Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’exposició “Manresa. Te’n recordes?”, que il·lustra amb delicadesa i simpatia la Manresa dels anys 60, es podrà veure tot el novembre al Casal de les Escodines

El Casal de les Escodines acull des de demà dimarts i fins al dia 30 de novembre l’exposició d’il·lustracions de Ferran Costa. D’altra banda, el Centre Cívic Selves i Carner acull fins al 15 de novembre l’exposició fotogràfica “Llar. Àgora. Fàbrica. Mercat. Visions del Centre Històric de Manresa” de la regidoria del Centre Històric i una mostra dels treballs de l’alumnat dels tallers d’artesania de l’AVV Saldes-Pl. Catalunya, la segona quinzena.

Llegir més
imagen

La servitització com a estratègia d’economia circular i impuls competitiu de la indústria

Lloc: FUB2. Avinguda de les Bases de Manresa, 1 de Manresa
Data: 15 de novembre 2019
Horari: de 9.00 a 13.00 hores

Llegir més
imagen

Les famílies monoparentals obtindran de nou un ajut per al pagament de l’IBI

La finalitat d’aquest ajut és equiparar la repercussió que té l’IBI en l’economia familiar amb les famílies que tenen la consideració de nombroses. El termini per presentar la sol·licitud ha començat avui i acabarà el 31 de desembre.

 

Llegir més
imagen

Ampliació d'horari del cementiri i reforç del servei de bus per Tots Sants

Divendres i dissabte  també hi ha previstos diversos cultes religiosos a la Capella del cementiri

Llegir més
imagen

Manresa visita Idrija (Eslovènia) en unes jornades de treball sobre la xarxa europea URBACT al Centre Històric de la ciutat

Els representants de la xarxa URBACT a Manresa van reunir-se a Idrija (Eslovènia) per a realitzar un taller de 3 dies, juntament amb representants d’Altena (Alemanya) i Idrija (Eslovènia), dues de les ciutats que comparteixen projecte amb la capital del Bages. La regidora del Centre Històric, Claudina Relat, va formar part de la comitiva.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament inicia dilluns vinent una actuació per millorar l’accessibilitat a 12 passos de vianants de la ciutat

Els treballs de rebaixos de voreres es faran als carrers Aragó, Saleses, Indústria, Sant Fruitós, València i carretera de Sant Joan. La durada prevista és de 6 setmanes i té un pressupost de 53.508 euros.

Llegir més
imagen

L’Oficina jove del Bages fa reflexionar sobre el consum d’alcohol i les begudes energètiques amb la campanya "Veus el que beus?"

La campanya, que s’ha dut a terme a l'hora del pati de deu centres de secundària i a les universitats de Manresa, ha comptat amb la participació de 180 alumnes i 120 estudiants, respectivament.

Llegir més
imagen

Consell Comarcal del Bages i Ajuntament de Manresa posen les bases per elaborar la Guia Comarcal per a l’actuació contra els maltractaments a les persones grans

El conjunt de professionals que treballen en el sector realitzaran tres sessions de capacitació al Consell Comarcal del Bages amb l’objectiu de començar a donar forma a un document que permeti aprofundir en el coneixement dels maltractaments i prevenir-los.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa contracta 6 joves en pràctiques del programa de Garantia Juvenil a Catalunya

La contractació de les 6 persones, menors de 30 anys, tindrà una durada de 6 mesos i formaran part de diferents serveis de l’Ajuntament: Acció i Inclusió Social, Promoció de la Ciutat, Contractació, Patrimoni i Inversions, i Ensenyament, Cultura i Esports.

Llegir més
imagen

El govern de l’Ajuntament de Manresa manifesta el seu més enèrgic rebuig a la sentència sobre la violació en grup d’una menor a Manresa

Davant de la sentència de l’Audiència de Barcelona, que ha determinat que el cas d’una presumpta violació en grup d’una menor a Manresa va ser un abús i no una agressió sexual, l’equip de govern de l’Ajuntament de Manresa expressa el seu rebuig absolut a la decisió, alhora que reitera el seu suport a la noia agredida i a la seva família. L’Ajuntament vol manifestar el seu més enèrgic rebuig a aquesta i a qualsevol actuació injusta d’agressió i discriminació envers les dones.


Llegir més