Sala de premsa

Noticies del tipus : Notes de premsa

L'Ajuntament de Manresa impulsa un programa per fomentar la contractació de joves de 18 a 30 anys a l'atur

El programa “Fem Ocupació per a Joves” és una acció regulada i finançada per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. L’objectiu és millorar l’ocupabilitat de les persones joves i atendre les necessitats reals de les empreses. 

Llegir més

Manresa acollirà una jornada empresarial amb el títol 'Català i empresa. Ja estàs al dia?'

La sessió formativa és gratuïta i se celebrarà el proper 27 de febrer, de 9,30 a 11 del matí, a les instal·lacions del Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) situades al Palau Firal de Manresa.

Llegir més
imagen

Tradició i novetat en el programa de la Festa de la Llum que emfatitza el paper dels iniciadors de la Sèquia

La Trobada de lluminaires, el Sopar dels Capons, i una Classe Magistral de cuina al Kursaal, són tres de les novetats més destacades de les celebracions que Manresa viurà del 13 de febrer al 2 de març.

Llegir més

L'Ajuntament del Manresa contractarà 86 persones a través de plans d'ocupació per al 2014

Les contractacions estan adreçades a persones aturades que hagin exhaurit la prestació per desocupació o subsidi i amb dificultats d’inserció laboral. Aquests treballadors reforçaran els diferents serveis municipals.

Llegir més

El Ple de gener aprova sancionar les entitats financeres que tinguin pisos buits i reclama la gratuïtat de l'autopista C-16 per als residents al Bages

El Ple Municipal del mes de gener ha aprovat per unanimitat una esmena de substitució de CiU, ERC i PP a les proposicions d’ERC i de la CUP. Aquesta última ha estat defensada, fent ús del reglament de participació ciutadana, pel representant de la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme (PAHC) Bernat Sorinas. 

Llegir més

El Ple de desembre aprova l'augment de l'1% en la recaptació de l'IBI i el preu de l'àrea verda d'aparcament

El Ple Municipal del mes de desembre ha aprovat un increment de l’1% en la recaptació de l’IBI per al 2014 amb els vots favorables de CiU, PSC i ERC. També ha aprovat que la taxa de l’àrea verda d’aparcament sigui de 30 euros l’any. 

Llegir més

El Ple de novembre aprova que l'Ajuntament faci un pla d'estacionament i busqui el màxim consens amb els veïns abans d'implantar àrees verdes o blaves

El Ple Municipal del mes de novembre ha aprovat una proposició presentada pel PSC modificada per una esmena de CiU, que ha rebut els vots favorables també d’ERC i la CUP, que estableix que el consistori obrirà a la participació la implantació de noves zones d’estacionament limitat. 

Llegir més
imagen

Els grups municipals de l'Ajuntament de Manresa lamenten la nova mort a la C-55 i demanen al conseller de Territori que doni a conèixer les actuacions previstes

L'alcalde Valentí Junyent ha llegit aquest vespre, a l'inici del Ple, un manifest signat per CiU, PSC, ERC, PP, PxC i CUP on tots els grups es comprometen a buscar un consens per debatre sobre aquesta qüestió en un proper Ple municipal.

Llegir més

El Casino acull la propera sessió de treball per explicar l’Avanç de Planejament del POUM

Avui dijous l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina del POUM conviden als veïns dels barris de Passeig i rodalies i de Vic – Remei a participar presencialment i a opinar sobre els objectius i proposta d’ordenació establerts en el document d’Avanç de Pla amb l’objectiu de contribuir a dissenyar la Manresa del futur.

Llegir més