Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El Campi qui Jugui tanca la 34a edició amb 9.338 visitants, 200 més que l’any passat

El Saló de la Infància i la Joventut va tancar portes ahir amb un augment de prop de 200 visitants respecte l’any anterior. La xifra d’infants i famílies que visiten el Campi està consolidada prop de les 10.000 persones. Des del 27 de desembre al 4 de gener, el Complex del Vell Congost ha celebrat el certamen, que ha arribat a les 34 edicions, enguany dedicat a les festes i tradicions del Bages i amb més de trenta activitats adreçades a joves i infants.


Llegir més
imagen

CRÒNICA: Els Reis d’Orient arriben a Manresa en una cavalcada multitudinària

Els Reis d’Orient i tot el seu seguici ja són a Manresa, on aquest vespre i nit repartiran regals i il·lusió per totes les cases. La cavalcada d’enguany, amb 700 participants i 16 carrosses, ha tornat a ser multitudinària i ha recorregut els carrers del centre de la ciutat. Els Reis han acabat el seu itinerari a l’Ajuntament, on han estat rebuts per l’alcalde i la corporació, i han adreçat unes paraules al públic.


Llegir més
imagen

Afectacions a la mobilitat amb motiu de la Cavalcada de Reis 2020

A partir de les 14 hores de diumenge, 5 de gener, es prohibirà l’estacionament en diversos trams dels carrers del recorregut, i a partir de les 18 de la tarda es tallarà al trànsit de vehicles el carrers per on discorrerà la Cavalcada, així com dels carrers que hi donen accés.

Llegir més
imagen

Vora 300 francesos visiten Manresa el darrer dia de l’any

Una agència receptora de Lloret de Mar porta a Manresa diversos grups de turistes francesos que van decidir passar el cap d’any a Catalunya


Llegir més
imagen

L’Ajuntament inicia dimarts que ve els treballs d’ampliació d’un tram de vorera a la carretera del Pont de Vilomara

Durant l’actuació, que tindrà una durada de quatre setmanes, es reduirà de 2 carrils a 1 carril de circulació de vehicles


Llegir més
imagen

L’Ajuntament concedeix microcrèdits per als projectes empresarials AFK Virtual Events i D’Spart

Aquesta iniciativa forma part de la 6a edició dels ajuts destinats a fomentar l’emprenedoria i l’activitat econòmica a la ciutat.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa homenatja M. Pilar Marbà Planell per haver complert 100 anys

La regidora delegada d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, li ha lliurat un obsequi i un ram de flors per celebrar el seu centenari.

Llegir més
imagen

Més de 700 persones i 16 carrosses a la cavalcada de Reis 2020 de Manresa

Començarà a les 6 de la tarda a la Muralla de Sant Francesc i repeteix l’itinerari que es va estrenar el 2016, amb el recorregut a peu dels Reis i les principals figures des de Sant Domènec  a la Plaça Major,  passant pel carrer del Born i Sant Miquel.

Llegir més
imagen

Esportistes d’un institut de Washington visiten Manresa seguint les passes d’Ignasi de Loiola

El dissabte 28 d’octubre, l’operador Varsity Tours va acompanyar els Eye Street Glapping, equip de lluita grecoromana pertanyent a l’Institut Gonzaga de Washington DC  fins a Manresa per conèixer les passes d’Ignasi a la ciutat.  L’equip està fent un tour que inclou entrenaments amb professionals en instal·lacions d’alt nivell, visites al patrimoni i celebració del Cap d’Any a Catalunya.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa recorda la regulació de Trànsit sobre els patinets i altres vehicles de mobilitat personal

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat els tràmits per modificar la vigent ordenança de circulació, per incloure-hi diversos aspectes en relació als patinets i la resta de vehicles de mobilitat personal (VMP). Mentrestant, el consistori vol recordar a la ciutadania les regulacions establertes per la Direcció General de Trànsit, entre les quals, per exemple, la prohibició de circular per voreres i el fet que els VMP estan sotmesos a les normes generals de circulació (semàfors, sentit de circulació, alcoholèmia, etc).

Llegir més