Sala de premsa

S'obre la convocatòria de les dues línies de microcrèdits per a la creació i la modernització d'empreses

Fins el 30 de setembre es podran presentar les sol·licituds per a uns ajuts que poden arribar a un límit màxim de 5.000 euros. 

Llegir més
imagen

Manresa acull la presentació de l'obra "Bandera Negra", una novel·la històrica sobre la Guerra de Successió

La presentació del llibre feta pel propi autor, Jordi Santasusagna, forma part del cicle que es farà cada dimarts fins al 3 de juny al Centre Cultural el Casino, per donar a conèixer les novetats editorials i top vendes sobre els fets de la Guerra de Successió a Catalunya i al Bages.

Llegir més
imagen

El servei s'inserció de persones amb discapacitat del CIO gestionat per AMPANS aconsegueix 35 contractacions

AMPANS, que es va fer càrrec del servei el setembre de l’any passat després de signar un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa, ha atès 190 persones en aquests mesos.

Llegir més

La Fundació CATIC aposta per continuar la promoció de la tecnologia i del sector TIC a través dels seus patrons i les empreses i entitats associades

Els patrons de la Fundació decideixen el cessament temporal de l’activitat per les pèrdues acumulades com a conseqüència de la davallada d’ingressos.

Llegir més
imagen

El Consell Municipal de la Gent gran visita les instal·lacions de la seva nova seu a l'Ateneu les Bases

Una trentena de representants de diferents entitats de gent gran de Manresa coneixen “in situ” l’espai fix que tindran a la ciutat per desenvolupar les seves activitats.

 

Llegir més
imagen

Una prestigiosa revista eslovena d'arquitectura publica un reportatge sobre la urbanització del Camí dels Corrals

El magazine digital Landezine Landscape Architecture Works, que és una societat que es dedica a promocionar l’arquitectura de paisatge, destaca la urbanització del Camí dels Corrals com un projecte urbà d’èxit i regenerador. L’obra, signada per Santamaria arquitectes per encàrrec de l’Ajuntament de Manresa, ha estat escollida al costat de projectes de Xina, Suissa, South Africa, etc.

Llegir més
imagen

El govern municipal retalla el dèficit acumulat i rebaixa l'endeutament fins a situar-lo dins del límit legal per primer cop des del 2008

El portaveu municipal, Antoni Llobet, i el regidor d’Hisenda i Governació, Josep Maria Sala, han afirmat avui durant la presentació de la liquidació del pressupost municipal de 2013 que aquests bons resultats són el fruït de la bona gestió de la despesa, l’estalvi de tots els departaments i de l’esforç dels treballadors municipals, de les entitats i dels ciutadans.

Llegir més
imagen

Demà s'inaugura l'exposició de les millors fotografies del concurs social de Foto Art Manresa al Selves i Carner

La mostra es podrà visitar fins el 28 de març de 2014, de dilluns a divendres, de 16 a 21 hores, i recull una selecció de les 40 imatges que van aconseguir la millor puntuació d’un total de 500 fotografies presentades.

Llegir més
imagen

El 36è Carnestoltes Infantil aconsegueix una gran èxit de participació i de públic

Els organitzadors del Carnestoltes Infantil de Manresa -Ajuntament de Manresa amb la col·laboració d’Imagina’t i la Federació de Mares i Pares d’Alumnes de Manresa (FAMPA) - agraeixen la multitudinària participació de públic i la col·laboració de voluntaris i grups musicals.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa reafirma el rebuig de l'Ajuntament a la reforma de la llei de l'avortament en la commemoració del Dia de la Dona

 

Valentí Junyent ha destacat també la importància del 25è aniversari de l’Institut Català de les Dones en el seu discurs de cloenda de la commemoració del 8 de març. Durant l’acte, s’ha llegit la Declaració institucional, que reivindica el paper de les dones a la història i a la societat; s’han entregat els premis dels concursos de microrelats i de dibuix i la mezzosoprano Mireia Pintó ha parlat de la seva experiència de dona.

 

 

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa afirma que la connectivitat ferroviària "és un element clau per a l'equilibri territorial

Valentí Junyent destaca, en el seu parlament de cloenda de la jornada 'La connectivitat ferroviària a Manresa', que “s’està aconseguint la planificació i la coordinació entre administracions per continuar avançant”.

Llegir més
imagen

El Carnestoltes a Manresa agafa embranzida i recupera 28 anys després una rua oberta a tots els públics

Dissabte a la tarda es farà el carnestoltes per a tots els públics i diumenge al matí es celebrarà la nova edició del Carnestoltes Infantil que tindrà una participació de 15 carrosses i més de 1.600 persones i amb el món del cinema com a eix temàtic.

Llegir més
imagen

La consulta sobre el futur del Teatre Conservatori es farà els dies 10 i 11 de maig

La pregunta serà “Creu que el nou Pla General ha de preveure una ampliació de la Plaça Sant Domènec sense l’edifici del Teatre Conservatori?” i podran votar a diferents punts de la ciutat els majors de 16 anys que siguin residents a Manresa.

Llegir més
imagen

El Conservatori Municipal de Música de Manresa arrenca demà el nou cicle de concerts gratuïts de professors i ex alumnes

El cicle tindrà lloc del 7 de març al 22 de maig, a l’Auditori del Conservatori, i les peces que s’interpretaran seran de musica clàssica, d’una hora de duració i de gran qualitat.

 

Llegir més