Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

imagen

COVID-19: EL CIO ROMANDRÀ TANCAT FINS EL 26/03 O FINS A NOU AVÍS

Degut a les mesures preses com a prevenció per a la propagació del COVID-19, l'Ajuntament de Manresa suspèn la seva activitat laboral i decreta serveis mínims

Llegir més
imagen

L'Ajuntament de Manresa no altera el servei de recollida de residus i redueix la neteja viària

La ciutadania de Manresa pot fer ús dels contenidors d'escombraries, ja que el servei de recollida funcionarà amb normalitat malgrat les mesures decretades per prevenir la propagació del coronavirus. Sí que queden sense ús les deixalleries mòbils i fixa, i el servei de recollida de voluminosos concertat s'atura, malgrat que es mantindran serveis mínims. Hi ha una reducció del servei de neteja viària. 

Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa suspèn la seva activitat laboral general i decreta serveis mínims

En compliment de les mesures de prevenció per fer front a la propagació del coronavirus, l’Ajuntament de Manresa ha decidit suspendre l’activitat laboral del seu personal i ha decretat serveis mínims. El personal funcionari o laboral podrà treballar des de casa, si té possibilitats tècniques de fer-ho. L’alcalde de Manresa ha signat avui la resolució que decreta aquesta situació excepcional, així com els serveis mínims, amb caràcter indefinit. L’Ajuntament també suspèn el Ple Municipal, la Junta de Govern i la Junta de portaveus previstos per aquesta setmana. Es garanteix el manteniment dels serveis bàsics que presta el consistori.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa tanca tots els espais d’atenció al públic i atendrà la ciutadania per telèfon o Internet

L’Ajuntament de Manresa ha activat el Pla Bàsic Municipal en fase d’Emergència, en resposta a la decisió de la Generalitat d’activar el Pla PROCICAT en fase d’Emergència-1. Per aquest motiu, el consistori ha decidit deixar de prestar atenció presencial, a partir d’aquest migdia i fins al dia 27 de març, de manera que tota l’atenció passarà a ser telefònica i telemàtica, que serà reforçada. Igualment, es recomana a la ciutadania que limitin al màxim els grups de gent, redueixin els desplaçaments i es quedin a casa sempre que sigui possible.


Llegir més
imagen

L’Ajuntament de Manresa homenatja Francesca Valls, propietària de la botiga centenària Joguines Valls

La Paqui, tal com és coneguda Francesca Valls, té actualment 92 anys, i ha tancat el gener passat un negoci de venda de joguines amb 124 anys d’història.

Llegir més
imagen

CORONAVIRUS: S'ANUL·LEN LES ACTIVITATS GRUPALS I FORMACIONS AL CIO

Com a mesura preventiva per tal d'evitar la propagació del Coronavirus, s'anul·len totes les activitats grupals i formacions previstes al CIO, però es manté l'atenció individual fins el 26 de març.

Llegir més
imagen

El cicle Parlem d'Art ofereix la xerrada “Cristall trencat: Mies al front de la Bauhaus entre modernitat i nazisme”

Anirà a càrrec de l’arquitecte i professor d’Història de l’Arquitectura  Alessandro Scarnato. L’acte  tindrà lloc aquest divendres,  13 de març, a  les 7 de la tarda,  a la Sala d’Actes del Centre Cultural el Casino.

Llegir més
imagen

L’Ajuntament i el Bàsquet Manresa signen un conveni de col·laboració per a la promoció de la ciutat

El Bàsquet Manresa rebrà una subvenció de 240.000 euros i posarà a disposició de l’Ajuntament de Manresa la imatge de l’entitat, especialment la del seu primer equip professional, per a realitzar l’activitat de promoció de l’esport a la ciutat, a les escoles i altres col·lectius vinculats a l’esport, la cultura i amb atenció especial en els àmbits de l’acció social.

Llegir més