Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

El Centre Històric de Manresa tanca les Festes de Sant Ignasi amb molt bona resposta de la ciutadania

S’han celebrat del 15 al 31 de juliol, en una edició que ha estat marcada per l’adaptació del programa a les mesures de seguretat decretades amb motiu de la Covid-19. La majoria d’actes proposats han esgotat les entrades.

Llegir més
imagen

El Jardins de Llum participa en un intercanvi d’artistes amb cinc festivals més d’art efímer a l’espai públic

Ricardo Muñoz Izquierdo, artista provinent de la Mostra d’Art Urbà de Granollers, realitzarà una instal·lació a Manresa, mentre que Josep Fernàndez Margalef, arquitecte provinent del Jardins de Llum, serà acollit pel festival Insòlit de Palma de Mallorca.

Llegir més
imagen

Bages i Vallès s’uneixen per millorar les línies ferroviàries de Rodalies

Entitats socioeconòmiques i institucions del Bages i del Vallès acorden un front comú per demanar millores a la línia R4. Un dels objectius és escurçar el temps de trajecte entre Manresa i Barcelona a menys de 50 minuts i es reclama que la Generalitat tingui un Pla de Rodalies propi.

Llegir més
imagen

La Fundació “la Caixa” i CaixaBank refermen amb l’Ajuntament el suport als projectes culturals i festius de Manresa

Representants de CaixaBank i l´Ajuntament de Manresa han signat tres convenis, pels quals la Fundació “la Caixa” canalitza, a través de l’Acció Social de CaixaBank, un total de 45.500 euros per contribuir durant el 2020 a la realització d'activitats culturals, Festa Major i projectes vinculats a Manresa 2022.

Llegir més
imagen

Els Vespres a la Lluvià tanquen el cicle amb totes les entrades esgotades

La iniciativa de la Fundació Turisme i Fires de Manresa en col·laboració amb l’Anella Verda ha aplegat més de 600 persones a la Torre Lluvià i al seu entorn, deixant paleses les grans potencialitats d’aquest espai patrimonial al bell mig de la natura.

 

Llegir més
imagen

Ajuntament i Generalitat creen una comissió gestora de casos per fer seguiment individualitzat dels joves amb vulnerabilitat social de Manresa

La comissió tècnica ha començat a treballar per estudiar individualment els casos dels joves que van ser desallotjats ahir de dues finques de Manresa. Tots han estat atesos avui per Serveis Socials de l’Ajuntament, continuen tenint allotjament provisional i tindran seguiment de Creu Roja.


Llegir més
imagen

Culmina el projecte de teatre per a la inclusió i transformació social amb la presentació d’un vídeo amb les entitats participants

La Casa Flors Sirera ha acollit aquesta tarda la presentació del vídeo del projecte “MOU-Teatre. Arts escèniques, inclusió i transformació social”, que s’ha elaborat pel fet que a causa de la pandèmia de la Covid-19 no es va poder finalitzar el projecte. A l’acte hi ha assistit representants de l’Ajuntament i de les entitats que han participat en el projecte, que promou la transformació social a través de les arts escèniques.


Llegir més
imagen

Maria Picassó signa la imatge de la Festa Major de Manresa 2020, que tindrà un acte de benvinguda amb els membres manresans de la companyia Parking Shakespeare

Un grup de persones amb la mascareta posada mirant el castell de focs. Una imatge colorista i al més pur estil Maria Picassó. La il·lustradora manresana, amb una sòlida trajectòria internacional, signa la imatge d’aquest any de la Festa Major de Manresa, que ha estat presentat aquest matí. A causa de la pandèmia de la Covid-19, la festa d’aquest any no tindrà pregó institucional, però sí un acte de benvinguda, que anirà a càrrec dels tres components manresans de la companyia Parking Shakespeare, el dimecres 26 d’agost.


Llegir més
imagen

El cicle Sons del Camí tanca la seva setena edició amb molt bona resposta del públic

L’edició del 2020 del cicle de músiques amb ànima, marcada per la Covid-19 i que ha portat a l’organització a ajustar la programació i els espais i a prendre les mesures sanitàries necessàries per a desenvolupar els concerts d’una manera segura per als espectadors i els artistes, ha comptat una alta participació i una gran satisfacció del públic. A més, en consonància amb els valors de Manresa 2022, permetrà fer una aportació econòmica en clau de solidaritat a l’Associació Siriana Integració i Concòrdia.­

Llegir més
imagen

El conseller Bernat Solé visita l’Ajuntament de Manresa per analitzar conjuntament amb el govern municipal polítiques de transparència i participació a la ciutat

El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé Barril, ha visitat aquesta tarda l’Ajuntament de Manresa, on s’ha reunit amb l’alcalde, Marc Aloy Guàrdia, i representants del govern municipal, per analitzar eines per incrementar la transparència i la participació a nivell local.


Llegir més