Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Els equipaments de joventut de Manresa encaren el nou curs amb noves activitats i seguint tots els protocols Covid

El Casal de Joves La Kampana i l’Espai Jove Joan Amades es posen en marxa. Per accedir a les activitats, caldrà inscripció prèvia, rentat de mans i ús de mascareta. A l’entrada, es farà un control de temperatura als participants, que hauran de signar un full d’autoresponsabilitat. Els grups no podran ser superiors a deu persones.

Llegir més
imagen

El CEDEM ofereix una nova tanda de càpsules formatives on-line per a emprenedors i empreses

Les formacions són gratuïtes. Les places són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.  

Llegir més
imagen

L’Ajuntament programa per la setmana vinent més actuacions de millora de les calçades

Els treballs previstos es realitzaran als carrers Pare Ignasi Puig, Canigó, Puig i Cadafalch i Sagrada Família

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa homenatja Salvador Farrés Oliveras, que compleix 100 anys

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; i la  regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa Maria Ortega Juncosa, li han lliurat un obsequi i un ram de flors per celebrar el seu centenari.

Llegir més
imagen

Exhaurides les places per la caminada nocturna Montserrat-Manresa d’aquest dissabte

La caminada nocturna Montserrat-Manresa que s’organitza el mes de juliol amb motiu de les Festes de Sant Ignasi i es repeteix el mes de setembre ha exhaurit les places per aquest dissabte 5 de setembre.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa manté l’acte institucional de la Diada Nacional a la plaça Onze de Setembre i fa una crida a les entitats per apuntar-se

L’acte complirà amb els protocols marcats amb motiu de la Covid. L’ofrena floral es limitarà a un màxim de dues persones per cada entitat, que hauran d’inscriure’s de manera prèvia.

Llegir més
imagen

S’ajorna la visita comentada a l’exposició 'Elogi del malentès'

L’activitat s’havia de celebrar demà a la Sala d’Exposicions del Centre Cultural El Casino. Resta ajornada fins a nova data.

Llegir més
imagen

Continuen els treballs de millora de les calçades

Demà s’inicia l’actuació a un tram del carrer Cerdanya. Dilluns vinent, l’actuació tindrà lloc al carrer Major.

Llegir més
imagen

S’inicia el repintat anual de les zones blaves i verdes de la ciutat i s’habiliten 19 places per compensar la reducció en altres indrets

Les noves places s’habilitaran al tram final de la carretera de Cardona. L’Ajuntament recorda que l’actual concessió finalitza el 2023 i que en aquests moments s’està estudiant la remunicipalització del servei.

Llegir més
imagen

S’obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

El període de matriculació és del 7 al 10 de setembre per a antics alumnes i del 14 al 25 de setembre per al públic en general. S’ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi. S’estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos.


Llegir més