Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Oberta la convocatòria de la 19a edició del concurs fotogràfic "Viatgers Manresans 2019"

El concurs consta de dues categories, una per a adults i una altra per a infants de 6 a 12 anys. Les fotografies es poden presentar a partir del 12 de setembre al Centre Cívic Selves i Carner i al Casal de les Escodines.  Les obres participants seran exposades al Centre Cívic Selves i Carner (categoria adults) i al Casal de les Escodines (categoria infantil) el proper mes d’octubre.

Llegir més
imagen

Diumenge clou el 16è Mundialet intercultural de futbol de Manresa amb la disputa de les grans finals

A les 19 h de la tarda hi haurà la final femenina entre Colòmbia i Paraguai, i les 20 h la final masculina entre Paraguai i el Marroc. Prèviament, es disputarà el 3r i 4t lloc de la categoria masculina entre Colòmbia i Bolívia; i la final de veterans entre Hondures i Bolívia.

Llegir més
imagen

Dilluns vinent comencen els treballs que completen l’arranjament del camí de la Salut de Viladordis

Amb motiu d’aquests treballs, que tenen una durada de dos mesos,  es tallarà al trànsit de vehicles al camí de la Salut, entre la Carretera BV-1225 i el Santuari de la Salut.

Llegir més
imagen

Dimarts s’inaugura la plaça Simeó Selga i s’estrena la nova ubicació de l’escultura “La Salut”

L’acte se celebra a les 6 de la tarda amb la presència de l’alcalde Valenti Junyent, familiars del metge manresà i representants  de la Reia Acadèmia de Medicina de Catalunya i del Col·legi de Metges.

 

Llegir més
imagen

La Festa Major de Manresa 2019 camina lluny amb Doctor Prats

La Festa Major presenta un potent i divers programa d’actes que incrementa les activitats adreçades al públic familiar i les Visites a la Manresa Desconeguda. A més, estrena empresa de pirotècnia pel castell de focs del parc de l'Agulla que tindrà veu de dona.

Llegir més
imagen

La Festa del Tomàquet culmina un projecte d’orientació i formació a joves en hoteleria, robòtica i impressió 3D compartit entre Ajuntament de Manresa, Joviat, Fundació Lacetània i AMPANS

AMPANS i el CIO han coordinat les formacions; una en hoteleria i restauració a l’Escola Joviat, i una altra de robòtica al Centre de Formació Pràctica de la Fundació Lacetània. Aquest matí se n'ha fet la presentació.


Llegir més
imagen

Conveni de col·laboració de BBVA amb la Festa Major de Manresa

BBVA i l’Ajuntament de Manresa han signat un conveni de col·laboració pel qual l’entitat bancària esdevé patrocinador principal de la Festa Major de Manresa que tindrà lloc del 24 d'agost al 2 de setembre.

Llegir més
imagen

Dilluns vinent s’inicien els treballs per instal·lar un nou semàfor a la cruïlla del carrers Bruc amb Sant Valentí

L’actuació té l’objectiu de millorar la seguretat dels vianants tenint en compte l’increment del nombre de vehicles i vianants per la instal·lació d’un nou supermercat als locals del carrer Saclosa,16-20

 

Llegir més
imagen

El Col·legi de Periodistes i des d’ara també l’Ajuntament de Manresa convoquen el Premi Josep Maria Planes d’investigació periodística

A partir d’aquesta edició, el premi és convocat per l’Ajuntament de Manresa i la demarcació de la Catalunya central del Col·legi de Periodistes. L’objectiu del premi és distingir el millor treball d’investigació publicat o editat l’any 2018. El guardó permetrà mantenir viu el llegat del periodista manresà.


Llegir més
imagen

La Festa del Tomàquet encara amb satisfacció la recta final d’activitats gràcies a l’èxit de públic

Avalada per l’excel·lent participació durant tota la setmana, aquest vespre el Parc de la Seu i dissabte al matí al Mercat de Puigmercadal, la festa oferirà un gran colofó amb l’organització d’un munt d’activitats (mercat, tallers, degustacions, música ...) i amb la presència de l’exposició “Aigua i memòria de la Sèquia”.

Llegir més