Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Un Big Escape al Balç, un pelegrinatge musical i un taller d’esgrima antiga, novetats destacades de les Festes de Sant Ignasi

Del 20 al 31 de juliol els carrers Sobrerroca, Sant Miquel, plaça Major i voltants acolliran, també, els actes ja clàssics com el cicle de concerts Sons del Camí, les visites guiades, la caminada nocturna de Montserrat a Manresa, el Concurs d’aparadors del Centre Històric i el sopar a la fresca.

Llegir més
imagen

La campanya "Compra i guanya" del Centre Històric de Manresa lliura trenta premis turístics

La campanya, que impulsen de forma conjunta els 30 municipis catalans que han decidit formar part de la Xarxa de Barris Antics, té com a objectiu dinamitzar el comerç i l’activitat turística als nuclis antics de la ciutat. Avui ha lliurat els premis la regidora de Centre Històric, Claudina Relat.

Llegir més
imagen

Comencen les obres d’una passera per a vianants sobre el Cardener, a la zona de Can Poc Oli de Manresa

El projecte va ser guanyador del Pressupost Participatiu del 2016 però estava pendent. Els treballs consistiran a instal·lar una estructura de formigó de 35 metres de llarg i 2 d’ample, i duraran uns dos mesos.


Llegir més
imagen

La ràpida utilització d’un desfibril·lador públic permet en la reanimació d’una persona que havia patit una aturada cardíaca a Manresa

Un home que havia tingut una aturada cardíaca en ple carrer a Manresa, ahir dijous, va ser atès per un vianant, que va utilitzar un desfibril·lador públic per a les tasques de reanimació. Els equips d’emergència van arribar posteriorment, i l’afectat es recupera favorablement. Manresa disposa d’una xarxa de 30 desfibril·ladors en diversos espais de la ciutat.


Llegir més
imagen

Obertes les inscripcions per participar en el pelegrinatge musical de les Festes de Sant Ignasi

El pelegrinatge musical és una nova activitat gratuïta que es durà a terme el dia 30 de juliol al vespre i consisteix en realitzar un petit itinerari a quatre  espais ignasians, maridant l’experiència espiritual amb la música i la literatura. Les places són limitades i cal apuntar-se a través del web de www.manresaturisme.cat.

Llegir més
imagen

La 22a Fira Mediterrània presenta el programa que omplirà Manresa de la cultura d'arrel del 10 al 13 d'octubre

L’objectiu és posicionar la Fira com el mercat estratègic de l’arrel amb una programació artística basada en tres eixos: mirades, joves talents i gènere. Les entrades dels espectacles de pagament es podran comprar el dilluns 15 de juliol, a partir de les 18 h, a www.firamediterrania.cat i als punts de venda habituals.

Llegir més
imagen

Dilluns finalitza el termini per demanar els ajuts convocats per l’Ajuntament adreçats a les empreses que contractin persones a l’atur

Es tracta d’ajudes econòmiques que poden ser del 50 o el 75% dels costos salarials dels treballadors contractats.

Llegir més
imagen

Bany nocturn aquest divendres a la piscina exterior municipal de Manresa

Els joves a partir de 14 anys podran gaudir de les 9 a 12 de la nit  d’un bany a la llum de la lluna amb ambient, música chill-out i servei de bar.

Llegir més
imagen

L’alcalde de Manresa assisteix a la festa d'homenatge a la gent gran del barri de Sant Pau

Valentí Junyent, acompanyat de la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega, ha lliurat un record al les dues persones de més edat del barri, Amparo Antequera i José López.

Llegir més
imagen

Demà tindrà lloc la Trobada amb l’artista al voltant de l’exposició dels presos polítics amb Quim Moya i Marià Dinarès

A les 7 de la tarda, Moya i Dinarès duran a terme un guiatge a través de les tres instal·lacions que formen la mostra, Presos polítics a l'Espanya contemporània, del madrileny Santiago Sierra, que va ser censurada en la Fira ARCO 2018; Des del Groc, del Marià Dinarès, i Mantra del record, de Quim Moya.

Llegir més