Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Dilluns finalitza el termini per demanar els ajuts convocats per l’Ajuntament adreçats a les empreses que contractin persones a l’atur

Es tracta d’ajudes econòmiques que poden ser del 50 o el 75% dels costos salarials dels treballadors contractats.

Llegir més
imagen

Bany nocturn aquest divendres a la piscina exterior municipal de Manresa

Els joves a partir de 14 anys podran gaudir de les 9 a 12 de la nit  d’un bany a la llum de la lluna amb ambient, música chill-out i servei de bar.

Llegir més
imagen

L’alcalde de Manresa assisteix a la festa d'homenatge a la gent gran del barri de Sant Pau

Valentí Junyent, acompanyat de la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega, ha lliurat un record al les dues persones de més edat del barri, Amparo Antequera i José López.

Llegir més
imagen

Demà tindrà lloc la Trobada amb l’artista al voltant de l’exposició dels presos polítics amb Quim Moya i Marià Dinarès

A les 7 de la tarda, Moya i Dinarès duran a terme un guiatge a través de les tres instal·lacions que formen la mostra, Presos polítics a l'Espanya contemporània, del madrileny Santiago Sierra, que va ser censurada en la Fira ARCO 2018; Des del Groc, del Marià Dinarès, i Mantra del record, de Quim Moya.

Llegir més
imagen

L'alcalde de Manresa rep a quatre equips del Manresa Futbol Sala per felicitar-los pels seus èxits

L’acte s’ha fet al Saló de Sessions de l’Ajuntament i ha comptat amb l’assistència del tinent d’alcalde d’Esports, Antoni Massegú i del president de l’entitat, Pere Joan Pusó, a més de directius, entrenadors, jugadors, pares i familiars.

Llegir més
imagen

Demà comencen els treballs d’instal·lació de dos nous punts de recàrrega pública de vehicles elèctrics

Estaran situats a la zona comercial dels Trullols, al tram final del carrer de Joan Fuster abans de la rotonda amb l’avinguda  dels Països Catalans.

 

Llegir més
imagen

Manresa Turisme i la Seu creen l’entrada combinada a la Manresa Medieval

L’entrada combinada tindrà un preu únic de 7 euros per visitar la Seu i el Centre d’Interpretació del carrer del Balç. Aquest juliol la col·laboració entre Manresa Turisme i la Seu també es reforça a través del cicle de músiques Sons del Camí, les Vesprades d’Estiu a la Seu i una activitat divulgativa a les Festes de Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

La 2a Universitat Catalana d’Estiu a Manresa es clou amb èxit de participació i voluntat de continuïtat

La segona edició de la Universitat Catalana d’Estiu a Manresa es tanca avui oficialment després de cinc dies plens d’activitat acadèmica i cultural, amb un increment de participació, un balanç positiu i voluntat de continuïtat. Aquest migdia s’ha fet l’acte de cloenda, amb l’assistència del conseller Josep Bargalló, en què s’ha remarcat la qualitat del programa d'activitats. Les xifres de la UCE indiquen quea l’edició d’aquest any hi ha hagut 1.345 participants, 110 hores d’activitat i 65 professors o ponents.


Llegir més
imagen

Un espot promocional de la Diputació de Barcelona vincula el vi de la DO Pla de Bages i l’espiritualitat ignasiana de Manresa

L’anunci es publicitarà a través del butlletí “Ja saps què faràs aquest cap de setmana?” que compta amb uns 70.000 subscriptors, així com a les xarxes socials de la Diputació (més de 89.000 seguidors a Twitter i quasi 88.000 a Instagram) i al seu web i al seu canal de youtube. El vídeo serà visible permanentment al web de “Barcelona és molt més” i al seu canal de youtube.

Llegir més