Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

Dissabte es reprenen les activitats a l’Espai Iris, el punt de trobada per a joves LGTBI de Manresa i del Bages

Aquest dissabte, de 18 a 20 h, a l’Espai Jove Joan Amades, tindrà lloc la cinquena sessió d’aquestes activitats, que en aquesta ocasió inclou un taller de música rap  a càrrec  del cantant Nept 1.

Llegir més
imagen

L’estàtua de Sant Jordi llueix renovada un cop finalitzats els treballs de restauració

L’escultura de 2.30 metres d’alçada és obra de l'artista mallorquí Francesc Sitjar i es va instal·lar a la plaça de Sant Jordi el novembre del 1981.

Llegir més
imagen

El projecte Art k’suma 2019 per promoure l’intercanvi intergeneracional organitza una desfilada de models

Tindrà lloc aquest dissabte, 5 d’octubre, a partir de les 7 de la tarda a la plaça de Mercat de Puigmercadal.  La proposta que s’ha treballat aquest any, impulsada des de la regidoria de Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, ha inclòs la col·laboració  de persones d’edats diferents en  les disciplines artístiques de disseny de moda, direcció creativa, fotografia  i vídeo.

Llegir més
imagen

Sussi Garcia, distingida amb el 5è premi del Consell de la Gent Gran de Manresa

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa es va omplir ahir per celebrar l’acte institucional del Dia Internacional de les Persones Grans de Manresa i l’arrencada de les Aules de la Gent Gran del curs 2019-2020. L’acte es va completar amb una conferència de l’historiador navarclí Llorenç Ferrer.

Llegir més
imagen

S’habiliten 12 places de zona blava al Passeig Pere III, al costat de l’edifici dels sindicats, per compensar la reducció en altres indrets

A partir de demà, dimecres, les 12 places d’aparcament del petit solar situat al passeig Pere III, al costat de l’edifici dels sindicats, seran de pagament. El solar s’utilitzava darrerament com a espai d’aplec de materials d’obra, de manera que ja havia anat perdent també la condició de pàrquing lliure. El contracte amb l’empresa concessionària estableix que hi ha d’haver 1.182 places de zona blava a la ciutat, i darrerament se n’han perdut per causes diverses com la implantació del camp de futbol a la plaça Milcentenari.


Llegir més
imagen

Èxit d'ocupació de les caixes niu d'ocells instal·lades a Manresa

En aquests moments hi ha 49 caixes niu instal·lades a diversos sectors de la ciutat. Un informe de l’Ajuntament de Manresa n’ha constatat l’ocupació de 27 durant aquest 2019. El projecte de caixes niu va arrencar l’any 2017 i té l’objectiu d’afavorir la reproducció d’espècies d’ocells insectívors per combatre la processionària a la ciutat de Manresa.

Llegir més
imagen

Exposicions i xerrades de viatges, aquesta setmana als centres cívics coincidint amb el lliurament dels premis “Viatgers manresans”

Aquesta setmana es lliuren els premis del  concurs de fotografia de viatges “Viatgers Manresans 2019”,   al Centre Cívic Selves i Carner i al Casal de les Escodines. Coincidint amb el lliurament dels guardons, es faran xerrades de viatges sobre la Xina i com viatjar amb moto. Al llarg de tot el mes d’octubre, es podrà veure una mostra de les fotografies presentades a concurs.

Llegir més
imagen

Grups teatrals manresans interpretaran l’obra “Escenes amb tracte”, per conscienciar sobre els abusos a les persones grans

L’obra es representarà al Teatre Conservatori el dia 3 d’octubre, a les 7 de la tarda, i està inclosa dins la programació del Dia Internacional de les persones grans a Manresa. La representació anirà a càrrec dels grups Comediants de Valldaura, grup de l'AVV de Mion-Puigberenguer-Poal, Cap girats, Tal com som, El Teló i Nostra Llar del Casal Parroquial Poble Nou.

Llegir més
imagen

Manresa presenta els actes del Dia Mundial de la Salut Mental

Entitats i institucions vinculades a l'àmbit de la salut mental del territori impulsen, de l’1 a l’11 d’octubre, diversos actes amb l’objectiu de sensibilitzar a l'opinió pública sobre la importància i les conseqüències personals i socials de les diferents problemàtiques en salut mental.

Llegir més
imagen

Les biblioteques del Bages, Berguedà i Moianès celebren una viquimarató dedicada a l’esport local

La trobada ha tingut lloc a la Biblioteca Salvador Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet.

Llegir més