Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

S’ajorna fins a nova data les activitats del Dia Mundial de la Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria

Demà era previst realitzar tallers sobre Reanimació cardiopulmonar (RCP) i ús del desfibril·lador (DEA) a diferents espais de la ciutat. Finalment,  aquests actes queden ajornats fins a nova data en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra líders polítics catalans.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament obre una convocatòria per contractar un encarregat/da de brigada de cementiri

Les bases de la convocatòria es poden consultar a l’adreça https://www.manresa.cat/web/oposicions/TEM. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dilluns 28 d’octubre.

 

Llegir més
imagen

Ordre del dia del Ple Municipal Extraordinari per debatre una moció per manifestar el rebuig a la sentència del Procés

El Ple Municipal Extraordinari i Urgent tindrà lloc demà, dimecres, a la 1 del migdia, al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa

Llegir més
imagen

L’equip de govern de l’Ajuntament de Manresa suspèn l’activitat institucional, convocarà un Ple Extraordinari i s’adhereix a la vaga general d’aquest divendres en resposta a la sentència del Suprem

El govern municipal de Manresa ha decidit suspendre fins al proper divendres l’activitat institucional com a senyal de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem que condemna a penes d’entre 9 i 13 anys de presó els líders polítics i socials jutjats pels fets de l’1 d’octubre. El govern convocarà un Ple Municipal Extraordinari Urgent per aquest dimecres, a la 1 del migdia, i s’adhereix a la vaga general convocada per divendres. Aquest migdia, a les 12, unes 4.500 persones han omplert la plaça Major, en un acte en què l’alcalde ha llegit un comunicat.


Llegir més
imagen

Manresa celebrarà el Dia Mundial de la Conscienciació de l’Aturada Cardiorespiratòria amb demostracions sobre reanimació cardíaca i ús del desfibril·lador

Dimecres vinent, 16 d’octubre, es faran  tallers sobre Reanimació cardiopulmonar (RCP) i ús del desfibril·lador (DEA) a 6 punts de la ciutat amb la voluntat de sensibilitzar, conscienciar i ensenyar al major nombre possible de ciutadans com actuar davant una aturada cardiorespiratòria. Un dels punts permanents de demostracions serà la plaça Major.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa promou una formació en "Comunicació No Violenta i Prevenció de conflictes"

Amb l’objectiu d’ impulsar la Cultura de la NoViolència a Manresa, el 28 d’octubre s’inicia un curs vivencial sobre Comunicació NoViolenta, que tindrà lloc a la Casa Flors Sirera, i que s’ofereix en diferents formats per a educadors, educadores i persones interessades en millorar les relacions interpersonals.

Llegir més
imagen

Es duplica la demanda de joves que volen convertir-se en "Àngels de nit"

Per aquets motiu, en comptes d’un curs formatiu, se’n oferiran dos. El primer va començar ahir i és participat per 26 persones i el segon es durà a terme el mes de febrer i comptarà amb un grup de 25 joves.

Llegir més
imagen

El teatre, la música i la poesia protagonitzen l’acte commemoratiu del Dia Mundial de la Salut Mental a Manresa

La plaça Major de Manresa ha acollit l’acte institucional d’una programació adreçada a sensibilitzar  a l'opinió pública sobre la importància i les conseqüències personals i socials de les diferents problemàtiques en salut mental

 

Llegir més