Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’Ajuntament i Aigües de Manresa ja han instal·lat 46 comptadors solidaris a cases de famílies vulnerables

L’Ajuntament de Manresa i l’empresa municipal Aigües de Manresa estan duent a terme durant aquests dies de crisi del coronavirus una intensa tasca per instal·lar comptadors solidaris en habitatges on viuen persones vulnerables, amb l’objectiu que no hi hagi cap persona ni família sense aigua corrent a casa. Fins a dia d’avui, Aigües de Manresa ja ha instal·lat 46 comptadors solidaris.


Llegir més
imagen

Althaia, UManresa-FUB, Avinent, Eurecat, UPC i l’Ajuntament de Manresa coordinaran la impressió 3D d’equips de protecció per part d’empreses i particulars

  • La col·laboració d’empreses i particulars en la producció d’equips de protecció individual per a centres sanitaris i sociosanitaris ha de seguir uns patrons de fabricació perquè es puguin utilitzar.
  • Aquesta col·laboració es concreta en la impressió 3D de pantalles de protecció facial i manetes de porta.

 

Llegir més
imagen

La Coordinadora contra el Càncer del Bages continua oferint suport telemàtic a tots els pacients que ho necessitin

Aquest servei atén les 24 hores del dia a través del telèfon gratuït d´Infocàncer (900 100 036)

Llegir més
imagen

Més de cent cosidores voluntàries de Manresa s’han ofert per seguir confeccionant mascaretes

S’ha tallat roba per confeccionar 8.000 mascaretes més a banda de les 3.000 mascaretes i les 500 bates per Althaia que ja s’havien fabricat anteriorment.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa ofereix un servei d’atenció en el dol per a les famílies afectades pel Covid-19

Des dels Serveis Socials de l’Ajuntament es treballa conjuntament amb Mémora, Espai de Suport al dol; i amb el servei d'Acompanyament en el Dol de la Catalunya Central per atendre a les persones que ho necessitin

Llegir més
imagen

L’Ajuntament reparteix més d’un centenar de lots de la plataforma dels aliments

Davant la parada tècnica de la plataforma dels aliments a causa de la crisi del Covid-19, els i les professionals de  Serveis Socials han fet el lliurament de productes a famílies necessitades  al Mercat de Puigmercadal.

Llegir més

L’Ajuntament de Manresa amplia el termini de pagament de l’IBI del 3 de juliol fins al 21 d’agost per la crisi del coronavirus

L’ampliació dels terminis es fa per donar facilitats als contribuents en el pagament de l'IBI i s’afegeix a altres mesures econòmiques i fiscals adoptades per l’Ajuntament de Manresa per frenar l’impacte econòmic de la pandèmia sobre la ciutadania, els autònoms, el petit comerç i les empreses.

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa demana a la ciutadania que intensifiqui la neteja i la desinfecció de les llars per lluitar contra el coronavirus

El consistori ha editat dos cartells -un per a llars sense malalts de coronavirus i un altre per a les que sí en tenen- amb l'objectiu de donar la màxima difusió als consells del Departament de Salut entre les famílies manresanes.

Llegir més