Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’Ajuntament de Manresa convoca l’acte institucional de la Diada Nacional a la plaça Onze de Setembre

L’acte comptarà amb els parlaments de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i enguany de la historiadora Assumpta Montellà. L’acte és obert a les entitats i associacions que vulguin participar a l’ofrena floral, que s’hi han d’inscriure abans del proper dilluns.

Llegir més
imagen

S’obre un segon període per presentar sol·licituds per a les llars d'infants públiques de Manresa

Les famílies que no varen presentar sol·licitud dins el termini habitual podran sol·licitar plaça a l’Oficina municipal d’escolarització (OME) a partir d’avui i fins al dimarts 10 de setembre.

Llegir més
imagen

Manresa Turisme busca figurants per a imatges promocionals

Per participar  només cal enviar una fotografia actual amb el nom, edat, telèfon de contacte i sessió o sessions en què es vol col·laborar a comercial@manresaturisme.cat abans del 10 de setembre.

Llegir més
imagen

Demà s’ofereix una visita comentada de l'exposició d’Alfred Figueras al Centre Cultural el Casino

La mostra, que arriba de la mà de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i està comissariada per M. Assumpta Sala, i es pot visitar fins al 27 d'octubre


 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa obre una nova convocatòria de microcrèdits per a la creació d'empreses

Fins al  30 de setembre de 2019 es poden presentar al Registre General de l’Ajuntament de Manresa les sol·licituds per a la concessió de microcrèdits per a la creació d’empreses a Manresa.

 

Llegir més
imagen

Manresa forma part del grup de municipis que no reconeix el deute reclamat per Endesa de les famílies en situació de pobresa energètica

Manresa és un dels més de 400 municipis catalans que han rebut la carta d’Endesa en què amenaça de tallar la llum a les famílies més vulnerables si no es paga el 50% del deute d’aquests usuaris. Davant d’aquesta situació, que en el cas de Manresa afectaria 485 famílies, l’Ajuntament s’ha posicionat al costat de la resta de municipis i té una posició clara de no reconèixer el deute reclamat per Endesa. Manresa ha participat a les reunions dels darrers dies en les quals es posen les bases per fer un front comú en defensa de la llei 24/2015, reclamar la negociació entre la Generalitat i Endesa, i exigir la condonació del deute acumulat de les famílies.


Llegir més
imagen

Es presenta "Municipa!", un nou joc de taula per viure l'experiència de governar una ciutat

Ha estat dissenyat pel CAE amb el suport de la Diputació de Barcelona.  Té l’objectiu de fer passar una bona estona jugant amb la família o els amics i alhora ajudar a comprendre millor les competències municipals. Se n’han editat 250 exemplars que properament es distribuiran a les escoles i centres d’educació del lleure de la ciutat.

Llegir més
imagen

Demà es faran treballs de pavimentació als carrers Fra Jacint Coma i Galí i Josep Esteve

Avui s’està actuant als carrers València, Tortonyes, Girona i l’aparcament de la Balconada. Les actuació forma part del paquet de treballs de millores de les calçades que afectarà a trams de 22 vials de la ciutat i que van començar durant l'agost.


Llegir més
imagen

El Centre Cívic Selves i Carner í el Casal de les Escodines mostren dues exposicions aquest mes de setembre

El Casal de les Escodines acollirà “365 dies cuidant “, realitzada per la Junta d’Infermeria d’Althaia per fer visible el dia a dia de les infermeres. D’altra banda, el Centre Cívic Selves i Caner hi farà estada l’exposició “Diversitat”

 

Llegir més
imagen

62 pesones ateses, totes de caràcter lleu, al Correfoc d'ahir al vespre

Un total de 62 persones van ser ateses al Correfoc d’aquest any. Només tees van ser traslladades a l’hospital. La xifra d’atencions va ser inferior a la de l’any passat, que va elevar a 86, i la de fa dos anys (103). Al Castell de Focs es van atendre 12 persones i al concert de Doctor Prats, 6. 


Llegir més