Sala de premsa

imagen

L'Ajuntament de Manresa substituirà dos pins inclinats al parc del carrer Cintaires

Davant la preocupació dels veïns per la caiguda d’un arbre mesos enrere, el departament de Parcs i Jardins plantarà exemplars d’ espècies més adequades per aquest espai.

Llegir més
imagen

La 1a Nit del Turisme al Bages posa de manifest el potencial d'un dels sectors que més creix a la comarca

L’alcalde de Manresa va assistir a l’acte, que va aglutinar unes 250 persones implicades en el sector tant de l’àmbit públic com del privat. També es va lliurar el premi Bages Impuls al Pare Iriberri per la seva implicació en el Camí Ignasià. 

Llegir més

Es posposa l'Aula de Cultura TransArt 'Propostes artístiques per a la transformació personal i social'

L'aula, que començava avui, queda aplaçada per la propera programació quadrimestral d'Aules de Cultura (febrer- juny 2015).

Llegir més
imagen

L'Ajuntament posa en marxa diverses actuacions per millorar l'itinerari ciclista cap al Parc de l'Agulla

Durant un mes, s’actuarà en tres trams del recorregut ciclista que connecta el Parc de l’Agulla amb el centre de la ciutat amb l’objectiu de millorar les condicions de seguretat i confort dels ciclistes i dels vianants.

Llegir més
imagen

Manresa estrena nous panells informatius a les parades del servei de bus urbà

Els nous panells permeten aportar informació sobre el temps real de pas dels busos així com informació addicional sobre temes relacionats amb el servei: avisos, trasllats o anul·lacions de parades en cas de talls de trànsit. A la vegada incorporaran un sistema d’àudio per invidents per millorar-ne l’accessibilitat.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa passa comptes del seu mandat amb els periodistes manresans

Valentí Junyent participa en un acte sense precedents a la ciutat responent les qüestions plantejades pels directors dels mitjans de comunicació locals.

Llegir més
imagen

Afectacions de trànsit per la celebració de la Fira de l'Aixada

Des de les 3 de la tarda d’aquest divendres fins a les 10 del vespre de diumenge, diversos carrers del Centre Històric quedaran tallats al trànsit.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa inicia els treballs de millora del Camí Vell de Rajadell

L’actuació preveu la  repavimentació i la senyalització d’un vial  que és molt utilitzat pels  vehicles i pels itineraris rurals  a peu.  Els treballs tindran una durada de sis setmanes i un cost de gairebé 300.000 euros.

Llegir més
imagen

L'antropòleg Manuel Delgado, demà als Pessics de saviesa

Parlarà de la passió amorosa com a estratègia social. L’acte es farà a les 8 del vespre a la Sala d’actes del Centre Cultural el Casino.

Llegir més
imagen

Manresa guanya dos premis en la 3a Mostra de projectes emprenedors d'FP a Catalunya

Un negoci de lloguer de gallines i la creació d’una pagina web especialitzada en oferir informació de les activitats que s’organitzen a la comarca del Bages promocionant especialment les accions solidàries, són els dos projectes guanyadors. Ambdós van ser presentats per alumnes de l’Escola Joviat.

Llegir més
imagen

Dos taüts negres i dos de blancs, de Pep Coll, guanya el quinzè premi Joaquim Amat-Piniella

El premi, convocat per Òmnium Bages i l’Ajuntament de Manresa, vol reconèixer la millor obra narrativa de temàtica social contemporània publicada entre la tardor de 2013 i la tardor de 2014. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Valentí Junyent

Llegir més
imagen

El carrer del Balç inaugura una exposició espectacular amb més d’un miler de playmobils

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sílvia Gratacós, ha animat a visitar una proposta molt atractiva per al públic familiar així com per a aficionats i col·leccionistes d’aquests mítics ninotets.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa inicia una nova fase dels treballs de reforma del Parc Vila Closes

L'actuació que ha començat avui té una durada prevista de dos mesos i consisteix en la col·locació d’una barana metàl·lica, la substitució de llambordes, la col·locació d’una nova escala d’accés, l’adequació de la xarxa de reg, la formació d’escocells i la plantació de nous arbres a les tres feixes del parc.

Llegir més
imagen

Manresa presenta la campanya "Obertament" per lluitar contra el tabú social i la incomprensió amb els malalts mentals

Obertament, l’aliança catalana de lluita contra l’estigma i la discriminació en salut mental, llança la campanya “No facis com si res: Dóna la cara”, amb l’objectiu de sensibilitzar que tenir un problema de salut mental és comú i no hauria de ser vergonyós parlar-ne.

Llegir més