Sala de premsa

imagen

Manel Fontdevila parlarà d'art i humor avui al Casino

La xerrada s’emmarca dins del cicle Parlem d’Art que organitza conjuntament l’Ajuntament de Manresa i Cercle Artístic de Manresa.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa diu que el repte de futur és compatibilitzar el creixement econòmic amb el desenvolupament sostenible

Valentí Junyent ha manifestat aquest propòsit en la inauguració del 2n Simposi de Producció Alimentària “Produccions Agrícoles” que s’ha celebrat aquest matí a la FUB i ha aplegat a unes 200 persones entre autoritats i experts en la matèria vinguts d’universitats i centres d’investigació de Catalunya, Espanya, França i Itàlia.

Llegir més
imagen

La Policia Local de Manresa impulsa una campanya preventiva per evitar atropellaments i accidents per Nadal

Aquest dissabte s’instal·laran tòtems informatius per conscienciar sobre els atropellaments. Amb el suport d’establiments de restauració i oci nocturn també es lliuraran tovalles i cartells informatius amb missatges de prevenció.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament millora la tanca perimetral del camp de futbol de la Mion

Soluciona els problemes de seguretat i deteriorament de la tanca vella

Llegir més
imagen

L'Ajuntament comença un nova campanya de visites guiades a “Manresa, cor de Catalunya”

La primera visita es farà aquest dissabte 7 de març i la proposta consisteix en un itinerari pels llocs més emblemàtics de la ciutat que, a més, inclou, al final del recorregut,  la possibilitat de fer un tast de productes locals i vins de la DO Pla de Bages.

Llegir més
imagen

Últim cap de setmana per veure l'exposició dels clics de Playmobil al carrer del Balç

La mostra, que ha rebut un total d’uns 3.000 visitants des que es va inaugurar el passat 24 de febrer, arriba a la seva fi aquest diumenge 8 de març, data fins la qual encara es pot participar en el joc del “Clic amagat”.

Llegir més

13 anys OTL

El proper dimecres, 18 de març a Barcelona a la Sala Moragues del Born Centre Cultural la Diputació de Barcelona organitza l'acte “Treball i salut mental: trencant l'estigma. Tretze anys de la Xarxa d'Oficines Tècniques Laborals

Llegir més

Tall de trànsit al carrer Sant Miquel

Amb motiu d’una avaria a la xarxa general d’aigua potable.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa finalitza els treballs de pavimentació del camí transversal del Poal

Amb aquesta actuació es dóna resposta a una petició històrica de l’Associació de Veïns de la Mion – Puigberenguer per millorar la mobilitat i la seguretat d’aquest entorn. L’actuació ha abastat una longitud de 910 metres i ha tingut un cost de 75.294 euros.

Llegir més
imagen

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat lliura els premis del concurs LlumCat 2015

El regidor de Cultura, Joan Calmet, ha lliurat els premis d’un concurs que enguany ha comptat amb 472 participacions.

Llegir més
imagen

L'humor en clau femenina, la música i la creació literària, protagonistes dels actes del Dia de la Dona a Manresa

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa acollirà aquest divendres, 6 de març, l’acte institucional que comptarà amb la intervenció de la Catedràtica de francès Anna Rotllan i es farà l’entrega de premis dels concursos de microrelats i dibuix.

Llegir més
imagen

L'alcalde assisteix a la presentació del nou centre de simulació clínica al campus de Manresa de la Uvic-UCC

El Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment Clínic afegirà valor a la clínica universitària i als estudis de salut de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Llegir més
imagen

Gairebé 2.000 persones han visitat l'exposició de cliks medievals al carrer del Balç

Coincidint amb la Fira de l’Aixada, l’exposició ha esdevingut un autèntic èxit i ha permès donar a conèixer el carrer medieval a moltes persones que mai no l’havien visitat. La mostra de clicks restarà oberta fins al proper diumenge, 8 de març.

Llegir més