Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Una seixantena de persones participen a la Nit dels Anfibis

Durant l’expedició nocturna del cap de setmana passat, els participants, repartits en 33 punts del municipi, van trobar 6 espècies diferents d’amfibis, entre els quals tres exemplars del gripauet de punts, una espècie que no s’havia registrat des del 1995.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa i la Casa d’Andalusia signen un acord de col·laboració

L’entitat manresana rebrà una subvenció de 5.000 euros per continuar el treball de promoció de la cultura andalusa en totes les seves expressions

Llegir més
imagen

L’escriptora txeca Monika Zgustova impartirà la conferència titulada "L’altra Europa" als Pessics de Saviesa

La trobada tindrà lloc aquest dijous, 11 d’abril, a les 8 del vespre a la Sala d’Actes del Centre Cultural el Casino.

Llegir més
imagen

La projecció del documental ‘De Berta a Teo’ és la proposta de la 2ª sessió d’Iris, el punt de trobada per a joves LGTBI

La sessió tindrà lloc aquest dijous, 11 d’abril a les 6 de la tarda, a l’Espai Jove Joan Amades i comptarà amb la presència del realitzador i protagonista del film, Teo Valls, que participarà en el col·loqui posterior a la projecció.

Llegir més
imagen

Manresa completa la instal·lació d’avisadors acústics per a invidents a tots els passos de vianants semaforitzats de la ciutat

L’Ajuntament de Manresa ha instal·lat 7 activadors acústics semafòrics per invidents i així completa la seva instal·lació en els 180  passos de vianants regulats per semàfors que hi ha a la ciutat.

Llegir més
imagen

Roger Illa interpretarà ‘Les set últimes paraules de Crist a la Creu’ de Haydn, a "Una hora de música al Conservatori"

El concert tindrà lloc dimecres 10 d’abril a les 8 del vespre a l’Auditori i forma part del 9è Cicle de Concerts de Professors del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Llegir més
imagen

S’obren les inscripcions per l’experiència turística “Vespres modernistes”, per conèixer la Manresa de principis del segle XX

Després del gran èxit de l’any passat d’aquest recorregut turístic, enguany s’han programat 8 noves sessions que tindran lloc els dies 12 i 16 d’abril, 10 i 24 de maig, 14 i 28 de juny i 12 i 26 de juliol.

 

Llegir més
imagen

Èxit de participació i organització en el primer Torneig Escolar de Futbol Cruyff Court 6vs6 de Manresa

L’equip Rena1 de l’escola Renaixença guanya en la categoria masculina; i la Sequia GIRLS, de l’escola La Sèquia en categoria femenina. L’equip de l’escola  Bages guanya la distinció “Respecte” al millor comportament.

Llegir més
imagen

El Campus de Manresa aplega més de 1.300 persones en la jornada de portes obertes de dissabte

La FUB va rebre 720 visites i la UPC 200. Pel que fa els equipaments, la Biblioteca del Campus (BCUM) va rebre 237 persones i la Residència Universitària 200.

Llegir més
imagen

La Universitat Catalana d’Estiu tornarà a Manresa de l’1 al 6 de juliol

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i els representants de la Fundació Universitat Catalana d’Estiu i Gest! han signat aquest migdia el conveni per a l’organització conjunta de la UCE Manresa 2019. Una de les novetats d’aquesta edició serà que els cursos que s'impartiran seran reconeguts pel Departament d'Educació de la Generalitat  com a formació per al professorat.

Llegir més