Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Petit Cine Club projecta aquest diumenge la pel·lícula “Gordon i Paddy”

La projecció es farà a les 11.30 a l’Auditori Plana de l’Om

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa recull el guardó que acredita el seu màxim nivell de Transparència per sisè any consecutiu

Es tracta del guardó Segell Infoparticipa, que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La regidora de Recursos Humans i Govern Obert, Montserrat Clotet Masana, rep la distinció en un acte presidit per la rectora de la UAB, Margarita Arboix Arzo, i el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé Barril.

Llegir més
imagen

Convocat el VIII premi Josep M. Planes d’investigació periodística

El guardó, convocat per l’Ajuntament de Manresa i la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, distingirà el millor treball d’investigació publicat o editat entre gener de 2019 i novembre de 2020.

Llegir més
imagen

Dilluns s’obren les inscripcions per a les activitats de la temporada de tardor de Manresa Jove

Les activitats es desenvoluparan respectant totes les mesures sanitàries preventives

Llegir més
imagen

Tres noves propostes d’Espais Creatius als centres cívics de Manresa inicien el període d’inscripcions el proper dilluns

Escriptura creativa, Poesia visual sobre ciutats i Stop motion per denunciar la violència de gènere són les noves propostes de la programació cultural del Casal de les Escodines i el centre cívic Selves i Carner.

Llegir més
imagen

S’inicia una nova fase d’obres al futur Museu del Barroc per valor de prop d’un milió d’euros

Nou pas endavant per transformar el Museu Comarcal de Manresa, un gran equipament del segle XVIII, en el museu de referència de l’art barroc a Catalunya. El projecte —de 4,4 milions d’euros— permetrà guanyar un equipament cultural i patrimonial de primer ordre al país, potenciar la Manresa 2022 i revitalitzar el Centre Històric. Ara, s’inicia una nova fase d’obres per valor de prop d’un milió d’euros i es dona el tret de sortida a la futura museïtzació de l’espai.

Llegir més
imagen

Manresa inaugura l’exposició ‘Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya’ i acull la presentació de la Setmana de la Pedra Seca

La mostra, que es podrà visitar fins al 18 d’octubre a la Casa Lluvià, ofereix una panoràmica àmplia sobre les construccions i les tècniques de pedra seca presents al nostre país i posa èmfasi en les variants tipològiques més habituals i en la diversitat territorial. Durant la inauguració s’ha presentat també la Setmana de la Pedra Seca, que tindrà lloc del 23 al 29 de novembre arreu del país, amb l’objectiu de visibilitzar i posar en valor el teixit d’entitats, col·lectius i persones voluntàries en què se sustenta el coneixement, la divulgació i el manteniment de la pedra seca a Catalunya.

Llegir més