Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

PRE-INSCRIPCIONS PROGRAMA SINGULARS

El CIO Manresa de manera agrupada amb la Fundació Ampans, el Centre de Formació Pràctica i l'Escola Joviat inicia les pre-inscripcions del nou programa "BAGES JOVE 2020, INSERLAB 4.0" dels programes SINGULARS

Llegir més
imagen

El conseller Chakir El Homrani coneix els projectes cooperatius de Manresa i visita Ampans i l’Escola Joviat

El conseller assegura que Manresa i el Bages tenen l’oportunitat de posicionar-se com a referent de l’economia social del país. Al matí, El Homrani ha estat rebut a l’Ajuntament per l’alcalde de la ciutat, Marc Aloy Guàrdia, i per altres membres del consistori. Ha signat el llibre d’honor de Manresa i, abans de dirigir-se cap al mercat de Puigmercadal, ha participat en una reunió sobre polítiques socials.

Llegir més
imagen

CRÒNICA DEL PLE: L’Ajuntament de Manresa es dota d’un protocol intern per a la prevenció, detecció i actuació davant de situacions d’assetjament sexual

Durant la sessió també s’ha explicat el nou informe del Pla de Reconstrucció Social i Econòmica, que eleva a 3,2 milions d’euros els diners destinats a fer front als efectes de la Covid-19.

Llegir més
imagen

El CEDEM programa per l’octubre noves propostes formatives on-line per a emprenedors i empreses

Les formacions són gratuïtes. Les places són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.  

 

Llegir més
imagen

Ignàgora reprèn la seva 6a edició aquest octubre

El 7 i 14 d’octubre i el 4 de novembre tindran lloc les tres xerrades que es van haver de suspendre el mes de març a causa de la Covid-19. Les inscripcions gratuïtes ja es poden fer a través del web de Manresa 2022.

 

Llegir més
imagen

Chakir el Homrani visita aquest dijous l’Ajuntament de Manresa

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies serà rebut per l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i participarà en una reunió de treball sobre desenvolupament econòmic local, acció social i ciutadania. També visitarà el mercat de Puigmercadal i el primer supermercat cooperatiu de Catalunya.

Llegir més
imagen

La periodista Rosa Calaf serà entrevistada per Joan Maria Morros en un nou Pessics de Vida

L’entrevista s’havia d’haver fet el passat mes de març, però va quedar ajornada a causa de la pandèmia. Finalment, es farà el pròxim dimecres 30 de setembre a l'Auditori de la Plana de l'Om en una modalitat que combinarà l’entrada presencial amb la difusió de l’acte en directe per Internet. Després de l’acte, es lliuraran els premis anuals de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes.

Llegir més
imagen

Petit Cine Club projecta aquest diumenge la pel·lícula “Gordon i Paddy”

La projecció es farà a les 11.30 a l’Auditori Plana de l’Om

Llegir més