Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

La concentració d’estiu del Clàssic Motor Club del Bages s’acosta al Carrer del Balç

Un total de trenta vehicles clàssics van fer una ruta des de Monistrol de Montserrat fins a la plaça Major de Manresa, on els automòbils van quedar aparcats i exposats davant l’Ajuntament, mentre els socis visitaven el carrer medieval.

Llegir més
imagen

Manresa presenta la campanya “Estima la nit”, de prevenció d’agressions sexistes i pel consum responsable d’alcohol durant la Festa Major

La campanya abasta un munt d’accions pensades per aconseguir uns espais d’oci on les persones es puguin sentir segures i amb confiança i  per  aconseguir unes festes lliures d’agressions masclistes, igualitàries i no discriminatòries. 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa recorda els consells preventius per fer front a una altra onada de calor prevista per avui i demà

La Unitat d’Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament de Manresa comunica que la Generalitat de Catalunya ha activat en fase d’alerta el Pla PROCICAT per onada de calor en el qual es preveu que, entre avui i demà, se superi el llindar de temperatures extremes a la capital del Bages.

Llegir més
imagen

La regidora de Centre Històric de Manresa participa a la reunió amb la consellera de Cultura com a membre de la Xarxa de Barris Antics

Una representació de la Xarxa de Barris Antics, de la qual forma part Manresa, va ser rebuda per la consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga. El motiu de la trobada va ser donar a conèixer la tasca que porten a terme la trentena de municipis adherits a la Xarxa, especialment a l’entorn de la campanya de dinamització comercial i turística Compra i Guanya, que cada any reparteix més de 85.000 euros en premis i mobilitza prop de dues mil persones arreu del territori.

Llegir més
imagen

Es presenta Suport pagès, el nou servei d’acompanyament integral de la pagesia local

La iniciativa es posa en marxa a Manresa, Navàs i Artés aquest 2019, i es preveu que s’ampliï a altres municipis del Bages i la Catalunya Central durant el 2020, gràcies a la col·laboració  del Consell Comarcal del Bages, la Diputació de Barcelona i els municipis implicats.

Llegir més
imagen

Exhaurides les places per la caminada nocturna Montserrat-Manresa, la visita ignasiana i el pelegrinatge musical de les Festes de Sant Ignasi

Els tres actes estan previstos per entre el 27 oi el 30 de juliol i ja han cobert l'aforament màxim previst. Les Festes de Sant Ignasi van començar aquest dissabte, 20 de juliol

Llegir més
imagen

Finalitza un nou curs d’Acollida per a persones nouvingudes a Manresa

25 persones procedents de Síria, el Marroc, Hondures i Veneçuela han assistit al curs en què han rebut formació per al coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic,  món laboral i llengua.

Llegir més
imagen

Contractació de 9 plans d'ocupació

En el marc del Programa Complementari de Foment de l'Ocupació de la Diputació de Barcelona, des del Centre d'Iniciatives per l'Ocupació de l'Ajuntament de Manresa, s'han contractat 9 persones. 

Llegir més
imagen

L’alcalde es reuneix amb la Plataforma en defensa de les Pensions Públiques i els drets de la Gent Gran de Manresa

El treball conjunt té l’objectiu de donar resposta a diverses reivindicacions adreçades principalment a millorar l’accés  de l’ajuda a domicili a persones necessitades així com  incrementar el número de places públiques de residència per a la gent gran.

 

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa rep Aleix Puig Povill, guanyador del 'talent show' MasterChef

Fa poques setmanes, el manresà Aleix Puig Povill va proclamar-se guanyador de la setena edició de MasterChef, el popular 'talent show' culinari de TVE. Aquesta tarda, el jove cuiner ha estat rebut a l'Ajuntament per l'alcalde, Valentí Junyent, i membres de la corporació.

Llegir més