Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

El govern de l’Ajuntament de Manresa manifesta el seu més enèrgic rebuig la presumpta violació d’una menor a Manresa

Davant del cas d’una presumpta violació en grup d’una menor a Manresa, l’equip de govern de l’Ajuntament de Manresa expressa la denuncia dels fets, expressa el seu suport a la víctima i a la seva família i es posa a la seva disposició. L’Ajuntament vol manifestar el seu més enèrgic rebuig a aquesta i a qualsevol actuació injusta d’agressió i discriminació.


Llegir més
imagen

Manresa reivindica el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ i llueix la bandera irisada a la façana del consistori

Aquest matí, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, la tercera tinent d’alcalde i regidora de Feminismes i LGTBI, Cristina Cruz, Mercè Cardona del PSC, Roser Alegre de Fem Manresa i Miquel Cerezo de Cs, han fet la penjada conjunta des del balcó de l'emblema LGTBI. També hi era present un grup nombrós de regidors de l'equip de govern.

Llegir més
imagen

Dilluns arrenca una nova fase de la millora de la connexió entre el carrer Guimerà amb plaça sant Domènec

S’implantarà el nou pas de vianants, es modificarà la senyalització semafòrica i es desplaçarà la parada de bus i la zona d’estacionament de motos

 

Llegir més
imagen

Manresa posa en funcionament el nou servei Punt d’Assessorament d’Eficiència Energètica (PAE)

L’acte de presentació es farà dimarts que ve al Centre Cultural el Casino, a les 7 de la tarda, amb un taller sobre consums elèctrics obert a la ciutadania, a càrrec d’Eloi Burriel, en el marc de la Setmana d’Energia. El nou servei es prestarà mitjançant atenció presencial, en un espai municipal, situat a la Muralla del Carme, 5.

Llegir més
imagen

Demà quedarà asfaltat el carrer Pilar Bertran Vallès, però es mantindrà tancat al trànsit de vehicles per motius de seguretat

Demà es reprendrà el trànsit habitual a la carretera del Pont de Vilomara i el carrer Sant Cristòfol

Llegir més
imagen

Prohibició per realitzar tasques agrícoles per l’onada de calor i el greu risc d’incendis

Això serà així mentre es mantingui l’activació simultània del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) i del Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT). La resolució ha estat signada pel Conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch

Llegir més
imagen

El festival de cultura urbana "Stalow Fest" torna demà a Manresa crescut i amb novetats com el "beatbox"

El festival, que es durà a terme de les 10 del matí fins a les 3 de la nit al Congost, oferirà competicions d’skate, Freestyle Dance Contest, Batalla de Gallos (improvisació lírica) i una festa nocturna de pagament amb artistes de gran renom com “Ricky Hombre Libre”, “Santa Salut”, “Elane”, “Marta B i BX1D” i “Trio Psicosis”. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa acollirà dimecres vinent una reunió del Consell Executiu de la Generalitat

El President de la Generalitat, Quim Torra, i els consellers i conselleres del Govern seran dimecres vinent, 3 de juliol, a Manresa, amb motiu de la reunió del Consell Executiu, que tindrà lloc al Saló de Sessions de l'Ajuntament. La convocatòria respon a la voluntat del Govern d'apropar les reunions al territori.

Llegir més
imagen

Dilluns s'estrena la segona edició de la Universitat Catalana d'Estiu a Manresa

Aquest proper dilluns, 1 de juliol, a les 12 del migdia, tindrà lloc la inauguració de la segona edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) a Manresa. Sota el lema "Un alè d'esperança a Europa", serà el tret de sortida de cinc dies d'activitat acadèmica i cultural en qualitat i qualitat. La llió inaugural, "Empresa i país", anirà a càrrec de Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona, i Sílvia Gratacòs, presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa.

Llegir més
imagen

Aquest cap de setmana finalitza la primera fase de les obres d’urbanització del Pla Parcial Sagrada Família amb els treballs de pavimentació i senyalització

Amb motiu d’aquesta actuació, durant la matinada de divendres a dissabte es tallarà el trànsit de vehicles a la carretera del Pont de Vilomara, entre els carrers Roger de Flor i Sant Blai. Més tard, es tallarà el trànsit al carrer Sant Cristòfol, entre el carrer Viladordis i la Ctra. Pont de Vilomara. 


Llegir més