Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L’Ajuntament de Manresa obre un nou canal de comunicació a Telegram per donar informació puntual sobre el coronavirus

Els usuaris de la plataforma de missatgeria podran rebre als seus telèfons mòbils notícies, avisos i incidències que afectin el municipi. Aquests dies el canal se centrarà a informar de qüestions relacionades amb la crisi del coronavirus Covid-19, però posteriorment oferirà tota mena de continguts d’interès local i de servei públic.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa, amb el suport de la Diputació, posa a disposició telèfons per casos de violència masclista

Forma part de la campanya “Contra la violència masclista que no ens aturi el confinament”.

Llegir més
imagen

Manresa Turisme cancel·la els Vespres Modernistes i ajorna Tabals de Foc al Carrer del Balç

Les visites guiades estables i les reserves de grups del mes d’abril també s’han cancel·latLlegir més
imagen

Restriccions al cementiri de Manresa com a mesura de prevenció pel coronavirus

L’Ajuntament de Manresa ha establert restriccions  al cementiri municipal com a mesura de prevenció a causa del coronavirus. La instal·lació està tancada al públic durant tots aquests dies. En casos d’enterraments de persones que no hagin mort a causa de coronavirus, dues persones de la família podran accedir-hi, amb les mesures de protecció adients.


Llegir més
imagen

Manresa Jove continua oferint els serveis de forma virtual a les persones joves

Els dos equipaments municipals de Joventut, l’Espai Jove Joan Amades i el Casal de Joves la Kampana continuen oferint activitats i serveis de forma virtual, per tal que les persones joves es mantinguin actives i puguin continuar desenvolupant el seu projecte vital.

Llegir més
imagen

Manresa comença a distribuir més de 2.200 targetes moneder per als infants que reben beques menjador

L’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb el Consell Comarcal del Bages, ha coordinat l’arribada de les targetes moneder per als més de 2.200 infants de la ciutat que són beneficiaris de les beques menjador. A partir de dimecres, es començaran a distribuir a través de diverses associacions de veïns a les famílies beneficiàries. Es podran utilitzar per comprar menjar a qualsevol comerç d’alimentació.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa demana a la ciutadania que informi si coneix persones soles que necessitin suport en alimentació i disposa d'un equip de voluntaris per cobrir aquest servei

L’Ajuntament de Manresa vol arribar a les persones que es trobin en una situació de vulnerabilitat davant de la situació d’emergència de salut pública i pandèmia ocasionada pel COVID-19. Per aquest motiu el consistori fa una crida a tota la ciutadania per tal que informi Serveis Socials de possibles situacions de persones amb una situació de necessitat per cobrir alimentació, medicaments o altres aspectes. L’Ajuntament, amb el suport d’entitats, té una vintena de voluntaris que formen el Col·lecti Comunitari de suport i que degudament protegits faran tasques de repartiment de menjar i medicaments.


Llegir més
imagen

Més de 250 persones voluntàries ja s’han ofert per tallar i cosir mascaretes i l’Ajuntament de Manresa fa una crida per aconseguir més tela per fabricar-ne més

Des que ahir divendres, l’Ajuntament de Manresa va fer una crida per aconseguir persones voluntàries que puguin ajudar a confeccionar mascaretes de roba, més de 250 persones ja s’han ofert per començar a treballar en tasques de tallar roba o cosir les cintes. L’Ajuntament va fer una primera compra de roba per fabricar 3.000 mascaretes, i ara fa una crida a empreses que puguin oferir tela tipus pul, per tal de poder continuar la fabricació amb el suport de les persones voluntàries.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa inicia la fabricació de 3.000 mascaretes amb ajuda del voluntariat

Disset cosidores voluntàries treballen a partir d’avui per confeccionar les mascaretes que estaran properament a disposició dels serveis sanitaris, personal de Serveis Socials i altres professionals i voluntaris que requereixin equips de protecció individual. Les persones que vulguin col·laborar a la confecció de les mascaretes poden escriure a l’adreça electrònica mascaretes@ajmanresa.cat


Llegir més
imagen

Manresa 2022 ajorna la Marxa del Pelegrí i el cicle Quinze Vint-i-dos fins a la tardor

A causa de la situació derivada del coronavirus COVID-19 i l'aturada de les activitats culturals, esportives i d'oci col·lectiu, diverses activitats programades dins l'eix Batega de Manresa 2022 en el primer semestre d'aquest any s'han vist afectades i s'han hagut d'ajornar o cancel·lar.

Llegir més