous edificis afectats són els situats al carrer Sant Salvador 6-12, 14 - 20, al carrer Llussà 7 i 9, i al carrer Puigterrà de Dalt, 16-18.

Llegir més
imagen

Manresa acull un espai de recerca intensiva de feina amb la previsió d'atendre 400 demandants d'ocupació a l'any

L’espai estarà ubicat al CIO (Centre d’Iniciatives per la Ocupació) de l’Ajuntament de Manresa i els seus usuaris han de tenir una ferma voluntat d’incorporar-se a un lloc de treball i amb un objectiu professional clarament definit, a més d’uns mínims coneixements informàtics i una disponibilitat horària per assistir al CIO 4 hores al dia i 2 dies a la setmana durant un mes.

Llegir més
imagen

Manresa presenta un ampli programa d'actes per commemorar el tricentenari de la Guerra de Successió

D’abril a juny es podrà visitar l’exposició “Catalunya i la Guerra de Successió” i s’organitzaran diversos actes com sessions de jocs de rol, activitats didàctiques i el Dia Internacional dels Museus. La Festa Major també inclourà espectacles relacionats amb aquests fets històrics. I durant els mesos de setembre i octubre hi haurà els debats filosòfics Pessics de Saviesa com a plat fort del programa.

Llegir més

L'Ajuntament de Manresa atorga l'autorització sanitària a quatre establiments que fan tatuatges i pírcings

La Unitat de Sanitat ha comprovat que aquests centres compleixen amb les condicions tècniques i sanitàries pel que fa a les instal·lacions, mobiliari i esterilització del material, instrumental, ús de productes i material d’un sol ús o estèril, higiene i protecció personal, mesures d’autocontrol i gestió de residus.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa repara la part superior de la xemeneia dels Panyos per evitar despreniments

Durant l’actuació s’ha fet neteja i s’han fixat els materials susceptibles de caure a la via pública. Properament es començarà a redactar un projecte de rehabilitació per resoldre les fissures que presenta al llarg del seu fust.

Llegir més
imagen

Infants colombians expliquen la seva realitat en un documental que es podrà veure a l'Auditori de la Plana de l'Om

“Pequeñas voces” és un documental estrenat a Venècia i dirigit per Jairo Eduardo Carrillo que dóna veu a quatre nens i nenes de 8 a 13 anys que van néixer al mig de la violència i el caos de Colòmbia. La filmació, presentada a Manresa pel Consell Municipal de Solidaritat, es podrà veure aquest dimarts a les 7 de la tarda.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament talarà demà cinc arbres malalts de la plaça del Remei per garantir la seguretat de vianants i cotxes

Arran de la caiguda d’una branca de grans dimensions sobre un vehicle el novembre passat, els serveis tècnics de Jardineria han detectat que la majoria d’arbres presenten podridures molt importants que afecten al tronc i que no permeten la seva recuperació.

Llegir més

El Conservatori Municipal de Música de Manresa ofereix avui un recital gratuït de la pianista Katia Michel

El concert comença a les 8 del vespre, té una durada d’una hora i forma part del IV Cicle de Concerts de Professors i Ex alumnes del Conservatori.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa inicia els treballs de rehabilitació de la Torre Lluvià, una joia patrimonial de la ciutat

En aquesta primera fase s’enderrocaran les parts més malmeses de l’edifici modernista, es construirà una nova estructura metàl·lica interior amb nous forjats, i es refaran els tancaments i cobertes en mal estat.

Llegir més