Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’Ajuntament de Manresa organitza una jornada sobre d’Innovació i Salut

Se celebrarà aquest dijous 27 de febrer a la Sala d’Actes d’Althaia. Amb el títol “Què es fa al territori i cap on anem?”,  la jornada té l’objectiu de posar en valor tot el que s’està fent al territori i descobrir possibles sinergies entre persones emprenedores, empreses, startups i institucions dins els àmbits de la salut i la innovació. L’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia.


Llegir més
imagen

Escollit el logotip que representarà la Taula de la Salut Mental de Manresa

Una imatge amb un grafisme dinàmic, que representa un trencaclosques que simbolitza l’encaixa a la societat de l esperones afectades per trastorns de salut mental. Així és el logotip que ha estat escollit per representar la Taula de la Salut Mental de Manresa. És obra de d'Anna Levchenko, alumna de l'Escola d'Art de Manresa, i Juan Pérez Romero, usuari del Club Mosaic i ha estat escollit entre les 16 propostes presentades, que s’han pogut veure en una exposició.

Llegir més
imagen

La fase de participació del PAM avança a bon ritme i ja suma aportacions de més de 800 persones

157 persones han assistir a les 4  sessions participatives presencials.  Fins avui, el web del PAM (www.manresa.cat/pam) ha rebut les valoracions de 675 persones.  Aquest web restarà obert fins al proper dia 15 de març.

Llegir més
imagen

S'INICIA LA SELECCIÓ DEL PROGRAMA SINGULARS 2020 (INSERLAB 4.0)

El programa, del que estem pendents d'aprovació en els propers dies, està adreçat a joves entre 16 i 29 anys i es desenvolupa conjuntament amb la Fundació Ampans, el Centre de Formació pràctica i l'Escola Joviat.

Llegir més
imagen

Manresa Turisme estrena punt d’informació turística 24 hores

Està ubicat a la mateixa façana de l’Oficina de Turisme. Des d’aquest punt es podrà consultar tàctilment el web manresaturisme.cat  en qualsevol moment del dia.

Llegir més
imagen

"Fugir era el més bell que teníem", de Marta Marín-Dòmine, guanya el vintè premi Amat-Piniella

El premi, convocat per Òmnium Bages-Moianès i l’Ajuntament de Manresa, vol reconèixer la millor obra narrativa de temàtica social contemporània publicada entre la tardor de 2018 i la tardor de 2019. El lliurament ha tingut lloc avui, 19 de febrer, a les set de la tarda, a l’Auditori de la Plana de l’Om. L’escriptora barcelonina Marta Marín-Dòmine, que actualment viu al Canadà, s’ha endut els 2.000€ del premi i l’escultura de Ramon Oms que fa de guardó.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa intervé en 118 conflictes veïnals i en resol el 60%

Durant el 2019, el servei municipal Enllaç ha atès 268 persones que manifestaven diferents problemàtiques que afectaven a un total de 1.884 persones.

 

Llegir més
imagen

INICI MARÇ 2020: CURS D'ATENCIÓ CENTRADA EN LA PERSONA

Formació adreçada a persones aturades que hagin treballat o estiguin interessades en treballar en el sector d'atenció a les persones grans

Llegir més
imagen

Se signa l’acord de col·laboració per a la 4a edició del premi a projectes empresarials al Bages

CaixaBank, amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”,  lliurarà un total de 7.000 euros per premiar i incentivar projectes empresarials d’emprenedors al Bages. A més, hi haurà altres premis complementaris, dotats per la FUB i la UPC.

 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament reparteix a les escoles un conte de la llegenda de la llum i l'aigua i una bossa per incentivar el projecte Biblionius

Es tracta de dues iniciatives  que tenen per objectiu continuar fomentant la lectura i l’intercanvi de llibres i, alhora, donar a conèixer algunes de les llegendes de la ciutat als infants i a les famílies

Llegir més