Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

L'Ajuntament i l'Associació Sociocultural la Xarxa de Manresa signen un acord de col·laboració

L’ha rubricat avui l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i la presidenta de l’entitat, Eva Torres. L'Associació Sociocultural la Xarxa té l’objectiu de millorar el coneixement de les diferents realitats i religions a Manresa i el Bages.

Llegir més
imagen

La Casa Flors Sirera recupera el taller de rap com a eina de transformació social amb Versembrant

El taller, gratuït, tindrà lloc a la Casa Flors Sirera del 5 al 26 de novembre. Constarà de quatre sessions que culminaran amb l’enregistrament d’una peça musical creada i interpretada per les persones participants


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa organitza un curs de Comunicació No Violenta i de prevenció de conflictes

Amb l’objectiu de continuar impulsant la Cultura de la No-Violència, s’inicia una formació en línia sobre Comunicació No Violenta amb  diferents horaris i formats per a educadors, educadores i persones interessades a millorar les relacions interpersonals.

 

Llegir més
imagen

El Tocats de Lletra 2020 aposta per “la ciutat poètica” i combinarà actes presencials i virtuals

Aquest any, més que mai, el festival literari manresà ha reforçat el seu compromís amb la cultura oferint un programa amb vint-i-cinc actes a l’entorn de la poesia, la paraula i la música, bona part dels quals també es podran seguir per Internet.

La XIV edició del Tocats de Lletra se celebrarà del 20 d’octubre a l’1 de novembre i s’inaugurarà amb l’espectacle “Afecte i vernacle”, amb el xafonista Llibert Fortuny i el poeta Josep Pedrals.


Llegir més
imagen

Ecovidrio i l’Ajuntament de Manresa activen una campanya per promoure el reciclatge d’envasos de vidre a l’hostaleria

  • S’informarà a més de 500 establiments hostalers sobre l’obligatorietat de separar els residus d’envasos de vidre tal com recull la legislació vigent
     
  • Es lliuraran cubells gratuïts amb la finalitat de facilitar la separació dels residus de vidre als establiments

  • La campanya, que compta amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Bages, reforçarà les accions de sensibilització al sector de l’hostaleria i la restauració, que genera el 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús

Llegir més
imagen

El pla de millora de calçades clou aquesta setmana amb asfaltats a trams del Passeig del Riu, Sant Joan de Déu i Guimerà

Les actuacions es faran aquest dijous i divendres en horari nocturn. Els talls al trànsit de vehicles es faran després del pas de les darreres expedicions del bus urbà.

Llegir més
imagen

La reflexió sobre les conseqüències en la salut en temps de pandèmia protagonitza la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental a Manresa

La Plaça Major de Manresa ha acollit aquest migdia l’acte institucional d’una commemoració adreçada a sensibilitzar sobre la importància i les conseqüències personals i socials de les diferents problemàtiques en salut mental. L’acte ha comptat amb la participació de les entitats i institucions de la ciutat que treballen en aquest àmbit.

 

Llegir més
imagen

Afectacions de trànsit pel rodatge a Manresa del llargmetratge “Las leyes de la frontera”

Les afectacions de mobilitat i talls de trànsit durant aquest mes d’octubre afectaran a carrers entorn de la Plaça Hospital, i carrers entorn de la carretera de Cardona i els habitatges coneguts com els de l’Avecrem.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa farà una enquesta per conèixer l’impacte de la Covid-19 sobre la ciutadania

La consulta, impulsada en el marc del Pla de Reconstrucció Social i Econòmica de Manresa, es farà durant el mes d’octubre per via telemàtica i també de forma presencial per obtenir informació sobre les conseqüències que la pandèmia ha tingut en els àmbits social, laboral, econòmic, emocional i de la salut.

Llegir més