Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Manresa Turisme i la Seu creen l’entrada combinada a la Manresa Medieval

L’entrada combinada tindrà un preu únic de 7 euros per visitar la Seu i el Centre d’Interpretació del carrer del Balç. Aquest juliol la col·laboració entre Manresa Turisme i la Seu també es reforça a través del cicle de músiques Sons del Camí, les Vesprades d’Estiu a la Seu i una activitat divulgativa a les Festes de Sant Ignasi.

Llegir més
imagen

La 2a Universitat Catalana d’Estiu a Manresa es clou amb èxit de participació i voluntat de continuïtat

La segona edició de la Universitat Catalana d’Estiu a Manresa es tanca avui oficialment després de cinc dies plens d’activitat acadèmica i cultural, amb un increment de participació, un balanç positiu i voluntat de continuïtat. Aquest migdia s’ha fet l’acte de cloenda, amb l’assistència del conseller Josep Bargalló, en què s’ha remarcat la qualitat del programa d'activitats. Les xifres de la UCE indiquen quea l’edició d’aquest any hi ha hagut 1.345 participants, 110 hores d’activitat i 65 professors o ponents.


Llegir més
imagen

Un espot promocional de la Diputació de Barcelona vincula el vi de la DO Pla de Bages i l’espiritualitat ignasiana de Manresa

L’anunci es publicitarà a través del butlletí “Ja saps què faràs aquest cap de setmana?” que compta amb uns 70.000 subscriptors, així com a les xarxes socials de la Diputació (més de 89.000 seguidors a Twitter i quasi 88.000 a Instagram) i al seu web i al seu canal de youtube. El vídeo serà visible permanentment al web de “Barcelona és molt més” i al seu canal de youtube.

Llegir més
imagen

CRÒNICA: Artur Mas traça “camins de futur” sobre el futur del procés polític català en una conferència que omple la sala d’actes de l’institut Lluís de Peguera, en el marc de la UCE

“No és possible que l’estat espanyol arribi a un pacte amb les institucions catalanes per acordar una solució estructural a la qüestió catalana que passi per un referèndum acordat”. Així ho ha manifestat Artur Mas, expresident de la Generalitat, en la seva conferència d’aquest migdia, que ha omplert la sala d’actes Simeó Selga de l’institut Lluís de Peguera, en el marc de la Universitat Catalana d’Estiu. Davant d’aquesta situació, Mas ha plantejat algunes qüestions a tenir en compte en el futur, com ara intentar influir per tenir el govern espanyol més benigne amb els interessos dels catalans, reforçar la majoria independentista en cada cita electoral, aprofundir en el bon govern per eixamplar la base sobiranista, i treballar per assolir aliances i complicitats a Europa i el món.

Llegir més
imagen

Empreses al teu abast: les ETT

Des del CIO hem organitzat una xerrada sobre Mercat de Treball a càrrec de l'ETT SYNERGIE

Llegir més
imagen

El Palau Firal acollirà una jornada de màrqueting i vendes per a les pimes

Tindrà lloc el dimecres, 10 de juliol, de 9.30 a 12.30 h, i amb la participació de Mónica Mendoza, una de les cinc millors coach de vendes d’Espanya.

Llegir més
imagen

Demà s’inaugura l’exposició sobre els presos polítics, que consta de tres obres dels artistes Sierra, Dinarès i Moya

La mostra, que es podrà veure a la Sala d’Exposicions del Casino fins al 21 de juliol, està formada per les instal·lacions titulades: “Presos polítics a l’Espanya contemporània”, de Santiago Sierra; “Des del Groc”, de Marià Dinarès; i “Mantra del record”, de Quim Moya.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa desactiva el pla municipal d’emergències per onades de calor

Atès que la previsió és que baixin les temperatures i es deixi enrere aquest episodi de calor excepcional en el qual s’han arribat a superar els 40 graus.

Llegir més

El president Torra encapçalarà demà, dimecres, la reunió del Govern, que se celebrarà a Manresa

El cap de l’Executiu també presidirà un acte en reconeixement a la feina de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) amb motiu de la recent celebració del seu 30è aniversari

Llegir més
imagen

La Protectora d’Animals de Manresa està saturada i demana acolliments

A causa dels abandonaments d’estiu, les instal·lacions on  actualment hi viuen uns 120 gossos i 400 gats, desborda la seva capacitat d’acollida, per aquest motiu l’Ajuntament de Manresa i la Protectora d’Animals han decidit que només atendran les urgències d’animals, ja sigui per animals ferits, animals que creen alarma social o cadells sense mare.

Llegir més